Şimdi Ara

Star Wars Republic Commando 2 Çıkarmı ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu az önce bitirdim ve gerçekten süperdi.Uzun zamandan beri beni bu kadar bağlayan bir oyun oynamamıştım.Ama oyun gerçekten kısaydı belki 10 saat bile sürmemiştir üstelik medium da oynadım.Eğer oyunu hala oynamayan varsa şiddetle tavsiye ederim.Birde bişey dikkatimi çekti oyunu bitirenler bilir en sonda gemiyi patlattığımızda 40 ile 62 geri dönüyor ama 7'ye birşeyler oluyo ve o gelmiyo son demoda da İstila Güçlerinin geldiğini gösteriyor (bkz. Ekteki Dosya) sanki oyun devamı gelicekmiş gibi bitiyor nedersiniz ?

• Büyük bir ihtimalle çıkabilir çünkü savaş daha bitmedi ve timimizden bir adam kayıp(07); Oynamayanlar varsa oynasın oyun 2 CD grafikler ve senaryo harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaDo -- 30 Mart 2005, 12:50:02 >

• tabi cikar zaten oyunda 07 gezegende kalıyor onu kim kurtaracak belki sadece 07 nin başrolde olduğu bir oyun olur...
  • Zaten denemeyi düşünüyordum şimdi iyice heveslendim. Benden de bir tavsiye ; Riddick : Escape from Butcher Bay.. Gerçekten karizmatik ve sürükleyici bir oyun..
  • çıkma ihtimali yüksek 07'ye ne olduğunu öğrenmemiz lazım.
  • 07 ye ne oluyo nerde bıraktık ben hatırlıyamadım enson teker teker turretlera biniyordu adamlar
  • beyler bu dediğiniz oyun KOTOR mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • değil ondan sonra cıkan
  • keşke çıksa ama zannetmiyorum. Orda artık clone wars savaşı bitiyor. Daha doğrusu son saldırı coruscant gezegenine yapılıyor SW fanları bilirler. Yoda tüm askerlere açıklıyor zaten. Belki ek paket çıkar coruscant savaşı olarak. Ama o son sahneden sonra artık republic commando değil imparatorluk comandosu olacağız
  • aslında ççok güzel şekilde devam edebilir...Sonuçta klonlar imparatorluğun oluyor ve 3.ile 4.film arasında imparatorluk teker teker yok ediyor herkesi ve vader kalan jedi avına çıkıyor öyle bir senaryo olabilir açıkcası çıksında senaryo önemli değil
  • arkadaslar ben bu oyunu yükledim ama crack'i değişik sanırım onu yapamadım yardım eder misiniz
  • Zannedersem çıkmaz...Star wars serisinin en iyi oyunlarından ama Lucas artık online oyunla ilgileniyor...çıksa çokta çıkardı ama bir ihtimal çıkardı diye bekleyelim; cidden güzel oyun ( 3 clon askeri yardımcınız kendi aralarındaki esprileri fln çok tatlı )
  • quote:

Orjinalden alıntı: .M3RT.

arkadaslar ben bu oyunu yükledim ama crack'i değişik sanırım onu yapamadım yardım eder misiniz

yanlış yere atmışındır crack'ini galiba;şuan evde olsam bakardım da diilim.Değişik bir yerdeydi galiba crack'i atacağımız yer hatırlamıyorsam ama işin basit bulursun bi kaç yere at dene lütfen.
  • şuan öyle birşey yok ama ileride olabilir şuan gelecek oyunlar:
    Starwars: Old Republic (MMO)yani tamamen multi olacak
    Starwars:Battlefront 3(fps) daha duyurulmadı ama yapım aşamasında olduğu biliniyor
    StarWars Clone Wars Çizgifilm yada dizisinin oyunu olacak

uzak bir ihitmalde olsa:
    StarWars JediKnight 4 te çıkabilir
    Tam Detayları E3 te görebiliriz sanırım
  • republic comando gerçekten çok iyi bir oyundu,
    devamını yapmadılar, yazık ettiler...
    co-op yapılacak oyundu...
    tabi o zaman bu co-op furyası emekliyordu dersek yanlış olmaz...
    iki kere oynadım, bitirdim.
  • demsounu oynamaıştım oyun çok harika gelmişti her türlü ayarı sonra tek bir kaış bile olmadmıştı demoda, CDsini bulamadım bulamayıncada bıraktım ama kesinlikle gelmeli bence , ahhha hh o kaskımız yok mu çok sevmiştim ya
  • Ekipten bir eleman kaybolsun, sorun değil. Nede olsa artık onların da bir önemi yok, clone'lar ve imparatorun emirlerine ithaat etmek hükmendeler. Ki bilirsiniz, imparatorluk devrinden önce kashyyyk son savaştı.

Fakat bence, ayrı bir şekilde clone wars anlatılabilir. Misal eski çizgi dizinin senaryosuna sahip bir oyun olsa, süper olur(animasyon serisi clone wars aşırı vasat!). Veya takımın diğer görevlerini anlatan bir Republic Commando 2'de olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

Ekipten bir eleman kaybolsun, sorun değil. Nede olsa artık onların da bir önemi yok, clone'lar ve imparatorun emirlerine ithaat etmek hükmendeler. Ki bilirsiniz, imparatorluk devrinden önce kashyyyk son savaştı.

Fakat bence, ayrı bir şekilde clone wars anlatılabilir. Misal eski çizgi dizinin senaryosuna sahip bir oyun olsa, süper olur(animasyon serisi clone wars aşırı vasat!). Veya takımın diğer görevlerini anlatan bir Republic Commando 2'de olabilir.

Aslında doğru söylüyorsun ancak lucasart oyunu hikaye bulamadıkları için çıkarmamazlık ediyorlarsa hiç çıkarmazlar.En azından lucasart çıkarmaz.

Ayriyetten 3 yıllık hort yapılmış.
  • Arkadaşlar Eğer Bu linkteki video'yu izlerseniz SWRC 2 trailer olduğunu anlarsınız http://www.youtube.com/watch?v=gQor6XtZ2sA
  • quote:

Orijinalden alıntı: driver97

Arkadaşlar Eğer Bu linkteki video'yu izlerseniz SWRC 2 trailer olduğunu anlarsınız http://www.youtube.com/watch?v=gQor6XtZ2sA

fake
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.