Şimdi Ara

Star Wars Battlefront 2 Türkçe Yama Çıktı! -Anonymous Çeviri- (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
3
Favori
30.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1khan1

    Animus geri dönsün ben isterim adamalr sözünün eri insanlar. yılda bir konu açmak ayrı adamlarını göndertip saçma saçma reklam kokan hareketler yapmak ayrı, diğerleriini bulamadım en basiti bu: Ücretsiz kaliteli yamalar » Sayfa 1 - 1 (donanimhaber.com) diğer yamalar kalitesiz mi? alakası yok sırf kendi reklamlarını yapmak için açılmış saçma sapan konular. Zaten 3-4 kişi var toz kondurmuyorlar kim oldukları da belli. Bir zamanlar insanlara ölücü diyenler şimdi dilenci olmuş. Keser döner sap döner misali.

    Hocam başlıkta bir kaç oyun belirtilmiş ama gidin anonymous'tan alın falan dememiş. Mesela ben Control yamasını Aura çeviriden, metro yamasını da Qnoopstan oynamıştım. İkisi de kaliteli ve iyi yamalardı.





  • Shut It Down kullanıcısına yanıt

    O oyunların hepsi anonymousun ücretsiz çevirileri. Sadece bunların yaptığı kaliteli diğerleri çöp. Witcher, Skyrim daha adını hatırlamadığım bir ton ücretsiz çeviri var, onları eklemiyor çünkü kendi malları değil. control'ü çeviren aura dediğin arkadaşa neler neler ettiler, qnoops'a değinmiyorum bile. Adamı küstürüp kaçırdılar, olayları öğren sonra tekrar gel. Ben de eskiden severdim bu grubu çok ta yamasını almıştım abonelik sistemi yokken, ilk başları oyuncu dostu gibi gözüktüler sonradan belli ettiler kendilerini. Umarım sende görürsün. Ayrıca mesele senin hangi oyunu nerden oynadığın değil, sende değişik bir kafadasın çözemedim senide. Sana da hayırlı işler.

  • Diyecek pek lafım yok. Bugün ücretsiz bir şekilde dağıtılacak bir oyun için yine bugün yama sunan bir ekip var. Azıcık aklınızı çalıştırsanız böyle grupları elinizle itmek yerine gelişmeleri, büyümeleri ve daha çok Türkçe oyun kazandırmaları için elinizden geleni yapmanız gerektiğinizi anlarsınız zaten. Boş ve Türkçe'yi unutturan translate yamaları destekleyip sonrasında ne kadar kötü olduğunu anlamanıza rağmen kendinizce bir gurur içerisindesiniz. Bu insanların discordlarına gittiğinizde eğer gereksiz bir tavır takınmıyorsanız banlanacağınızı düşünmüyorum. Kimseye böyle bir tavır hiçbir zaman takınmadılar. Kazandıkları 3 kuruşta gözünüz varsa tabi orasını bilemem. Geliştirip büyümelerine vesile olmak yerine kendinizce küçümseyip böyle grupları yaptığı işlerden soğutma konusunda üzerinize yok gerçekten.

  • 1khan1 1 kullanıcısına yanıt

    hocam cidden merakımdan soruyorum. biz nerede kime ne saymışız da konuları duruyor? bi gösterir misiniz? kim ban yemiş, niye yemiş? bi gösterin dökün eteğinizdeki taşı.


    ben anonymoustayım. burada bilenler biliyor. isterseniz özelden isterseniz buradan gelin konuşalım. bakın ne bizim hakkımızdaki konulara ne translate yamalar hakkındaki konulara tek yorumumu bulamazsınız. madem biz ortalığı karıştırıyoruz, anlatın dinliyorum. düşmanca falan değil cidden dinliyorum.


    çünkü biz hiçbir şey yapmıyorken bu kadar bilenmenizin bir mantığı yok. öyle bir yazıyorsunuz ki bizi toplu bir yerde görseniz üzerimize ateş açacaksınız.

