Şimdi Ara

StarBucks şişirilmiş bir balondur (İÇERİ) :D (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
1
Favori
4.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Söz konusu mekanın bahçe kısmından ziyade, özellikle iç kısmının daha nezih olduğunu gözlemlediğimi söyleyerek başlamalıyım. Bu sayede dizüstü bilgisayarımı açıp gönül rahatlığıyla işime/dersime odaklanabiliyorum. Mevsime göre sıcak yahut soğuk olanından tercihen laktozsuz sütlü filtre kahve içiyorum, hem de küçük boyundan... Anlık fiyatlandırmalara göre 6.25 lira ödüyorum. Diğer kriterleri bir kenara bırakıp sadece içecek kıstasına göre kıyasladığım kafeteryalarda çayın 2-3 lira bandında olduğunu söylemeliyim. Bu şartlarda; maliyeti kuruşlara denk gelen ve büyük çoğunluğu bergamotsuz, renkli sıcak su olarak önüme konulan 2 bardak çaydan daha iyi olduğunu değerlendiriyorum. Üstelik sık sık etrafımda dönerek sürekli bir isteğim olup/olmadığını sorgulayan samimiyetsiz akbabalar(garsonlar) da yok.

Şimdi politik düşüncelerimi ve emperyalizmi bir kenara koyuyorum. Elbette mevcut seçenekler arasında belki de kötünün iyisi olduğundan tercih ediyorumdur. Tırnak içinde bazı esnaflarımızı tenzih ederek söylemek isterim: Keşke dini, imanı para olan tüccar müsveddeleri bu sektörde olmasa da, kendi memleketimde hayal ettiğim o şirin mi şirin, huzurlu, tahta sandalyeli mekanlarda oturabilsem...

• sgtab1 S kullanıcısına yanıt
    Burası özgür bir forum sitesi ve siz kendi düşünceleriniz belirtebiliyorsanız bende belirtebilirim.Yazılan metnin %95 nedir? Yazdıklarının bir çoğu dediğim gibi balon psikolojisi. Asgari ücretin tanımını neden yapıyorsun ki? :) yasaları neden kopyala yapıştır yapıyosun? balonun hava ile doldurma mı amacın? Sorduğum hiç bir soruya cevap vermemişsiniz :) veremezsinizde çünkü yasak size, dediğim gibi balon. Neyi nerden içersen de iç banane senin paran. manipulasyon ve kara propaganda HAHAH ne diyelim bunun olması içinde sürekli ve kasti şekilde belli bir süreç içinde organize bir şekilde yapılmalıdır. haydi eller starbuck için. O kadar kanundan bahsediyosnuz ama çalışanların bu tür forumlarda bu tür yazılar yazması yasak bunuda biliyosunuzdur :) tüm iş yerinde geçerli bir konu. O değilde bütün bunları kendinize nasıl yediriyorsunuz. Bellki ki asgari ücret almayan birisiniz. Siz bu kadar maaş alırken sırtından para kazandığınız sabahtan akşama kadar götü terliyen gece gündüz çalışan insanlara karşı yüzünüz kızarmıyor mu? En son ne zaman zam yapıldı çalışanlara en alt kadroya? En son kime burs verdiniz? İçeklere yaptınız zam kadar çalışanlara yaptınız mı? Bunlara gerçekten kendize yedirebiliyor musnuz? Yalan söleyerek anca beni kandırırsınız ama gerçekler ordadır veriler açıktır. Utanmanız gereken yerde dediklerinize bakın. Bu dediklerim bu kadar ağrınıza gittiyse çalışanlarınızı ziyaret edin ve düzeltin. ayrıca 2015-2016 daki durumuz ile şu anki durumuz bir olmadığını sizde biliyorsunuz. 20018-19 durumunuz sanki 20013-14 gibi :) neyse sizin probleminiz.
    Ön yargılarınızdan da kurtulun Nvidia Geforse GT 730 bana arkadaşım hediye etti kendisi 7binliraya yeni pc aldığı için eskisini bana hediye etti(eski dediğime bakmayın iyidir yine sağolasın bende kartını değiştirip kullanmaya çalıştım) vicdanlı insanlardan çevre edindim para ile gözleri kararmış değil :) hemen profiline gireyim kimmiş hahah hırsa bak ben tenezüll bile etmem sizinkine :D profilmi istediğiniz kadar gezebilirsiniz. Anti amerika diye bişiysen bahsetmedim. yabancılardan aldınız bu saçma kültürleri neden uygulamaya çalışıyosunuz? çünkü onların kuralı bu oysaki kahvehane kültürü türkiyede osmanlı zamanından beri(önceside de vardır) vardır :) Bu kadar ön yargı ve utanmazlıgınıza hayret ettim. Sizin amacınız üzüm yemek değil bağ evini yıkmak. Neyse sizde Taylanda iyi eğlenceler hahahahhahaAHHAHAHAHAHHA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimsevar -- 5 Eylül 2018; 9:27:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kimsevar

