Şimdi Ara

STAR WARS: BATTLEFRONT|ONLİNE OYUNCULAR VE KARTLAR İLE İLGİLİ BİLGİLER İLK SAYFADA! (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.361
Cevap
42
Favori
104.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuda dikkatimi cekmedi ama Star Wars Battlefront Ultimate Edition 29 TL gozukuyor. Size alinir mi? Hala oynayan var mi acaba?
  • Olmaz mı ben paso oynuyorum.Serverlarda bayağı dolu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultimate versiyonu yeni aldım oyunun isteyen alabilir serverlar full.Oyun hoşuma gitti BF1'in yıldız savaşları versiyonu
  • Filmleri izlemedim,filmlerden bağımsız olarak oynasam oyun keyif verir mi acaba?Şu an fiyatı epey uygun
  • Psn de 29.99 olması iyi oldu ultimate sürümünün dlclere para bayılmaya gerek kalmadı oynayan hala baya insan var bu fiyata kaçmaz bf1 den daha iyi geldi multisi keyifli

• Bugün Battlefront oyunun PS4 ultimate sürümünü aldım. Server stats verileri 21 bin oyuncusunun online olduğunu gösteriyor. Gayet güzel rakam, yeni oyunu çıktığında oyuncu sayısının çok dibe vuracağını düşünmüyor. Hala Cod Ghost oynanıyor, bu oyun hayli hayli oynanır. Battlefield oyuncusu olarak umarım çabuk ısınırım.

• Ya bahtsız mıyım mp'de hiç hero oynayamadım .

Oyunun MP'si sardı beni. Her ne kadar o orjinal Battlefront 2'yi bazı noktalarda özlesem de yine de çok güzel olmuş. Yeni BF2 ile umarım bu oyundaki o eksiklikler giderilir de daha mutlu oluruz.
  • Selam. Ultimite edition aldım . Sezon pass gerektiren silahları nasıl açacağım zaten sezon pass beraberinde geliyor açılmış olması lazım değil mi kendiliğinden

• quote:

Orijinalden alıntı: c4cem

Selam. Ultimite edition aldım . Sezon pass gerektiren silahları nasıl açacağım zaten sezon pass beraberinde geliyor açılmış olması lazım değil mi kendiliğinden

bende merak ediyorum normalde açık olması lazım.oyun sardı beni eğlenceli

• Beyler oyundaki max level sayısı mı arttı? En son ben oynarken son level 50ydi?
  • 70 olmuş

• quote:

Selam. Ultimite edition aldım . Sezon pass gerektiren silahları nasıl açacağım zaten sezon pass beraberinde geliyor açılmış olması lazım değil mi kendiliğinden

görevlerle açılıyor yok öyle beleşe :P bence gayet adil uygulama. çünkü ben baya uğraşmıştım istediğim silahları açmak için
  • RelphegoR kullanıcısına yanıt
    nasıl açacağız o görevleri nereden bulacağız??
  • quote:

Orijinalden alıntı: RelphegoR

quote:

görevlerle açılıyor yok öyle beleşe :P bence gayet adil uygulama. çünkü ben baya uğraşmıştım istediğim silahları açmak için

+1 Aynen nasıl açacağız hocam bende konu açmıştım gerçidehttps://forum.donanimhaber.com/battlefront-season-pass-sorunu--127042070

Valla yardımcı olursanız seviniriz gerçekden :)

Edit:Bu arada yanlış anlamayın hocamda bizim toplumda aynen böyle istenmeyen bir biçimde düşünce yapısı var ilk önce saçma olan şeye saçma denip birşey yapılmıyor sonra o saçma yolları uğraşıp yaptıkdan sonrada "ben yaptım banane milletde yapsın" algısı oluşuyor herkesin burada saatlerce oyun oynayacak vakti olduğunu sanmıyorum benim bile haftasonum boştu neredeyse 20.rank a kadar gelebildiğim halde bu kadar zor olmaması ve silahların bu kadar etkili ve alınmasının bezdirici olmaması lazım.Oyunlarında eskisi gibi "eğlence" için oynanması kanaatindeyim hocam.Birde üstüne üstlük zaten bilindik birşey ama şu 2 günde birsürü hilenin olmasımı dersin konsoluda zamanında ondan aldıydık bir baktık gta da ölümsüzler bilmem hangi oyunda uça uça vurmalar bunda bile adam hero kullanmıyor düz stormtrooper bildiğin düz soldier herif kurbağa gibi her zıpladığında döne döne 5-10 kişi alıyor 1 değil 2 değil onlarca adam 130-0 gidiyor bildiğiniz mevlananın jetpackli versiyonu tövbe estafirullah hadi battlefield olsa tank uçak kullansa base rape vs yapsa anlarız bildiğin düz soldier.Neyse bu kadar uzun yazdığım için kusura bakmayın hocamİyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seriouslyman -- 18 Haziran 2017; 8:41:5 >

