Şimdi Ara

star wars the force unleashed (ingilizcesi olan biri gerek)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • he Star Wars saga will continue in Star Wars: The Force Unleashed, a videogame developed by LucasArts, which casts players as Darth Vader's "Secret Apprentice" and promises to unveil new revelations about the Star Wars galaxy. The expansive story, created under direction from George Lucas, is set during the largely unexplored era between Star Wars: Episode III Revenge of the Sith and Star Wars: Episode IV A New Hope. In it, players will assist the iconic villain in his quest to rid the universe of Jedi - and face decisions that could change the course of their destiny.

As its name implies, The Force Unleashed completely re-imagines the scope and scale of the Force by taking full advantage of newly developed technologies that will be seen and experienced for the first time: Digital Molecular Matter (DMM), by Pixelux Entertainment, and euphoria by NaturalMotion Ltd. Paired with the powerful Havok Physics™ system, these new technologies create gameplay only possible on the new generation of consoles. DMM incorporates the physical properties of anything in he environment so that everything reacts exactly like it should - wood breaks like wood, glass shatters like glass, plants on the planet Felucia bend like plants on the planet Felucia would, and more. Meanwhile, as a revolutionary behavioral-simulation engine, euphoria enables interactive characters to move, act and even think like actual human beings, adapting their behavior on the fly and resulting in a different payoff every single time.

Features

During the period between Episodes III and IV, players hunt Jedi in the role of Darth Vader's Secret Apprentice.

Unleash and upgrade the Secret Apprentice's four core Force powers - Force push, grip, repulse and lightning - throughout the course of the game, and combine them for ultra-destructive, never-before-seen combos.

Examples of unleashing the Force in ways never thought possible:

The Secret Apprentice won't just Force push enemies into walls - he'll Force push enemies through walls.

The Secret Apprentice won't just Force grip foes to throw them aside - he'll Force grip them in midair, zap them with lightning, then drop them to the ground to explode like a bomb.

In addition to new adversaries created just for the game, such as fugitive Jedi and Force-sensitive Felucians, players will also confront and associate with familiar faces from the Star Wars films, including Darth Vader.

Visit locations such as Episode III's Wookiee homeworld Kashyyyk and the floral Felucia, the junk planet Raxus Prime, plus an Imperial TIE fighter construction facility.

Decisions made by players throughout the game will determine the path of the story, including multiple endings that will rock Star Wars continuity as they know it.

The Force Unleashed is LucasArts' first internally developed title for next-generation consoles, and it represents the first in-game collaboration of talents and technology between LucasArts and Industrial Light & Magic, two companies now finally under one roof at the new Letterman Digital Arts Center in San Francisco's Presidio district.

The Force Unleashed debuts Digital Molecular Matter from Pixelux and euphoria behavioral simulation from NaturalMotion Ltd.

LucasArts is preparing an unprecedented promotional effort around the launch of The Force Unleashed, encompassing a full line of toys and game-based action figures from Hasbro, as well as a full publishing program from Dark Horse, Del Rey and Palace Press.

her yeri benim için önemli ama hepsini çeviremem uzun diyosanız sadece features ten sonraki yeri türkçe ye çevirirseniz sevinirim.ama programlarla değil ingilizcesi olan bilinin anlaşılır bi çevirisi.lütfen rica ediyorum uğraşamam demeyin

• sadece need for speed porche unleashed demek istiyorum
  • Features:
    Episode 3 ve 4 arasında Darth Vader'ın gizli çırağı olarak Jediları avlıycaz
    Gizli çırağın dört önemli gücünü kullanıp geliştireceğiz:Fırlatma,yakalama,geri püskürtme ve yıldırım.Bunların hepsini oyun içinde kullanıp daha önce hiç görülmemiş kombolar yapacağız.
    Gücün daha önce hiç düşünülmemiş kullanımları:
    Düşmanları sadece duvara fırlatmayacağız.Duvarların içinden geçireceğiz.
    Düşmanları sadece fırlatmak için yakalamaycağız.Havada yakalayıp elektrik ile kızartıp sonra da bomba gibi patlaması için bırakacağız.
    Oyuna özel yeni şeyler eklendi örneğin gücü hissedebilen Felucialılar ve kaçak Jedilar ayrıca Star Wars filmlerinden tanıdık yüzlerle karşılacağız.(Darth Vader)
    Wookielerin ana dünyası Kashyyyk,çiçekli Felucia'ya ve çöplük gezegeni Raxus Prime'a gideceğiz ayrıca İmparatorluğun Tie Fighter ürettiği fabrikaya gideceğiz.
    Force Unleashed Lucas Arts'ın next-gen konsollar için ürettiği ilk oyun olacak,ayrıca Lucas Arts ve Industrial Light & Magic ilk işbirliği olacak,iki firma Letterman Digital Arts Center çatısı altında toplandı.
    Force Unleashed ilk defa Digital Molecular Matter (Pixelus) ve euphoria grafik motorlarını kullanacak (NaturalMotion Ltd. )
    Force Unleashed'in satışı ile Lucas Arts eşi görülmemiş bir gayret sarfedecek,oyuncak ve oyuna dayalı figürler kuşatacak? (burayı tam çeviremedim) (hasbrodan) ve Dark Horse,Del Ray ve Palace Press'ten full programlar yayınlacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desert78 -- 23 Ağustos 2007; 15:05:59 >