Burası özgür bir forum sitesi ve siz kendi düşünceleriniz belirtebiliyorsanız bende belirtebilirim.Yazılan metnin %95 nedir? Yazdıklarının bir çoğu dediğim gibi balon psikolojisi. Asgari ücretin tanımını neden yapıyorsun ki? :) yasaları neden kopyala yapıştır yapıyosun? balonun hava ile doldurma mı amacın? Sorduğum hiç bir soruya cevap vermemişsiniz :) veremezsinizde çünkü yasak size, dediğim gibi balon. Neyi nerden içersen de iç banane senin paran. manipulasyon ve kara propaganda HAHAH ne diyelim bunun olması içinde sürekli ve kasti şekilde belli bir süreç içinde organize bir şekilde yapılmalıdır. haydi eller starbuck için. O kadar kanundan bahsediyosnuz ama çalışanların bu tür forumlarda bu tür yazılar yazması yasak bunuda biliyosunuzdur :) tüm iş yerinde geçerli bir konu. O değilde bütün bunları kendinize nasıl yediriyorsunuz. Bellki ki asgari ücret almayan birisiniz. Siz bu kadar maaş alırken sırtından para kazandığınız sabahtan akşama kadar götü terliyen gece gündüz çalışan insanlara karşı yüzünüz kızarmıyor mu? En son ne zaman zam yapıldı çalışanlara en alt kadroya? En son kime burs verdiniz? İçeklere yaptınız zam kadar çalışanlara yaptınız mı? Bunlara gerçekten kendize yedirebiliyor musnuz? Yalan söleyerek anca beni kandırırsınız ama gerçekler ordadır veriler açıktır. Utanmanız gereken yerde dediklerinize bakın. Bu dediklerim bu kadar ağrınıza gittiyse çalışanlarınızı ziyaret edin ve düzeltin. ayrıca 2015-2016 daki durumuz ile şu anki durumuz bir olmadığını sizde biliyorsunuz. 20018-19 durumunuz sanki 20013-14 gibi :) neyse sizin probleminiz.
    Ön yargılarınızdan da kurtulun Nvidia Geforse GT 730 bana arkadaşım hediye etti kendisi 7binliraya yeni pc aldığı için eskisini bana hediye etti(eski dediğime bakmayın iyidir yine sağolasın bende kartını değiştirip kullanmaya çalıştım) vicdanlı insanlardan çevre edindim para ile gözleri kararmış değil :) hemen profiline gireyim kimmiş hahah hırsa bak ben tenezüll bile etmem sizinkine :D profilmi istediğiniz kadar gezebilirsiniz. Anti amerika diye bişiysen bahsetmedim. yabancılardan aldınız bu saçma kültürleri neden uygulamaya çalışıyosunuz? çünkü onların kuralı bu oysaki kahvehane kültürü türkiyede osmanlı zamanından beri(önceside de vardır) vardır :) Bu kadar ön yargı ve utanmazlıgınıza hayret ettim. Sizin amacınız üzüm yemek değil bağ evini yıkmak. Neyse sizde Taylanda iyi eğlenceler hahahahhahaAHHAHAHAHAHHA
    Anlamamkta Israr ediyorsunuz ben SB calisani degilim ve hic bir baglantim yok.

Ozgur bir forum demek her seyi dile getiremessiniz. Insanlarin ve firmalarin hukuken haklari vardir. Gercek hayatta yapadiklarinizi burada da yapmamaniz gerekiyor. Eger zaten ben burada istedigimi yaparim deniliyorsa konusmaya bile gerek yok.

Size cevaplari verdim ama siz farkli cevaplar bekliyorsunuz sanirim . Onemli degil.

Kanunlari size neden gosterdim. Cunku elestirilerin dozaji hukuka aykiri oldugu kadar kisilik haklarinida iceriyor.