  • O kadar safsınki. discord olaylarına hiiç değinmedim bile orası apayrı bir konu. Oraya girersek ayrı makale yazmamız gerek. insanları enayi yerine koyan grupları elimizin tersiyle itmeliyizki yerlerine daha dürüst onların yaptığı hataları yapmayan aklı başında çeviri grupları gelsin. Seni blokladığım halde bana yazmaya devam ediyorsun. Yazma, konunu saldım daha da bana karşı tahrik edici bir yazı gelmedikçe yazmam. insanları bir nebze bilinçlendireyim diye yazdım. konundan gidiyorum. Umarım birgün siz de gerçekleri görürsünüz. Siz onlara muhtaç değilsiniz, onlar size muhtaç! Vesselam, saygılar sevgiler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MehmetKaner

    Diyecek pek lafım yok. Bugün ücretsiz bir şekilde dağıtılacak bir oyun için yine bugün yama sunan bir ekip var. Azıcık aklınızı çalıştırsanız böyle grupları elinizle itmek yerine gelişmeleri, büyümeleri ve daha çok Türkçe oyun kazandırmaları için elinizden geleni yapmanız gerektiğinizi anlarsınız zaten. Boş ve Türkçe'yi unutturan translate yamaları destekleyip sonrasında ne kadar kötü olduğunu anlamanıza rağmen kendinizce bir gurur içerisindesiniz. Bu insanların discordlarına gittiğinizde eğer gereksiz bir tavır takınmıyorsanız banlanacağınızı düşünmüyorum. Kimseye böyle bir tavır hiçbir zaman takınmadılar. Kazandıkları 3 kuruşta gözünüz varsa tabi orasını bilemem. Geliştirip büyümelerine vesile olmak yerine kendinizce küçümseyip böyle grupları yaptığı işlerden soğutma konusunda üzerinize yok gerçekten.

    Kesinlikle. Bu beleşçi translatecilere çok laf söylenirde işte durduk yere kemik atmış oluyoruz sonra da bize diyorlar siz bilmem kimin adamısınız diye. Kendini akıllı sanan bu insanlar güya çeviri grupları paralı aboneliklere geçince hak savunduklarını felan zannediyorlar ama yaptıkları düpedüz beleşçilik hatta armut piş ağzıma düşcülük. O yüzden diyorum Anonymous ve Animus gibi grupları kötüleyenleri zerre kaale almam çünkü doğru birdir ve bu adamlar eğer eksik, yanlış iş yapıyorsalardı bu kan emicilerin olduğu bir toplulukta hayatta kalamazlardı ama işte görünen o ki güzel işler yapıyorlar ve takipçileri de destekleri ile onları yalnız bırakmıyor. Birde ikide bir Discord dan banlandıklarını söylüyorlar her iki grup içinde. Hani sanki Discord da farklı görüşlere yer verilmiyor gibi. Çeviri grupları söylemiyor ama ben söyleyeyim; eğer toksik biri değilseniz, tartışma adabından azıcık nasiplenmiş kişilerseniz hiçbir şey de olmuyor. Denemesi de bedava Star Wars Battlefront 2 Türkçe Yama Çıktı! -Anonymous Çeviri- 


    Ayrıca bu konuyu da çok translatecilerin okuduğundan söyleyeyim sizin umduğunuz bedava yapılan iş devri geçti gençler. Adam gibi parasını vereceksiniz çeviren adamda şevklenecek/daha çok çalışacak hani kazan kaynayacak sizde kaliteli şeyler göreceksiniz yoksa öyle her paralı üyelik modeline çemkirirseniz ana dilinizi de unutursunuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 15 Ocak 2021; 15:16:46 >




  • WesterLandX kullanıcısına yanıt

    Konular kaldırıldığı için atamıyorum keşke kalkmasaydı da aura çeviriye sizin gruptan işnsanların neler söylediğini gösterebilseydim. Qnoops'a sabah akşam hakaretler eden de sizin kitlenizdi. seni direk hedef göstermiyorum, belki arkadaşındır belki hiç tanımadığın tamamen fanboyunuz olan bir çocuk. Konular kalktığı için bunları atamam ama illaki onları okumuş birileri vardır burada bu yazımı görürse oda anlatsın. sizi düşman olarak falan görmüyorum sadece, katekulli üstüne katekulli çeviriyorsunuz. İnsanları enayi salak yerine koyuyorsunuz. Diğerleri hazmedebilir de ben hazmedemiyorum. yoksa kişisel sorunum yok, dışarıda karşılassak çay kahve ısmarlar geyik muhabbeti yaparız. Böyle bir konudan kimseye kin gütmem. Sadece insanları salak yerine koymayın. Tek ricam o olur. ne gibi, ne için vs. diye detaylara girdirmeyin, grubun içindeyseniz olayların zaten farkındasınızdır. ayrıca bu tarz uslup ile insanlara yaklaştığınızda emin olun karşıdakide size o tarz uslup ile yaklaşır. Bazı fonbaylarınız direk hakarete varan laflar ediyorlar. Uzatmanın anlamı yok yukarıda dediğim gibi, konuyu salıyorum bana karşı tahrik edici bir mesaj gelmediklçe daha da yazmam. Saygılar sevgiler..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1khan1 -- 14 Ocak 2021; 18:25:27 >