• Hutt Contract kısmı var. Silahlar oradan açılıyor. Silahın üstüne geldiğinizde zaten ne yapmanız gerektiği yazıyor. Psn'den ekleyebilirsiniz. Yardımcı olurum. PSN: mrkocak
  • HvS oynayın. yerden hero pickup bulmak şans işi. Ben ezberledim yerlerini ama uzun bi tecrübe gerekiyor :D Youtube'den de bakabilirsiniz. pickup yerlerine her haritada ki yeri farklı.
  • KonT BuraquLa kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sağolun valla ben o yazıları okumadan direk geçiyordum silah bilgisidir diye :) Daha saçma bir sorun var şimdide season pass komple görmüyor demin oyuna girdim Outer rim Bespin vs hepsi kitli gözüküyor açmak için season pass alın diyor tamam store a git diyorum season pass kuruldu yazıyor haydaa

Edit:Zaten sıkıntı bende değil oyundaymış 4 pack ide kur dedim anca oldu season passin ekstralarıdanartık olmaz sanırım çünkü oyun hatalı yabancı forumlarda gördüm.Çözemeyen arkadaş için söyleyeyim 4 packide storedan yükle desin season pass yüklü diyor ama inş yüklüdür sanmıyorumda ama hatalı ea nin saçma sapan oyunlarının alınmayacağını tekrar görmüş oldum batllefield 4 gibi oyunda hileler buglar hatalar vs cirit atarken CEO nun plajda "oyun nasıl gençler" diye mesaj atması geldi aklıma grafikler desen komedi fxaa msaa textureler ve fizikler sıfır ama genede iyi sayılır grafikler eh işte.Bug hile havada uçuşuyor yuvarlanma buga giriyor neredeyse her zaman oyunda 60-8 giden Türk e rastladım merak ettim arkadaş ekledim "abi ben mouse çeviriciyle kullanıyorum"dedi.Pcde oyunların %10-30 u artık hile oluyordu konsollarda aynı önceden dediğim gibi iyi oynayan gibi birini görürseniz ya hiledir ya mouse gibi cart curt şeyler vardır diyordum kesinleşti controller ile oynayan %30-40 oda maks.En azından böyle oyunları.Gta 5 son güncellemesinde ps4 hile oyunculardan oyun girişinde bahsetti reportlayın vs diye sonuçta ban atmıyorlar sadece karakteri sıfırlıyorlar olaya bak tam komedi.Sony nin direk konsol banı atması lazım ki böyle oyuncular imana gelsinler diye bakacaksın cihaz ve içindeki o kadar oyunları güme gidince neler yaparlarsa artık yüzlerce binlerce dolar anca öyle akıllanırlar belki yada akıllanmazlar ama nerdeee...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seriouslyman -- 18 Haziran 2017; 21:5:38 >

• Seriouslyman kullanıcısına yanıt
    Haklsınız o durum saçmalık. Ama DLC'lerin sayfasına tek tek gidip indir dediğiniz de halloluyor. Çok büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
  • KonT BuraquLa kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam dlclere değil öbür olaylar saçma neyse yardım içinde teşekkürler tekrardan iyi forumlar

• patapon_00 kullanıcısına yanıt
    Kontratlardaki gorevleri yaparak. Kontratlari xplerin ile yani oyun parasiyla aciyn sonra sana diyor Blaster rifle ile su kadar kill al su kadar star card kullan(her kontrata 3 görev)

• 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.