Şimdi Ara

Star Wars Battlefront 2 Türkçe Yama Çıktı! -Anonymous Çeviri- (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
3
Favori
30.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ooohhh!!!

    Valla ben Fiyattan ziyade KDV olayına takıldım.   15 TL %18 KDV oranı ile kesilse 18.5 TL olmuyor. 18.5 TL olmasın için kesilmesi gereken oran %23, o tutar da sanırım iyzico'nun komisyon bedeli olabilir. Kendilerine sorduğumda ise üyeliklerin vergisini ödediğini söylüyorlar ki ben ödeme ekranında bile Faturalandıracak ne bir firma ne bir şahıs adı gördüm.


    Sonuç itibariyle 1 aylık ödemeyi almaktan vazgeçtim. Fatura kesiyorsanız şeffaf olmanız lazım.

    Fatura yollanmıyor zaten, adres bilgisi olmadan da yollanamaz, yalan dolan. Eski sistemlerinde de, yeni sistemlerinde de yama alan bazı kişilere sordum, hiçbirinin maillerine fatura falan gelmemiş.


    Eski sistemlerinde KDV'nin K'sı geçmiyordu zaten. Sorduğumuzda yöneticileri "isteyene fatura yollanır" diye bir şey yazmıştı, hepsinin SS'leri alındı, arşivde var.


    CIMER ve Maliye'ye yazarız biz de. Kanuna göre, aldığınız bir malın veya hizmetin faturası (e-faturası) en geç 7 gün içerisinde alıcıya gönderilmeli aksi halde gecikme cezası var. Fatura kesiyorum deyip, kesmemenin cezası, hele hele "isteyene fatura yollanır" gibi Vergi Kanunu'na muhalefet etmenin cezasını merak eden varsa bir avukata sorsun :)


    Ayrıca iddia ediyorum, üyelerin %99'u hangi firmadan hizmet aldığını bile bilmiyordur. Yani herhangi bir mağduriyet durumunda şikayet etmek isteseler ellerinde ne bir fatura, ne de bir şirket ismi var. Ancak yönetici şahsın ismini biliyorlarsa, Google'den arayarak bulabilirler. Yine bildiğim kadarıyla kanuna göre, müşterilerin alışveriş yaptığı tüzel kişiliği (firmayı) bilmeye hakkı var. Ne sitelerinde firmalarının adı geçiyor, ne de fatura yollanıyor. Müşterinin öğrenmek için hiçbir şansı yok. Bugünden sonra eklerlerse şaşırmayın. Ama gözünü sevdiğimin teknolojisi, Archive.org ve Google Webcache gibi sitelerin geçmişe dönük tüm hallerini gösteren yerler var  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 15 Ocak 2021; 13:22:28 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: John Denver

    Bu mesaj silindi.

    17 yaşında değilim ama 17 yaşında olmak kötü bir şey mi ? Evine ekmek götüren adamı biliyorsun madem bedava dağıtılan oyuna 18.5 tl istediğiniz insanlar evine ekmek götürmüyor mu ? Bedava dağıtmak konusuna ve beleşçiliğe gelirsek kardeşim oyunu elin adamı beleş veriyor zaten ne yapalım beleş diye almayalım mı ? Rdr 2 yamasında anymus çeviri bir anda fiyat arttırdı oyuncuları enayi yerine koydu ya, sonrada artık herkes anymustan tiskindi ya o yüzden yazdım yani.

    Şuan anymusun paraya veya forumda kullanıcılar ile daha fazla kavga etmeye ihtiyacı yok. Oyuncuların güvenine ve desteğine ihtiyacı var. Bu şekilde devam ettiği sürece sadece forumda para dilenmekle kalırsınız haberiniz olsun.

  • yamayı bozan bir güncelleme gelmediği sürece kendiniz silene kadar sizde kalıyor.


    @ALPOLİC_FR hocam mgs v yamasının 100 saat sıfırdan testi yapıldı, sıfırdan da araç yazıldı.

    @White Devil Dirt Rally için sıfırdan tool yazıldı, 3 hesapla online kısımdan ban yer miyiz diye test edildi, çevirisini de bizzat ben yaptım. Geçtim çeviri ve test için harcanan zamanı, sadece tool ücretini karşılayacaksanız bugün bedavaya çevireceğim projeyi, kabul mü?

    @StormLight faturalandırma ve vergi konusunda merak ettiğiniz ne varsa özelden sorun cevaplayayım hocam.


    sanırım cevap verilmesi gereken başka bir konu yok.


    ortalığı karıştırmak için toksik toksik takılan belli bir kitle var. nickleri de hep aynı. takılmayın arkadaşlar. bırakın konuşsunlar. ortalığı karıştırmaktan başka amacı olmayan insanlara malzeme vermeyin.





  • Yani iyzico'nun vergi kaçıracağı yok. Banka hesap akışları belli, fatura kesmeden hizmet satıyorsa elbet birgün maliyeden damlarlar  

  • Iyzico ödeme aracı, onun müşterilerle aracılık dışında bir işi yok. Iyzico'nun müşterisi Anonymous ve Iyzico firması faturasını Anonymous'a keser. Müşterilere fatura kesmesi gereken firma Anonymous.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 15 Ocak 2021; 13:18:56 >
  • anonymous ta rdr 2 türkçeside varmı?

  • Artık birbirilerine sövmeye, hakaret etmeye başlamışlar  

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.