  • Türkçe yama kullanmanıza hiç gerek yok ben gayet anlayarak oynadım, bilmeyen bile mekanikleri olsun, multisindeki arayüz olsun basit. Zaten hikayeden sonra vaktinizin çoğu multide geçecek ihtiyacınız kalmaz yani kasmanıza gerek yok :) Multisi çok ama çok eğlenceli teke tek düellolarda dahi yüzlerce saatimi öldürmüşümdür :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neverforgive -- 14 Ocak 2021; 18:37:14 >
  • Tebrikler Star Wars Battlefront 2 Türkçe Yama Çıktı! -Anonymous Çeviri- 

  • 1khan1 1 kullanıcısına yanıt

    hocam fanboylar her yerde. ama ekip olarak bizim kimseyle bir alıp veremediğimiz yok ve hangi fanboy nereye ne yazmış diye de kovalayamayız. güzelce konuşabildiğimiz için teşekkür ederim. özelden de yazdım size.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesterLandX -- 14 Ocak 2021; 19:9:48 >
  • İlk olarak translate yamalara laf etmek nedir anlamadım? Bu çeviri şirketini tanımıyorum, bir yamanın para karşılığı satılmasına karşıyım ama gidip adamlara da sövmeyi düşünmüyorum, isteyen alır istemeyen almaz. Burada bu ücretli yamayı savunup ücretsiz yamayı kötülemek kimin haddine?

  • ücretli,ücretsiz,translate tüm yamaları kullanıyorum. Yeter ki oyunlar Türkçe ye çevrilsin. Ben oyuncuyum sonuca bakarım.

    Star Wars Battlefront 2 Türkçe Yama Çıktı! -Anonymous Çeviri-



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10kdays -- 14 Ocak 2021; 21:36:40 >
  • Translate yamaları kötülememek için başka bir ırka mensup olmak gerekiyor zannımca. Türkçeyi Türkçeye çeviriyorum ben şahsen anlayabilmek için. Emeklerine sağlık yamayı çıkarttı Anonymous Çeviri. İsteyen discord sunucularından iletişime geçebilir. Üye olduğunuzda size sadece Battlefront 2 için yama satışı yapılması gibi bir durum yok. 18.5 lira vererek üyeliğe sahip oluyorsunuz. Bu üyelik ile kullanabileceğiniz bazı yamaları sıralayım size. Kendiniz de programlarından kontrolünü sağlayabilirsiniz. İyi akşamlar.


    - Star Wars Battlefront 2

    - Horizon Zero Dawn

    - Immortal Fenyx Rising

    - Metal Gear Solid V The Phantom Pain

    - Call of Duty Black Ops 2

    - Control

    - Deus Ex: Mankind Divided

    - Hitman Serisi

    - Metro Exodus

    - Dark Souls 2 Scholar of the First Sin

    - Outher Wilds




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKaner -- 14 Ocak 2021; 21:23:57 >
  • MehmetKaner M kullanıcısına yanıt

    Anonymus bu kadar paragöz olmasaydı başlarına bunlar gelmezdi .Kendi ipini kendi çekti . Anonymus tayfasının gözü yaşlı Star Wars Battlefront 2 Türkçe Yama Çıktı! -Anonymous Çeviri- 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MehmetKaner

    Translate yamaları kötülememek için başka bir ırka mensup olmak gerekiyor zannımca. Türkçeyi Türkçeye çeviriyorum ben şahsen anlayabilmek için. Emeklerine sağlık yamayı çıkarttı Anonymous Çeviri. İsteyen discord sunucularından iletişime geçebilir. Üye olduğunuzda size sadece Battlefront 2 için yama satışı yapılması gibi bir durum yok. 18.5 lira vererek üyeliğe sahip oluyorsunuz. Bu üyelik ile kullanabileceğiniz bazı yamaları sıralayım size. Kendiniz de programlarından kontrolünü sağlayabilirsiniz. İyi akşamlar.


