Şimdi Ara

Starbucks amele yeri olmuş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
2
Favori
4.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cefakar.

Oğlum ne starbucks'mış yahu...10 tl ye alacağım kahveye 1 tl ye gider evimde yapar içerim ne var yani?Bu kadar da özenti olmayın.Sonuçta o da kahve bu da kahve...

Hayatımda hiç Starbucks a gitmedim.Çünkü gerek yok.Ne zaman starbuckslara göz atsam ya orta yaşlı orta sınıf burjuvalar yada baba parası yiyen kezbanlar var...Bir de pahalıya satnazlar mı?Yazık ya hu...
    Ben çalıştıgım zamanlar sık gidiyordum su aralar biraz açık ara gidiyorum,herneyse starbucksa taksimde gitmek yanlış olur elbet starbucksa gidilecekse ortaköyde,bebekte,nişantaşında yada osmanbeyde ve mecidiyeköyde gidilir diğer yerlerdeki şubelerine gitmeyin,çok kalabalık oluyor.Taksimin öle olması şaşırtmasın sizi,cunku orası turistik bir ilçemiz.Ayrıca amele diye yargılamak olmaz elbet ama size hak vermiyor değilim.

Starbucksı neden seviyorum ?

*Sessiz sakin bir yer
    -Herkes bilmiyor o yüzden kaliteli bir yer (ŞUANLIK)
    *Dilediğiniz kadar wifi takılabiliyorsunuz
    *Kahveleri oldukça lezzetli
    *Bir kahve alsanız bile orada saatlerce oturabilirsiniz,oturanları çok görüyorum işletmeden kimse size gelip ikaz etmiyor,ama bunu gidin bir taksimde kafede yapın iki dakikada br zırt pırt birşey içer misiniz der gider.Ve ne şartlarda yapıldıgı belli değildir kahvelerin kafe tarzı yerlerde ama starbucksta gözünzün önünde yapılır kahveler.
    *Sevgiliniz ile en güzel vakti burada geçirebilirsiniz hem ortam birazcık elit kokuyor hemde orjinal kafanızı dinlemeniz için bir yerdir.
    *Karı kız kesen abazalar olmadıgı için kız arkadasınız ile rahatça takılabilirsiniz.

Ayrıca Starbucks pahalı felan değil arkadaşlar,siz bir kahveye 5-7 tl veremicekseniz yada düz hesap 10 liranız yoksa hiç dışarı cıkmayın daha iyi,ayaklarınıza yazık yani.Birde şey diyenleri hala anlamış değilim yahu evde yapın için ne demek arkadas,sen arkadasını alıp eve mi getirceksin gel kahve içelim diye biraz dısarı cıkında sosyalleşin dışarıda için kahvenizi yahu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 12 Kasım 2012; 9:14:28 >

• beyler çok yeriyorsunuz siz de. Tamam haklı olabilirsiniz ordaki çoğuişi için ama işi gücü için gidip içenler var. Ben ihtiyacım oldugunda giderim ve bunun entellikle tikilikle ne alakası var onu anlamıyorum. Mekandan mekana değişiyor bu tür şeyler. Müşteriye karşı çok iyi davranıyorlar gerçekten en çok sevdiğim taraflarından biri bu. Ayrıca starbucksta çalışırsanız dil geliştrme imkanınız oluyor. Örneğin ankara arjantin caddesindeki starbucksta çok yabancı oluyor ve orda çalışanlar ingilizcelerini oodukça akıcılaştırmışlar kendileri söylemişti. Orda çalışmak üniversitedeyken gelecek için iyi bir referans olur. Çalışma şartları ağır değil. Hem müşteri hem personeli düşünüyorlar. Fiyatları 10 lira olan kahveler büyük boyutlu olanlardır. Normalde toffee nut latte yeni çıkan lattenin küçük boyu 7lüra ve bence gayet makul. Sadece kahveyle sınırlı bir mekan değil. Pastaları çok lezzetli. Sonuç olarak ergenler yüzünden imajı bozulmuş olabilir ama asla kalitesinden ödün vermeyen ve parasını hakeden bir kuruluş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

baska bi dandik kafeden kahve icsem minik kahve gelecek 5-6 lira ve güzel olması için mucizeler gerekiyor,

bizim çayocağı var hocam gayet uygun fiyatlar.

