Şimdi Ara

Star Wars için 3D mi 2D mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sinemada hangisinden izlenmeli? 3D'nin baş ağrısı ve altyazı okuma zorluğu malum. Ama bu film için? Daha önce hiç İmax'a gitmedim ama yine gidemeyeceğim, o kadar zengin değilim malum. Elimde 3D yahut 2D (Normal) seçeneği var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla ben bu sorunu her iki versiyonu izleyerek çözüyorum. zaten beğendiğim filmleri 5-10 kere izlerim.
  • Forumun çek satış bölümündeki referansı bol olan arkadaşlardan 10 tl gibi bir ücrete cinemaximum kodu alıp imax olarak izleyin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto_TR

Forumun çek satış bölümündeki referansı bol olan arkadaşlardan 10 tl gibi bir ücrete cinemaximum kodu alıp imax olarak izleyin bence.

Fırsat.me sitesinden 12 TL ye almayı düşünüyorum, güvenilir midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto_TR

Forumun çek satış bölümündeki referansı bol olan arkadaşlardan 10 tl gibi bir ücrete cinemaximum kodu alıp imax olarak izleyin bence.

Fırsat.me sitesinden 12 TL ye almayı düşünüyorum, güvenilir midir?

Bildiğim kadarıyla güvenilir bir site fakat imax dahil kod fiyatı 14 TL. Yanlış bilet alıp hayal kırıklığına uğrama gişede. Bir de forumdaki fırsat konusunu takip edip güncel fırsatlara bakabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_100333231/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-342C956DE -- 15 Aralık 2015; 1:20:46 >

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2D'den 3D'ye çevirme hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.