Şimdi Ara

STAR WARS HAYRANLARI BİR BAKABİLİRLER Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Obi-Wan Ölüyor Mu Ölmüyor Diye Biliyorum? [Seride]
    Malum Çok Oldu İzliyeli

• güce karışıo
  • Ölüyor,4.filmde.

Darth Vader'la kapışırken öldürmesine izin veriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

Ölüyor,4.filmde.

Ama Ölmüyor Sanırsam Hocam Sonra Boş pelerin Mi Ne Çıkıyor Bir Anda Yok Oluyor O Kısmı Anlıyamadım
  • quote:

Ölüyor,4.filmde.

Bence Varlığı bir vucuda bağlı değildi zaten. Görünebilmek için o vucuda bağlanmıştı. (Ghost in the shell izlerseniz,Bu tip şeyleri anlamak için referans olabilir.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SΣRKΛN

quote:

Ölüyor,4.filmde.

Bence Varlığı bir vucuda bağlı değildi zaten. Görünebilmek için o vucuda bağlanmıştı. (Ghost in the shell izlerseniz,Bu tip şeyleri anlamak için referans olabilir.)

gits İzledim Ben Hocamda Alakayı Çözemedim Bu Arada Nasıl Ölüyor Anlıyamadım Hocam

quote:

Ama Ölmüyor Sanırsam Hocam Sonra Boş pelerin Mi Ne Çıkıyor Bir Anda Yok Oluyor O Kısmı Anlıyamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L a s T in Akatsuki -- 10 Ağustos 2008; 0:24:01 >

• Ölmüyor bağlantıya gecebiliyo gücün sayesinde yoda da aynı seyı zaten ılerde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @L a s T

GIS 1995 yapımını izledin mi?

İzlediysen Spoiler'ı oku.

Binbaşı filmin sonunda kuklacı ile birleşip Network ağında artık bir beden ve sınırlama olmaksızın dolaşabiliyor. Star wars'da Network yerine GÜÇ var. ve obivan daha önceden sonsuz GÜÇ'ü elde etmişti (benim düşüncem)ve yardım etmek için SKYwalker'ın karşısına; İnsan şeklinde gelmiştir. gerektiği yerdede güce geri dönmüştür. Yoksa konuşmalar ve VI bölümde görünmezlerdi. Son olarak herhan gibi birşey YOKTAN VAR EDİLEMEZ, VARDANDA YOK EDİLEMEZ.
  • Arkadasım ne demeye calıstın sen anlamadım vallahı kımse bıseyı yok dan varettıgını solememıskı zaten.Ayrıca bu bı fılm bı oyku yanı gercek hayat degıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eommaergh -- 10 Ağustos 2008; 1:23:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eommaergh

Arkadasım ne demeye calıstın sen anlamadım vallahı kımse bıseyı yok dan varettıgını solememıskı zaten.Ayrıca bu bı fılm bı oyku yanı gercek hayat degıl

Ciddi Olamazsın!

Teşekkür Arkadaşlar Arşivimden İzledim Anladım Olayı
  • Ben sana dememiştin LAST neyse boşver...
  • Fark ettiyseniz Sith'in İntikamının sonunda Yoda Quiagon-Jin'le bağlantı kurduk diyordu.

Obi-Wan'da o bağlantının eseri işte.
  • quote:

Fark ettiyseniz Sith'in İntikamının sonunda Yoda Quiagon-Jin'le bağlantı kurduk diyordu.

Obi-Wan'da o bağlantının eseri işte.

Tartışılmaz En İyi Sw Filmi
  • güce karışıo yani enerji oluo bi çeşit boyut atlıo en başta cvp ını vermiştim ama neyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolverine55

güce karışıo yani enerji oluo bi çeşit boyut atlıo en başta cvp ını vermiştim ama neyse

He işte ölüyo ama güç sayesinde bağlantı kuruyor.
  • Arkadaşım kitabı okuyun. Filmden anlamadığınız orda Ölüyor, ama ruhunu Güç'ün akıntısına bırakıyor ve huzur doluyor. Sonra da Luke Skywalker'a kendi Güç'ünü veriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.