Şimdi Ara

StarBucks şişirilmiş bir balondur (İÇERİ) :D (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
1
Favori
4.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O fiyata o kahveyi baska nerede alabilirsin cidden soyle bana. Ayrica, calisanlari sana "kardesim ****** git kalk suradan" bakisi da atmiyor. Bu ikisini bir arada saglayan baska bir yerin oldugunu da pek sanmiyorum dogrusu.

(Caffe nero da guzeldir, oneririm.)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiç kimse de yazmamış:

Adamın teki bir marka yaratmış, şimdi piyasa değeri 79 milyar dolar (Türkiye'nin tüm bankalarının piyasa değerinin toplamından fazla)
    https://www.forbes.com/companies/starbucks/

Dünyanın 75 ülkesinde 24 binden çok şubeye sahip:https://www.starbucks.com/business/international-stores
    277 binden çok çalışanı var. Kahve kültürü olmayan Japon ve Çin'lilere bile cafe kültürünü ihraç etmiş.

Adamların iş modeli MBA derslerinde okutuluyor. Ön ödemeli ödüllü kartlarında 3 milyar dolara yakın para birikmiş. Bizim orta boy bankamızdaki vadesiz mevduat kadar.
    https://blog.smile.io/loyalty-case-study-starbucks-rewards

Forumda yazılanlara bakıyorum:
    Çok pahalı (Global bir dev tüm dünyada fiyatı belirlemesini iyi biliyorlar)
    Kızlar geliyor (Sen yap seninkine gelsinler bakalım)
    Evde daha iyisini yapıyorum (İyi dışarıda bankta oturur o zaman. Adamlar o kahveyi ve cafe tecrübesini deli gibi arge ve testten sonra belirliyor ve patentini alıyor. Başarılı olduğunu görüyor)
    Ben sıra beklemem (Buyurun Mado ve Kahve dünyasına)

Not: Kahvesini kendi kavuran Kadıköy'deki Walters veya Cherrybean gibi cafeleri daha çok seviyorum. Global markalarda da Nero'yu.

• Adam fena loser beyler. Anlayışla karşılayın.
  • Starbucks'a pahalı diyen birisi ya trollük yapıyordur, ya da hiç dışarı çıkmamıştır. Para üzerinden bir tartışma gereksiz olduğu düşünüyorum, ama sadece story atmak ve popülerizm için giden insanların çoğunluğu oluşturması böyle bir imaj yarattığını kabul ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Türk Kahvesi 6.75

Yerli Kahvecilerimiz ile karşılaştırırsan daha ucuz olduğunu görürsün algıda seçicilik oluyor sizin yaptığınız.Sadece hayat pahalı Türkiye'de bu Starbucks'a özel birşey değil.

• Tribin kime? Ergen ergen boş yapacaksan hiç cevap verme olsun bitsin.

Orijinalden alıntı: _BigbyWolf_

Helal olsun şu saatlerde açılan starbaks konularına son noktayı koydun.
    bu adam top gun filminin brazzers versiyonunda oynayan adamlardan biri değil mi
    AMD Ryzen 5 3500X 3.60GHz - Asus Prime B550M-K AMD B550 Soket AM4 DDR4 4600(OC)Mhz - 2 x Adata XPG Gammix D30 8GB 3200MHz CL16 Ram -Asus Dual-RTX2060-O6G-EVO - Adata SWORDFISH 500GB 1800/1200MB/ Cooler Master MasterBox MB511 ARGB - MSI Optix G27CQ4 27" 165Hz 1ms 2k monitör -Logitech G332 kulaklık - LOGITECH G602 WIRELESS GAMING MOUSE
  • Hayatında starbucks'un kullandığı profesyonel kahve makinalarının fiyatını duymayanlar gelmiş burada kahvenin maliyeti 3tl diyor, mağazanın kirasını akılları almaz 15tl çokmuş.

Kendileri olsa aynı kahveye 25tl istemezlerse birşey bilmiyorum.

Git bi filtre kahvesini al ve iç!!

Üstüne kahve yok memlekette!
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • Gençler kusura bakmayın ama 10tl bir kahveye vermeyip, ps4 alıp sonra sosyal değilim diye zırlıyorsanız yıllar boyu elinize bakmakla yetineceksiniz. Kahve fanı değilim hatta kahve şöyle içilir böyle yenilir diyen zibidileri de sevmem ama 3ü1 arada ile alakası yok oradaki hiçbir kahvenin. Biraz kendinize güzellik yapmaya başlayın derim. (Durumu olmayanları tenzih ediyorum)

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

almanyada içen adam 2 euro veriyor mudur sence ne diye döviz bazında muamele yapıyorsun ki
    Avrupaya hic gittin mi bilmiyorum ama ordaki sturbuckslarda kahve 4 6 euro arasi degisiyor yani adam evet yine alim gucu ve maasina gore daha az versede benzer bir fiyati o kahveye veriyor, ayni zamanda suyuda en ucuz 1.5 en pahalida 3.5 euroya aliyor, olay su ki memleket o kadar fakir ki kahveye verilen 12 tl para insanlara luks geliyor yani boyle bir fakirligi suan heralde bir afrika birde bizim memleketimiz yasiyordur. Allah bu memleketin insanina cidden yardim etsin.

intel i7 2600k 5.5 ghx,phenom 965 4.69,i7 4770k 4.5ghz/asus maximus VI formula,asus maximus ıv extreme,gıgabyte 870a-ud3,gigabyte z97x gaming g1/msı gaming 780 ti,TİTAN X,zotac 1080gtx amp ext sli /gskill 8gb 1600mhz cl7/corsair h90 sivi sogutma/cm haf942/cooler master silent pro gold 1200w
  • IL4URENC3 kullanıcısına yanıt
    Aklına gelen bütün imajlar buram buram akıyor.

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Dışlanmış mı hahaha

starbucks filtre kahvesi çok güzel..
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Tamam önerin için sağolasın.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.