Şimdi Ara

STAR WARS: FORCE UNLEASHED

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forum içerisinde aradım bu oyun ile ilgili sadece xbox forumlarında yazmışlar yoksa PS3 çüler SW sevmiyormu? :D
    Oyunun demosu ne zaman geliyor bilen varmı?

• Demosu gelse bile oynamamnızı tavsiye ederim.Çünkü arcade oyunlarda demo oynayıp sonra oyunu aldığımızda pek bir tadı kalmıyor

Bence süper bir oyun olacak. The Starkiller diye bir adamı yönetiyoruz.Kendisi Darth Vader ın öğrencisi.Sonra ihanet ederek tüm sithlere savaş açıyoruz galiba.Bu kadar anlayabildim video ve trailerlardan.
  • merakla bklioyrum walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Demosu gelse bile oynamamnızı tavsiye ederim.Çünkü arcade oyunlarda demo oynayıp sonra oyunu aldığımızda pek bir tadı kalmıyor

Bence süper bir oyun olacak. The Starkiller diye bir adamı yönetiyoruz.Kendisi Darth Vader ın öğrencisi.Sonra ihanet ederek tüm sithlere savaş açıyoruz galiba.Bu kadar anlayabildim video ve trailerlardan.

+1905 darth vader güçlü ve force'u öğrenebilecek bir veliaht arıyor ve bizde oyuna öyle başlıyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: hasskabal

Arkadaşlar forum içerisinde aradım bu oyun ile ilgili sadece xbox forumlarında yazmışlar yoksa PS3 çüler SW sevmiyormu? :D

öncelikle güzel bi konu olmu. demo olayı ise çoğu site 14 ağustos diyo bi arkadaş xbox bölümünde 14ünde çıkmıcak dio kafam karıştı yani. ama bunun demosu çıkıpta oynamazsam ölebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan00

quote:

Orjinalden alıntı: hasskabal

Arkadaşlar forum içerisinde aradım bu oyun ile ilgili sadece xbox forumlarında yazmışlar yoksa PS3 çüler SW sevmiyormu? :D

öncelikle güzel bi konu olmu. demo olayı ise çoğu site 14 ağustos diyo bi arkadaş xbox bölümünde 14ünde çıkmıcak dio kafam karıştı yani. ama bunun demosu çıkıpta oynamazsam ölebilirim

Aynen dostum.
    Bende trailer i indirdim PSN den arada bi açıp izliyorum ne manyak olmuş yaa :D

• darth vaderdanda guclu bence bu karekter 19 eylulde cıkıcakmıs galiba bende merakla bekliyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: NSA

darth vaderdanda guclu bence bu karekter 19 eylulde cıkıcakmıs galiba bende merakla bekliyorum..

Yok canım abartma istersen Vader dan daha güçlü bir sith en azından o çağ arası SW evreninde yok.Adam imparatoru bile alaşağı ediyo be :D
  • bide oyun multiplayerida varmış o nası olcak acaba??
  • abartmadım ki :D bir trailerda onu yeniyodu galiba ole bişi vardı gozume ole bir carptı gibi tabi bilemem oyun cıkınca bakıcaz
  • quote:

abartmadım ki :D bir trailerda onu yeniyodu galiba ole bişi vardı gozume ole bir carptı gibi tabi bilemem oyun cıkınca bakıcaz

Yok hoca trailerda Vader elemanı duvara yapıştırıyo :D

Multiplayer modu sanırım şu şekilde olacak elemanları seçiceksin bir arena olacak mortal kombat tarzı karşılıklı lightsaber duel yapacaz :D
  • kol bacak kopartırız artık ole :D
  • quote:

abartmadım ki :D bir trailerda onu yeniyodu galiba ole bişi vardı gozume ole bir carptı gibi tabi bilemem oyun cıkınca bakıcaz

Senin izlediğin Soul Calibur 4: Vader vs Apprentice videosudur. Orada 3 kez kapışıyorlardı ve Apprentice yeniyordu. Apprentice dediğim Vader'ın öğrencisi. Oyuna gelince umarım ışın kılıcı savaşlarını da filmdeki gibi sağlam yapmışlardır çünkü diğer star wars oyunlarında ışın kılıcını sopa gibi sağa sola sallıyoduk ve combolar yeterli değildi.
  • ps3 cüler her oyunu sevmez. (mangır olayı)
  • Fıstık gibi oyun. Kaçmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sfred

Fıstık gibi oyun. Kaçmaz.

FISTIK gibiyse kaçırmam saldırrım hemen oyuna
  • oyunun sonunda sith lordu olacağız diye biliyorum hatta Darth Vader gibi özel bir kıyafetimiz bile var.
  • bekliyoruz ama bundan önce beklenecek çok oyun var
  • demo çıktı yorumları alalım ilk ben başlıyım bence oyunu süper yapmışlar özellikle heryerin dağılabilmesi süper ama demo biraz kısa zaten küçüklüğumden beri starwars sevmişimdir figürleri vardı bende hala duruo bodrumda
  • Valla ben aşırı beğenmedim ama oyun kıtlığı olursa oynanır...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.