Şimdi Ara

Starbucksi Aradim Resmen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Su an dalaman havalimanindayim. Bir kahve iceyim dedim baktim kucuk bir cafe. Sordum sade kahve ne kadar, 200ml bardakta 16 TL dedi. Bildigin sade kahve. Yuh bu ne arkadas dedim icimden.
    Derken bi turist geldi, hayt huyt bi seyler dedi uzatti 10 euroyu. 2 kahve aldi, yetmedi parasinin ustunu aldi.( o para ustu ile bana bile kahve alirdi.)
    Cok uzuldum, bozuldum... Tukureyim kahvesine, olay kahve degil kendi ulkemde siradan bir yolculuk yapmak bu kadar luksmu, bu kadar mi paramiz degersiz.
    Ayrica gecen gun esenbogadaydim, Sturbuckstan 17.50 ye muhtesem bi kahve icmistim, neredeyse yarim litreydi. Burada starbucksi gozlerim aradi resmen. Buda sacmaligin ayri bir boyutu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Paranın değeriyle alakası yok öyle ortamlarda fiyatlar her zaman fahiştir tam tersi 5 euro 1 tlye de eşit olsa daha ucuzunu düşünemezsin.
  • panter20 kullanıcısına yanıt
    Adamın maksadı başka anlamadın mı hepsi hikaye sadece türkiye batıyor mesajı vermek için konu açmış trol bir hesap

• sybercomp S kullanıcısına yanıt

Gecikmis cevap: iftira kotuluklerin en buyugudur. Selametle hocam benden yana hakkim helaldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A8A859B47 -- 16 Aralık 2020; 4:52:12 >
  • En büyük iftirayıda sen yapıyorsun ülkemize, mısır dininde de günah mı anubis, o zaman iftira atma

• quote:

Orijinalden alıntı: sybercomp

En büyük iftirayıda sen yapıyorsun ülkemize, mısır dininde de günah mı anubis, o zaman iftira atma

Kardeşim git önce Türkçe öğren. Sonra gel burada kafamızı aç.

• quote:

Orijinalden alıntı: sybercomp

En büyük iftirayıda sen yapıyorsun ülkemize, mısır dininde de günah mı anubis, o zaman iftira atma

Yaşadığım bir olayı anlattım ve siz buradan "ulkeye iftira" sonucunu cikartiyor ve yine bana iftira atiyorsunuz, ayrica rumuzuma bakarak mısır dini gibi soylemleriniz de cabasi. Hocam bu size son mesajımdı sizi Allaha havale ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ona bakarsan mcdonaldsda 3 tl ye orta boy kahve içiyorsun kahvesinin starbuckstan farkı yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.