Su anda Japonya ve Malezya da calisiyorum. Baskasini elestiriyorsunuz profile bakiyor diye ama siz de aynisi yapiyorsunuz. Medineyet acisindan Japonlardan cooooooook ogrenecegimiz seyler var. Bir metroya binmeleri bile universite de tez konusu olabilir.

Sunu iyice anladimki bizim ulkenin cografyasinda yasayanlar icin baskasini yerip ama kendisini yuceltmek aliskanlik olmus.

Sizden rica ediyorum artik yazismayalim cunku bu konu kisir bir donguye girdi. karsilikli anlasamiyoruz. Siz benim yazdiklarimi, ben de sizin yazdiklarinizi anlamiyorum. Saniyorum hayata bakis acimiz farkli . Cokta normal. Anlasamayan insanlarin da bir birleri ile konusup, tartisip diger insanlari rahatsiz etmemesi gerekiyor. Bizim karsilikli yazismalarimizdan dolayi forum kirliligi yaratmamamiz gerekiyor. Bu yuzden artik size bir yanit vermeyecegim.

saglikla ve saglicakla kaliniz.

Not. Bu konuyu okuyanlar konuyu cok mesgul ettiysem ozur dilerim sizlerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sgtab1 -- 5 Eylül 2018; 19:40:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

Para muhabbeti yapmayı sevmem ama yapılışı 3 tl tutmayan birşeye o fiyatı vermek koymuyor mu bünyeniz nasıl kaldırıyor bunu yoksa içinde rahatlatıyor mu sonuçda 14 tl küsür para vermişsin .d
    Bu mantikla hir bir sey almadan yemeden icmeden yasaman lazim. Zeka fiskiriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    şşşşşşşşşşşşşş sessiz ol
  • Balon olan sturbucks değil, sturbucksı bir elit kültür ürünü gibi görmemiz. Sorun sende değil bende.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.uzun kullanıcısına yanıt
    Sorun zaten bende değil onu biliyozda bilmediğimiz birşey söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaciRomantik

Ben asosyalim tipsizim kiloluyum kendimi starbucksa uygun bulmuyorum. Ortamı bozacak gibi geliyorum, herkes tarz marjinal kızların beller açık kısacık şort erkekler dövmeli değişik gömlekli falan ben lcden aldığım şortumla ve sıcak fırsatlardan aldığım jackjones tshirtümle oraya ait değilmişim gibi geliyor. Öyle kelimeleri yuvarlayarak da konuşamıyorum, adları değişik kahveleri isterken de utanıyorum.
    o dediklerinin hiç biri olmuyor starbucksta ya. niye eziyorsunuz kendinizi bu kadar. 50 60 yaşında teyzeler gidiyor, sen niye gidemiyorsun.

bu forumda ki aptal ergenlerden gaz alıp kendinizi ezmeyin, burda starbucksta laf atıp instagmra kahve paylasırlar, başkasının ezik gazına gelmeyin. zamanında çok gördük bu tipleri forumlarda

o yüzden bi kere git gerisi gelir, boşa evham

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 11 Eylül 2018; 6:2:26 >

• YUKARI.
  • güncel

• Güncel beyler
  • Ya kardeşim daha dün adamdan lafı yedin yemediğin hakaret kalmadı sen hangi hakla hala yorum atabiliyorsun anlamış değilim.
  • Benim arkadaşta beni zorla götürüyor karşısında 5 tlye kahve satan yer var ama yoook o starbucks logosu olacak . Gösteriş işi , boş iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puantum kullanıcısına yanıt
    ağağağağağağağa dSA:Dsa
  • Tadı berbat mı ? Anlıyorum.
  • yarsin kullanıcısına yanıt
    Damak tadı farkı sana güzel geliyordur
  • Mesele firmanın fiyat politikası değil. Zaten zengin adamın orada işi olmaz. Genelde 5-6000 lira maaş alan, beyaz yakalı, altında şirket arabasıyla, sonradan görme, afedersiniz dötünde don olmayan kredi kartı ile 10 liraya kahve alan tipler olur.

• O kahveyi yapan kişisel bir kahve makinesi 5-10bin tl zaten fiyat da burdan cikiyor en basitinden.

• Starbaksa gidene lafım yok gidin için bahane

Ama metroda falan görüyorum kulaklık takıp kitap okuyup elimde starbaks kahvesi görünce, cool olduklarını sanmalarının aksine bi itici geliyolar

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.