Şimdi Ara

STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
9
Favori
199.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Crebain

benim asıl merak ettiğim bu advanced classlar arasında işte ne bileyim parayla, veya herhangi bir puanla veya hiç bir şey vermeden geçiş yapabilecek miyiz ? Mesela Sith Inquisitor kastım, gittim Sith Sorcerer yı seçtim. E hoşuma gitmedi Sith Assassin e geçiş yapabilecek miyim acaba ? Bu konuda jaynakla bilgi gösterebilirseniz çok sevinirim.

En son belli değildi ama resmi forumdaki anketlere göre çoğunluk geçiş olmasını istemiyor.
  • bounty hunterlar iki taraftada olcak herhalde sithlerde tank yok falan denmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crebain

benim asıl merak ettiğim bu advanced classlar arasında işte ne bileyim parayla, veya herhangi bir puanla veya hiç bir şey vermeden geçiş yapabilecek miyiz ? Mesela Sith Inquisitor kastım, gittim Sith Sorcerer yı seçtim. E hoşuma gitmedi Sith Assassin e geçiş yapabilecek miyim acaba ? Bu konuda jaynakla bilgi gösterebilirseniz çok sevinirim.

Büyük ihtimal öyle bir seçenek olmayaktır..
  • Açıkçası ben böyle bir özellik ararım. Ne yani şimdi Sith Marauder kasmışım. ee kıl oldu tüy oldu guildde tank lazım oldu tank oynayabilmek için sıfırdan bir sith warrior kasıp, Sith Juggernaut'ı seçeceğim... Bana saçma geliyor.

Ayrıca sith ve jedi taraflarında ikişer adet tank mevcut. Jedi tarafında Trooper ve Jedi knight, Sith tarafında Bounty Hunter ve Sith Warrior...
  • Bence talent arası geçiş olur çünkü iki side aynı class'ın sıpesyalitesi skıll sıfırlama gibi sıfırlayıp geçilmesi lazım.
  • PAX 11 de adam 1 Nisanı bekleyin demiş sanırım Open Beta veya Release Date vericekler..
  • wow da bulunan double talent olayını yaparlar ama oyunun başında tank ve healer sıkıntısı olacaktır herkes gaza gelip saberi kapan charge yapar ben sith inqu ile heal olmayı planlıyordum zaten
  • Aynen Star Wars fanlarının bende dahil olmak üzere büyük çoğunluğu light saber hastası. Bu oyunu bu kadar çekici kılan tartışmasız ışın kılıcıdır -en azından benim için böyle-. Alırım ışın kılıcımı Allah ne verdiyse artık
  • silahlar benı cekıyor arkadas bounty hunter olucam sanırım. dıkşın dıkşın dıkşın ciuv ciuv ciuv.. :D
  • Smuggler:gunslınger duel pistol çok güzel duruyo ilk tercihim bu olcak sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanobot -- 22 Mart 2011; 20:50:06 >
  • Valla ben karar veremedim daha :) Hele hele bir de advanced classı değiştiremiyorsak karar vermekte baya baya zorlanacağım...
  • Valla basta hic aklimda yoktu ama bounty hunter acicam buyuk ihtimalle
  • Bounty hunterların jetpack ile uçma ve flamethrow gibi zevkli olayları var eğlenceli karakter oynanabilir ama jedi knight akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

Bounty hunterların jetpack ile uçma ve flamethrow gibi zevkli olayları var eğlenceli karakter oynanabilir ama jedi knight akar

Jetpack ile uçma sadece In-Combat sırasında Avoid olmak için kullanılıcak yoksa düşünsene adam zaten uçuyor devamlı heryere ulaşılamıyacak yerlere çatır çatır uçar hayallerini yıktım
  • Ne zaman çıkacağı belli oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar
    Ne zaman çıkacağı belli oldu mu ?

Yarin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar
    Ne zaman çıkacağı belli oldu mu ?

Yarin...

En azından 1 nisanda birşeyler öğrenicez
  • Hazirandan önce çıkmayacak diye bir yazı okudum,yada ben yanlış çevirdim .Şimdi muhakkak kaynak isteyeceksiniz,yanlız o sayfayı bulamıyorum ben!

Link:http://massively.joystiq.com/2011/03/15/ea-the-old-republic-not-launching-by-july-1st/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXCELANCEE28 -- 24 Mart 2011; 21:10:33 >
  • Temmuza kadar ciksinda ben baska bisey istemiyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

Temmuza kadar ciksinda ben baska bisey istemiyorum ben

2012 diyorum ben

2012'de çıksın,yanlız biraz daha iyi grafik,daha bi atraksiyonlu combat sistemi vs. koysunlar.Geç olsun güç olmasın.Failcom gibi oyunun sonunda oyunu yeni baştan yazmaya çalışmasınlar.He biri bio,diğeri adı üstünde failcom.Ama üzüm üzüme baka baka dimi ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXCELANCEE28 -- 24 Mart 2011; 21:21:35 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.