Şimdi Ara

STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
9
Favori
199.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Schizophrenia

quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

2400 Cartel coinim var. bide yaninda hayvan vermisler. Daha oyunu oynamadim.

indiriyom simdi deneyim bakalim

coinlerle ne almaliyim?

Valla hocam bende başlamayı düşünüyorum. Yanlız TOFN serverında, Jedi olmayı düşünüyordum. Siz ne oynayacaksınız? Sıkıntı olmazsa beraber başlayabiliriz.

olur ama cok zamanim yok ben az oynicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyunu ilk çıktığında almışdım 5ay oynayıp bıraktım şimdi bende indirmeye başladım 3 tane and cotent charım vardı
    akıbetleri noldu merak ediyom 1aylık ödeme yapıcam bakalım ne halde oyun
  • Başladık bakalım tekrardan oyuna Tomb serverında, oynayacak arkadaşlar bana ulaşsın, beraber kasarız
  • Bende başladım tekrardan 31 level sith marauder'ım beraber oynarsak zevkli olur
  • Genel olarak Population arttı o zaman ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Genel olarak Population arttı o zaman ?

EA'in açıklamasına göre toplam yaklaşık 500.000 paralı üyesi var oyunun ve bu rakam artıyormuş, 500.000 diyebiliriz yani. Kasım'dan bu yana da 1.7 milyon yeni ücretsiz üye katılımı olmuş. EA'in oyundan kazancı da ikiye katlanmış. Durum birilerinin abarttığı kadar kötü gözükmüyor yani.

Ben şahsen bu oyun için birilerinin yaptığı karalama kampanyasını hiç anlamadım. WoW'u gecemeyeceği bence başından belliydi zaten, iyi de hangi oyun WoW'u geçebilmiş ki zaten? Guild Wars 2 gelecek, şöyle olacak böyle olacak diye durmadan konuşuyorlardı Swtor'un General Chat'inde, az kavga etmedim o tiplerle. Guild Wars 2 sizin beklediğiniz gibi çıkmayacak, o oyunu ilk terk edenler de siz olacaksınız dedim, dalga geçtiler, güldüler vs. gördük Guild Wars 2'yi de. 15-20 dakika da bir aynı olaylar tekrarlanıyor, dinamik olaylarmış, yaptıklarımız dünyaya etki edecekmiş de.

Bu tür karalama yapanlar yüzünden çok üye kaybetti oyun, ama oyun hakkında güzel haberler duymak güzel.

Gerçi şu anda ben Raptr'dan bedava Rift+Storm Legion ve 30 gün kazandım, onu oynuyorum ama Swtor hala favori MMORPG'mdir. ve döneceğim zamanı gelince (Rift'i bir türlü oynayamamıştım. Bu kampanya muhtemelen bitmiştir, yenisi çıkarmı bilemem, merak eden varsa Raptr'ı takip etsin.) Gördüğüm kadarı ile Rift üye sayısı bakımından Swtor'dan geride. Bunun da çok kavgasını yapmıştım Swtor General Chat'de zamanında Rift hayranları ile, Swtor'un ölüsü bile Rift'den daha çok üyeye sahip olur demiştim, bunda da haklı çıktım.

• bende başlamak istiyorum en çok türklerin olduğu server hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lothlórien

bende başlamak istiyorum en çok türklerin olduğu server hangisi ?

Tomb Of Freedon Nadd serverindayım bende, genel olarak en çok türkü ve türk guildini burda buldum. Forumda başlıkları vardı nickleri mevcut, oyun içi yakalarsan guilde alırlar galiba.
  • çok güzel bi haber +)
  • Beyler bende indiriyorum f2p olarak oynanabilir mi yoksa illaki premium alınmalımı yanı o tarz bir şey ? Pvp açısından tatmin edici mi en önemlisi bu benim için ?
  • Arkadaşlar oyunu indiriyorum 19$ lık paketi tek seferlik mi alıyoruz yoksa her ay düzenli para mı yatırılıyor . bide serverler hakkında bilgi verirmisiniz pvp pve flaan ne farkları var nerde oynanmal ı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ün!em

Arkadaşlar oyunu indiriyorum 19$ lık paketi tek seferlik mi alıyoruz yoksa her ay düzenli para mı yatırılıyor . bide serverler hakkında bilgi verirmisiniz pvp pve flaan ne farkları var nerde oynanmal ı?

Aylık abonelik şeklinde her ay verirsin belli + ları vardır subscribe yapmanın diğer türlü f2p oynamaya devam edebilirsin, bildiğim kadarıyla 50-55 arası ek paket var birde onu alman gerek diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceqqu

quote:

Arkadaşlar oyunu indiriyorum 19$ lık paketi tek seferlik mi alıyoruz yoksa her ay düzenli para mı yatırılıyor . bide serverler hakkında bilgi verirmisiniz pvp pve flaan ne farkları var nerde oynanmal ı?

Aylık abonelik şeklinde her ay verirsin belli + ları vardır subscribe yapmanın diğer türlü f2p oynamaya devam edebilirsin, bildiğim kadarıyla 50-55 arası ek paket var birde onu alman gerek diye biliyorum.

hangi server karakter açmam gerekiyor ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ceqqu

quote:

hangi server karakter açmam gerekiyor ?

Hangi türde oynamak istiyorsan pve ve pvp serverları mevcut forumda genelde Tomb Of Freedon Nadd serverında türklerin olduğu söyleniyor, bende o serverdayım.
    Forum içi bakarsan hali hazırda guild var oyun içi ulaşabilirsin olmadı guilde alım yapıyorlar.

• asus EAH3650 sılent 512mb
    pentium 4 3.06GHz
    2gb ram var kötü ama yinede sorayım dedım kaldırma ihtimali varmı ? :D
  • Arkadaşlar satın alma kısmında sorun mu var ? 2 kart denedim ikisinde de nu2099 hatasını veriyor. Birçok kişide satın almada sorun yaşıyormuş gördüğüm kadarıyla.
  • Ölmüş burası...
  • Bende bugün başlıycam oyuna çok mu geç kaldım
  • Yok geç kalmamışsın.
  • arkadaşlar darth bane ile darth sidius aynı kişilermi
  • 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.