Şimdi Ara

Starbucks'ta Çalışmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite öğrenci olarak,Starbucks'ta Barista(Barmen) olarak çalışmak istiyorum.Hemen alırlar mı? Starbucks'ta barista olarak çalışan var mı aranızda? Ya da tanıdığı? Bilgisi olan varsa lüften paylaşsın.

• Ankarada bu ve hatta bundan daha dandik bi yer bulsam ben de çalışıcam... ama hiç deneyimim yok evde çay bile götürmem adam gibi biyerden bi yere..

*orası içinse deneyim isteyebilirler... adamın tipine bakarlar... vs.. biraz uğraştırırlar yani bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 8 Temmuz 2008; 15:31:07 >
  • malesef canım

starbucks biryerde duyduğum habere göre 50.000 elemanını işten çıkarcakmış
  • Buger King ya da D&R tarzı yerlerden daha seçiçi olduklarını düşünüyorum.Bu yüzden soruyorum.Ama özellikle Starbuck olmasındaki ısrarım,kahve içeceklerinde uzman olma çabasından geliyor.
  • kahvedünyasına girebilirsin bak

çalışanlar özenle seçmiyorlar sanırım

en azından gördüklerim özenle seçilip işe alınan tipler değillerdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snaqe

kahvedünyasına girebilirsin bak

çalışanlar özenle seçmiyorlar sanırım

en azından gördüklerim özenle seçilip işe alınan tipler değillerdi

Olabilir.Bir yerden başlamak gerek sonuçta.
  • Nereye gitsen deneyim istiyo... biyere başlayamadıktan sonra nasıl deneyim olcak ? kısır bi döngü işte size..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Defacto'da çalışmak
    9 yıl önce açıldı
    Burger King'de çalışmak.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet haklınız fakat o işçi çıkarımları ABD'de olacakmış. ABD de büyük sorunlar yaşıyorlar ama Türkiye'de zengin çok burada büyümeye devam ediyorlar sanırım. Ne zaman kızılayda önünden geçsem içerisi adam kaynıyo.

quote:

Orjinalden alıntı: emure

malesef canım

starbucks biryerde duyduğum habere göre 50.000 elemanını işten çıkarcakmış

• starbucks a öyle kolay giremiyosun yeni açılacak bir magzasına gidip başvurman lazım daha açılmadan çünkü açılana kadar sana egitim verilicek 2 - 3 hafta kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.