• Deliler gibi beklemekteyim bu oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: desert78

Features:
    Episode 3 ve 4 arasında Darth Vader'ın gizli çırağı olarak Jediları avlıycaz
    Gizli çırağın dört önemli gücünü kullanıp geliştireceğiz:Fırlatma,yakalama,geri püskürtme ve yıldırım.Bunların hepsini oyun içinde kullanıp daha önce hiç görülmemiş kombolar yapacağız.
    Gücün daha önce hiç düşünülmemiş kullanımları:
    Düşmanları sadece duvara fırlatmayacağız.Duvarların içinden geçireceğiz.
    Düşmanları sadece fırlatmak için yakalamaycağız.Havada yakalayıp elektrik ile kızartıp sonra da bomba gibi patlaması için bırakacağız.
    Oyuna özel yeni şeyler eklendi örneğin gücü hissedebilen Felucialılar ve kaçak Jedilar ayrıca Star Wars filmlerinden tanıdık yüzlerle karşılacağız.(Darth Vader)
    Wookielerin ana dünyası Kashyyyk,çiçekli Felucia'ya ve çöplük gezegeni Raxus Prime'a gideceğiz ayrıca İmparatorluğun Tie Fighter ürettiği fabrikaya gideceğiz.
    Force Unleashed Lucas Arts'ın next-gen konsollar için ürettiği ilk oyun olacak,ayrıca Lucas Arts ve Industrial Light & Magic ilk işbirliği olacak,iki firma Letterman Digital Arts Center çatısı altında toplandı.
    Force Unleashed ilk defa Digital Molecular Matter (Pixelus) ve euphoria grafik motorlarını kullanacak (NaturalMotion Ltd. )
    Force Unleashed'in satışı ile Lucas Arts eşi görülmemiş bir gayret sarfedecek,oyuncak ve oyuna dayalı figürler kuşatacak? (burayı tam çeviremedim) (hasbrodan) ve Dark Horse,Del Ray ve Palace Press'ten full programlar yayınlacak.

çok çok teşekkür ediyorum.ama şimi dedim ki keşke öğrenmeseydim.sabırsızlığım bi kat daha arttı.sky_walker herhangi bi bilgin var mı bu oyun son oyun mu olcak yoksa bundan daha iyi sw oyunlarıyla next gen de buluşacakmıyız.çünkü yazıda Force Unleashed Lucas Arts'ın next-gen konsollar için ürettiği ilk oyun olacak diyo.demek ki başka oyunlar da gelebilir.ya inşallah force olayını çok abartırlar.ben force manyağıyım bi de konsollar da hile yapılıyo mu ben bu oyunu unlimeted force siz oynarsam gözü açık giderim

• yepyeni bi motor, yep yeni bi oynanışla yapıyorlar, bunun son oyun olması için gerizekalı olmaları gerekir, starwars gibi altın yumurtlayan tavuğu kesmezler emin ol, daha çoook oyun çıkar
  • çok merakla beklediğim 2.oyun.ilki tabi ki mass effect
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim .
  • Star Wars serimiz beyaz perde'de sona ermiş olabilir ama Makinalarımızda daha çok zamanı var. Star Wars evreninde bilinmeyen bir sürü şeyi oyunlarda yapacaklarını sanıyorum.
  • Star Wars'un son 3 filmini (4-5-6) şimdi ki teknoloji ile tekrar yapsalar nasıl olur?
  • aynı adamlar, aynı oyunculuk dolayısıyla aynı hava olmayacağı için eskileri olduğu gibi bıraksınlar
  • bence artık bunu bi seri halinde her yıl yapmaları gerek.ne bu böyle bi sw oyunu çıkıyo sonra 3 sene yenisini bekliyoruz.ve oyunlar oturup bi solukta bitmicek insanın 1 ayını falan alcak oyunlar olmalı.battlefront 2 mesela 1 günde bitebiliyo
  • ben hiç sevmedim battlefront 2 yi, benim tarzım değil o tip oyunlar, jedi knight dark forces 2, mysteries of the sith, jedi outcast, jedi academy single player ı muhteşem oyunlar seviyorum ben star wars ta.
  • star wars un dizisi çıkacak 3 ün film ile 4. film arasındaki zamanda geçecekmiş sanırım
  • Battlefront 2 şimdiye kadar en fazla oynadığım oyundur herhalde.Zaten o oyun yüzünden Star Wars hayranı oldum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

ben hiç sevmedim battlefront 2 yi, benim tarzım değil o tip oyunlar, jedi knight dark forces 2, mysteries of the sith, jedi outcast, jedi academy single player ı muhteşem oyunlar seviyorum ben star wars ta.

bu konuda katılmıyorum.özellikler battlefront 2 nin uzay savaşları süper.ah bide jedi starfighter e anakin le binebilseydim ya şu duvarın içinden geçirme olayı dikkatimi çekti.duvar derken güçsüz tahta vs. yerler mi yoksa sağlam duvarlar mı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Deliler gibi beklemekteyim bu oyunu

Al benden de o kadar... Starwars olsun da nolursa olsun, çöpten adamlar bile olabilir yani...
  • yeni trailer çıkmıcak mı bu oyuna her gün bakıyom tık yok
  • vallahi pusuda bekliyoruz, bi haber yok şimdilik
  • Oldum olası nefret emişimdir Star Wars serisinden

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.