    - Star Wars Battlefront 2

    - Horizon Zero Dawn

    - Immortal Fenyx Rising

    - Metal Gear Solid V The Phantom Pain

    - Call of Duty Black Ops 2

    - Control

    - Deus Ex: Mankind Divided

    - Hitman Serisi

    - Metro Exodus

    - Dark Souls 2 Scholar of the First Sin

    - Outher Wilds

    Şimdi yine birileri bizi birilerinin adamı zanneder ama şu kütüphaneye bakınca dahi insanın oyun oynama isteği yoksa dahi elinde varsa indirip oynayası geliyor.





  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Adamlar paragöz ya hani... 18.5 tl vererek bu oyunlar adına yapılmış yamaların ''hepsine'' sahip oluyorsun. Azıcık akıllarını kullanabilseler birilerine saldırırken en azından güzel bir tartışma ortamı olacak da işte..

  • yamaların ilk başta ücretli olmasını anlarım lakin süreklü ücretli olması saçma zaten param olsa korsan oynamam oyunları dimi

  • Hep söylüyorum kimsenin tarafını tutmam kimsenin yalakası olmam. Anonymous Çeviri bu işte milat oldu benden aldıkları her kuruş helal hoş olsun hak edene hakkını her zaman her şekilde veririm.


    Hem hızlılar hemde bir birinin kuyusunu kazmadan herkes uyum içinde çalışıyor. Hızlarına, uyumlarına, şevklerine hiç bir sözüm yok fakat bazen tutamayacağı sözler veriyorlar sözünün eri olmuyorlar.


    Örnek: projeleri açık etmemek için ne oyunları ne yüzdeleri yazıyorum sadece duyuru tarihini yazıyorum ( 09.11.2020)


    Burda duyurusu olan 8 oyun var 3 oyun harici hiç biri çıkış yapmadı henüz. Oysa açıklama şu şekildeydi. (Şu an üstte adı geçen projelerden 2 oyun var (isimlerini yine yazmıyorum) dışında hiç birini 2021 e kaydırmamayı planlıyoruz.


    Bir diğer husus hatırlarsanız RDR2 olaylarında üyelik sistemini getirirken her ay 1 aaa oyun vaadleri vardı ama bu sözde tutulmadı. Tamam nerdeyse her ay bir oyun çıkıyor haklarını yemem ama her ay 1 aaa oyun çıkmadı henüz.


    Neyse niyetim gurubu kötülemek değil sadece bir söz verirken makul olsunlar sözlerinin altında kalmasınlar yeter. Geri kalan her konuda dört dörtlük bir gurup kıymetini bilin.





  • alex59 kullanıcısına yanıt

    hocam üyelik sistemine eylül ayının ortalarında geçtik. o zamandan bu zamana


    horizon zero dawn

    nioh

    nfs heat

    cod black ops ii

    mgs v

    deus ex

    immortals fenyx rising

    hitman 2 silent assassin

    dark souls 2


    hadi codbo2 ve hitman 2 yi ağır çeviri yüklerine rağmen saymayalım, sonuçta eski oyunlar. bunları çıkartsak bile 6 tane aaa oyun yapıyor. duyuru mevzusuna gelecek olursak da bahsettiğimiz 2 oyundan ziyade 1 oyun harici hepsinin çevirisi tamamlandı, ayrıca bir tester ekibimiz olmadığı için yine çevirmenler tarafından test ediliyor oyunlar. bu da süreleri bi tık uzatabiliyor. ki aynı zaman dilimi içerisinde daha önce duyurusunu yapmadığımız 6 proje daha yayınladık.


    şu duyuru mevzusunu daha detaylı yapmamız gerek sanırım. yüzdeler ve tamamen bitmiş yamalar mevzusu karışıyor gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesterLandX -- 15 Ocak 2021; 2:18:14 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.