Starbucks amele yeri olmuş
  • 1 ay para bırıktırıp boyle cafelere giden ergen arkadaslarım var

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Starbucks'ın çok göze batan yerlerine bence hiç gitmeyin derim. Bir kaç özel yer var benim gözümde mesela Kadıköy'de 3 tane Starbucks var ve bunların 2'si saçma sapan ses insanlarla dolu oluyor ama boğanın orada daha bu yaz açılan yeni yer çok güzel, hem geniş açık alanı var hem de içerisi gayet ferah. Arada bir ders çalışma olsun proje işim olsun orada kafa dinlemeye giderim, sana da öneririm.

Bir de Nişantaşı Reasüransa uğramanı şiddetle tavsiye ediyorum. Biraz tiki tarzı kişiler olsa da herkes kendince takıldığı için çok seviyorum.

Taksim'de bir kaç güzel mekan var kafa dinleyip kitap okuyabileceğin ve sakin bir müzik tarzının olduğu, normalde burayı çok paylaşmam ama istersen mekanın yerini pm'den tarif edebilirim.

bende pm alabilirmiyim

• Çay varken ne gerek var canım çay içmek isterse karşıdaki çay ocağına giderim ihtiyarların hoş sohbetleri ve eskilerden anlatması çok güzel oluyor. Sturbucks da nedir belki adını bile doğru yazamadım. Bence çok gereksiz bir yer.
  • Ben hic gitmedim beyler gitmeyi de düsünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: v4t4n

Sabah sarıyer tarafında bulunan, denize sıfır starbucks da içilen bir türk kahvesinin değeri; paha biçilemez.

Bebek sturbucks, paha bicilemez. Ankarada hic gitmem, canimiz kahve cekerse arabayla gecerken aliriz oyle iceriz. Ama istanbula gidince oraya ugramadan olmaz.

Pahali diyen arkadaslarida anlamiyorum vallaha, boktan madoya gidiyosun, ozsute, elizine livaya vb. Adamlar dosuyolar bildigin. Turk kahvesine 6 caya 4 lira yaziyolar.

• Starbucks ne la? Kahve Dünyası candır can..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellaflush&Fatlace

1 ay para bırıktırıp boyle cafelere giden ergen arkadaslarım var

• nescafe 3ü1 arada içerim, 50 kuruş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

baska bi dandik kafeden kahve icsem minik kahve gelecek 5-6 lira ve güzel olması için mucizeler gerekiyor,

bizim çayocağı var hocam gayet uygun fiyatlar.

kafe tarzında değerlendirmiştim daha çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

Orijinalden alıntı: Hols

Starbucks amele yeri olmuş

kız evrim geçirmiş çift cinsiyete kavuşmuş.hem kro hem kezban

yok hocam camel toe diyolar ona

• özenti yerinden ne bekliyordun, bütün özentiler böyle mekanlarda
  • hayatımda hiç gitmedim , kahve dünyasına da sırf bonte almak için gidiyorum neden bu kadar bağlandım onuda bilmiyorum
  • Beni arkadaşlar zorla götürdü bir kere. Arkadaşın ısmarlaması şartıyla içeri girdim. Kahvesi fena değildi ama ortamını bende beğenmemiştim. Daha gitmem zaten. Evet, Taksim Starbucks.
  • Sıcak kahvelerinden içtim ama öyle ahım şahım bir şey değildi bence. Kıvamını biraz daha koyu beklerdim bizim evde yaptığımız 3ü biraradanın karamellisi gibiydi Abartılıyor Bizim burda bir tane starbucks var o da forumda. Gündüz gittiydik sessizdi ortam fena değildi

Edit:Sayfa başı Bu arada liseliler okuldan çıktıktan sonra oraya akıyorlar sakın gitmeyin saat 3ten sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Damon Salvatore -- 12 Kasım 2012; 11:57:30 >

• En güzel cami çay ocaklarıdır..
    Nice hayatlar, hikayeler tecrübeler.
  • Kıraathaneleri hiçbir yere değişmem

• quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

Sadece ameleleri, özentileri mimlememe yarayan bir yer.

senin hanımıda bi göremedik
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.