< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Starbucksi Aradim Resmen.

-
-
Paranın değeriyle alakası yok öyle ortamlarda fiyatlar her zaman fahiştir tam tersi 5 euro 1 tlye de eşit olsa daha ucuzunu düşünemezsin. -
Adamın maksadı başka anlamadın mı hepsi hikaye sadece türkiye batıyor mesajı vermek için konu açmış trol bir hesap
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gecikmis cevap: iftira kotuluklerin en buyugudur. Selametle hocam benden yana hakkim helaldir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A8A859B47 -- 16 Aralık 2020; 4:52:12 >
En büyük iftirayıda sen yapıyorsun ülkemize, mısır dininde de günah mı anubis, o zaman iftira atma
quote:
Orijinalden alıntı: sybercompEn büyük iftirayıda sen yapıyorsun ülkemize, mısır dininde de günah mı anubis, o zaman iftira atma
Kardeşim git önce Türkçe öğren. Sonra gel burada kafamızı aç.
quote:
Orijinalden alıntı: sybercompEn büyük iftirayıda sen yapıyorsun ülkemize, mısır dininde de günah mı anubis, o zaman iftira atma
Yaşadığım bir olayı anlattım ve siz buradan "ulkeye iftira" sonucunu cikartiyor ve yine bana iftira atiyorsunuz, ayrica rumuzuma bakarak mısır dini gibi soylemleriniz de cabasi. Hocam bu size son mesajımdı sizi Allaha havale ediyorum.
ona bakarsan mcdonaldsda 3 tl ye orta boy kahve içiyorsun kahvesinin starbuckstan farkı yok.
En Beğenilen Yanıtlar

Kardeşim git önce Türkçe öğren. Sonra gel burada kafamızı aç. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X