Şimdi Ara

Starbucks'ın En Fazla Olduğu Ülkeler (Türkiye Sekizinci)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Starbucks'ın En Fazla Olduğu Ülkeler (Türkiye Sekizinci)

Quartz haberine göre Türkiye 457 Starbuck şubesi ile en çok Starbucks olan ülkeler arasında sekizinci sırada. Almanya'da 157 Starbucks şubesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AI Engineer -- 30 Ocak 2019; 16:11:4 >

• kardeş ülkede tüketim var işte

kötü bir şey mi

eleştirilmesi gereken oraya giden kendini entel sanan mallar olmalıdır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah'ın yaratıp, Brezilya, Kolombiya, Venezuela lı garibanların toplayıp sattığı kahveyi, sade alıp adam gibi kendin pişirip içmek varken, Amerikan şirketlerinin içine katkı maddeleri kattığı, fil gübresi kattı biliniyorken fazla fazla para verip niye onu içerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 30 Ocak 2019; 16:48:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gomunist Çin'e bak sen! Kapitalizmin kölesi olmuş, Taiwanda özerk çin devletidir bu arada, tayland vs de her ne kadar ayrı devlet gibi gözüksede oralarda da hep çinin sözü geçer. bunları da eklesen 5000 şube.

Türkiye'ye gelirsek şaşırmadım mal ortada halk ortada işte. Türkiye'nin yardım uzattığı musluman kardeşi malezyada pek de az değilmiş.

İşin ironik tarafı listede Avrupa'dan (UK) hariç gelişmiş herhangi bir devletin olmaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 30 Ocak 2019; 16:57:11 >
  • aslanoto A kullanıcısına yanıt
    kahve çekirdeğine bakmaksızın nerede yetiştiğine bakmaksızın arabica ya da robusta çekirdeği alıp çektirsene bi, bakalım ne kadar vereceksin. bir de Starbucks, Arabica ya da diğer 3. dalga kahvecilerden alıp çektir, fiyat karşılaştırması yap. hatta daha yaygın olduğu için Sumatra çekirdeklerini dene.
  • DÖRT YÜZ ELLİ YEDİ TANE STARBAKS VAR VAR VE BEN HİÇ GİDEMEDİM ÇÜNKÜ TİPSİZİM
    gelse çıldırma ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

kahve çekirdeğine bakmaksızın nerede yetiştiğine bakmaksızın arabica ya da robusta çekirdeği alıp çektirsene bi, bakalım ne kadar vereceksin. bir de Starbucks, Arabica ya da diğer 3. dalga kahvecilerden alıp çektir, fiyat karşılaştırması yap. hatta daha yaygın olduğu için Sumatra çekirdeklerini dene.
    Kuruyemişci olarak brasil yazan kahve cuvallarını sırtımda taşıyıp depoya koyardım Bağdat caddesi şaşkın bakkalda dükkandaki kahve değirmeninde üğütür toz halinde müşteriye satardım bu şekil herkes memnundu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu ana kadar hiç Starbucks a gitmedim, gidenlerin çoğu da kahve içtiğinden değil, ellerinde iphone, laptop abidik gubidik hareketler sohbetler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslanoto A kullanıcısına yanıt
    iyi de ben sana ne iş yaptığını ya da müşterilerinin memnun olup olmadığını sormadım ki, yalnızca fiyat karşılaştırması yapmanı söyledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

iyi de ben sana ne iş yaptığını ya da müşterilerinin memnun olup olmadığını sormadım ki, yalnızca fiyat karşılaştırması yapmanı söyledim.
    Tamam o eski işimdi bıraktım, patlıcan çıkmış 14 liraya yandık bittik diye feryat edenlerin olduğu yerde, Brezilya kahvesi lüküs bile 5 katı fazla para verip bilmem ne kahvesi kimse almaz,

• Daha da artsin bilip bilmeden konuşmayın Türkiye de doğru düzgün kahve yapip satan tek yer

Keske daha ucuz olsa ama ne yapalim halkin suçu yanlış parti=kriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.