Orta çaplı bir dizi daha iyisini bekliyordum ama bilemem tabi ilerde daha iyi gelirmi gelmez mi.
diziyi hiç izlemedeim ama prison break den esinlendiğini düşünüyorum.fragman sonundaki enstrümantal müzik prison break ile aynı neredeyse.iki dizide de avukat kadın var.iki dizide de company var ve delilleri yok ediyor.adam hapisden kaçıyor vb.bu dizi kesin pb den esinlenmiş
bende komşumuzun oğlu oynuyo diye izledim.sahtekar avukat var ya.
Ben hiç beğenmedim
Fena bir dizi değil. Prison Break'a bazı yönlerini benzetenler olmuş ama içerikleri tamamen farklı. Ayrıca Orhan Kılıç'ın kendi sesiyle oynaması daha bir iyi olmuş.
Eli kolu bağlı. Ben pek beğenmedim nedense.Klasik Türk dizisi.
reklamı güzel oyuncular da eh işte ama bi şey eksik tutmaz bence erken final olmadan yayındn kalkar
orhan kılıç'ın kendi sesi gayet güzelmiş sağır odadaki sesle karşılaştırınca daha iyi anladım
dizinin konusu güzelde orhan kılıç neden normal vatandaş rolündeki yani normal sade bi vatandaş nasıl atraksyonlu işlere girebilir nereye kadar dayanabilir hani sağır odadaki gibi ajan majan olsa anlıcam.Keşke hikaye aynı olsaydı sadece meslek olarak bi mit ajanı veya subay veya polis hiç olmadı bi bekçi falan olsaydı
beni iyiden iyiye sarmaya başladı bu dizi...
güzel dizi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme