Şimdi Ara

STAR S5233 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.823
Cevap
7
Favori
816.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teşekkürler arkadaşım fotolar için biraz daha kurcaladıktan sonra ayrıntılara da inersen seviniriz
    çıkarsa ilerde belki çıkabilir...

STAR S5233

vardır silver rengi de muhtemelen biraz geç gelir siyahı önplana çıkardıktan sonra..

STAR S5233

STAR S5233

STAR S5233

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostweb -- 13 Haziran 2009; 21:12:04 >

• --fotoğraf kalitesi bakımından eski telefonum 2MP'lik K750i, bu samsung'un eline verir. bu arada makro'su yok.
    --stylus kalemi olmadığından bahsetmiştim.
    --tepki hızı oldukça iyi, hızlı.
    --dokunmatik ekranı çok hoş, birşey yazmak istersen hem normal sayılara basarak yazabiliyorsun, hem qwerty klavye kullanabiliyorsun, hem de el yazısı ile yazabiliyorsun.(ama kalemi yok)
    --uçuş modu var.
    --konuşurken ses kaydı var.
    --bluetooth'la pc'ye veri transferi hızlı.

Samsung Star GT-S5233A
  • quote:

Orjinalden alıntı: aklewo

--fotoğraf kalitesi bakımından eski telefonum 2MP'lik K750i, bu samsung'un eline verir. bu arada makro'su yok.

SONY zaten resim için üretilen bir telefon en çok ağırlık verilen özellik resimdir sonyde.. telefonda benim deil kardeşimin.. 2 .nci resimde çekerken elim titredi çünkü pencerenin demirinden çıkardım telefonu tek elle çektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imaginary -- 13 Haziran 2009; 23:43:37 >

Orjinalden alıntı: aklewo

--dokunmatik ekranı çok hoş, birşey yazmak istersen hem normal sayılara basarak yazabiliyorsun, hem qwerty klavye kullanabiliyorsun, hem de el yazısı ile yazabiliyorsun.(ama kalemi yok)

Bu bir telefon inceleme sayfasından...

While using your fingers to navigate the touchscreen is quite easy, the Samsung Star comes with an aluminum stylus which is retractable to different 3 lengths (much like an umbrella stick). The stylus is primarily for handwriting recognition.

Buda yine başka inceleme sayfası olan phonearea.com`dan...

You should know that there are the Samsung star differs slightly from country to country. For example, the Samsung Star in India is GT-S5233A and comes with a dongle stylus where as there are places elsewhere where the stylus fits into the body. This review is for the Samsung Star S5233A and it may not hold entirely for all the other forms of the Samsung Star.

Durum böyle iken sanırım Türkiye`de ki S5233A serinsinde bulunmuyor stylus

• quote:

Orjinalden alıntı: imaginary

450'ye buldum bir yerde. Pazartesi gelecek. Fakat aklımı karıştıran S5603 var. Ne yapsak acaba. Çok da telefon kullanan birisi değilimdir. Sanırım bunu alacağım.

ikisinide incele bence, bazı farklar var hangisi hoşuna giderse onu al...

@ghostweb, foto kalitesi bu tarz bir tel için bence oldukça yeterli ve iyi düzeyde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 14 Haziran 2009; 0:38:23 >

Orjinalden alıntı: TuRaN.z

quote:

Orjinalden alıntı: imaginary

450'ye buldum bir yerde. Pazartesi gelecek. Fakat aklımı karıştıran S5603 var. Ne yapsak acaba. Çok da telefon kullanan birisi değilimdir. Sanırım bunu alacağım.

ikisinide incele bence, bazı farklar var hangisi hoşuna giderse onu al...

@ghostweb, foto kalitesi bu tarz bir tel için bence oldukça yeterli ve iyi düzeyde...

Sanırım şu an ikisini yanyana bulabileceğimiz bir yer yok. Değl mi? Yani 5603'ü hemen görebileceğimi tahmin etmiyorum. Bu arada 5233 daha güzel fotoğraf çekiyor gibi geldi bana. Renkler daha canlı gibi. Karşılaştırması burada. http://www.mobile-review.com/review/samsung-s5600-en.shtml

• yanyana değil belki ama ayrı ayrı önümüzdeki günlerde görebilirsin sanırım, arada belki fiyat farkı var ama daha öncede dediğim gibi s5233 güzel tel ama s5233 ün artısı 3 inç ekran diğeri 2.8 inç diğer yönlerden genel olarak s5603 ün daha iyi bir cihaz olduğunu düşünüyorum, tabi bana göre, özelliklede fazla tel değiştirmeyenlerin arada kaldıkları zaman, inceleyerek daha beğendiklerini almasının daha doğru olduğunu düşünüyorum nacizane...

yanyana değil belki ama ayrı ayrı önümüzdeki günlerde görebilirsin sanırım, arada belki fiyat farkı var ama daha öncede dediğim gibi s5233 güzel tel ama s5233 ün artısı 3 inç ekran diğeri 2.8 inç diğer yönlerden genel olarak s5603 ün daha iyi bir cihaz olduğunu düşünüyorum, tabi bana göre, özelliklede fazla tel değiştirmeyenlerin arada kaldıkları zaman, inceleyerek daha beğendiklerini almasının daha doğru olduğunu düşünüyorum nacizane...

aynen katılıyorum bunun tek artısı büyük ekranı..tabi bide aradaki 150 -160 liralık farkı..
    yoksa s5603 3g+kamerasındaki flaşı ile zaten öne çıkıyor....
    ama bunun içinde wifi olmayana tele 630 lira verilirmi bilmem,ben olsam 450 liralık olan s5233ü tercih ederdim...

• Teknosa daki çalışan görevlilere sordum.

15-20 tana satıldı ve arıza memnuniyetsizlikten hiç dönüş olmadı dedi 1 haftada.

Senin arkadaşın sanırım cep telefonu bölümünden değil sanırım.

bende çok beğendim telefonu. fiyatına göre alınacak en iyi dokunmatik.

quote:

Orjinalden alıntı: jeanneau

bugün teknosa da çalışan güvenilir bir arkadaşımla konuştum incelediğim kadarıyla kullanışlı değil dedi bunun için
  • quote:

yanyana değil belki ama ayrı ayrı önümüzdeki günlerde görebilirsin sanırım, arada belki fiyat farkı var ama daha öncede dediğim gibi s5233 güzel tel ama s5233 ün artısı 3 inç ekran diğeri 2.8 inç diğer yönlerden genel olarak s5603 ün daha iyi bir cihaz olduğunu düşünüyorum, tabi bana göre, özelliklede fazla tel değiştirmeyenlerin arada kaldıkları zaman, inceleyerek daha beğendiklerini almasının daha doğru olduğunu düşünüyorum nacizane...

s5603 de 240*320 16M renkli bir ekran oldugunu ve

s5233 de 240*400 256K renkli bir ekranla donatılmış

birinde boyut digerinde renk ön planda gibi görünüyor tabi 3G yi TR'de gönül rahatlıyla (bana göre) 1-2 yıl daha kullanamıyacaz gibi, 3G fiyatları ve sunulacak bağlantı hızı belli deil o yüzden böyle düşünüyorum 1-2 yıla kadarda cook seyler değişecek...

• Renk olarak internette beyaz siyah ve pembesi var ama arkadaslarin dedigi gibi Turkiyede varmi bilmiyorum, arastiriyorum hala.
    Resim kalitesi olarak eskiden 1.3mp super harika derken 3.2 yi begenmez olduk bence tlfon icin yeterli. daha kalitesi resimler isteyenler fotograf makinasi alsinlar bence :)
    Ayrica benim icin onemli bir konuda, S5233'un isletim sistemi nedir? Omnia'da kullanilan programlar S5233'e yuklenebilecekmi? veya hangi programlari yukleyebilecez? bilgisi olan arkadaslar aydinlatirlarsa sevinirim.
  • benimde dün bi arkadaşım almış fazla inceleme imkanım olmamasına rağmen cok ii bi telefon oldğunu düşünüyorum mesela işletim sistemi hızlı menüler kullanışlı mesaj yazmasıda tek tek harfler gelmeyip normal tuş takımındaki kullanış var bnce uygun fiyat almayıdaa düşünüyorum bu teli burdaki memnuniyet benim için daha önemli sadece ses olayını tam denetleyemedim kulaklık ve hoparlör sesiyle bilgisi olan varsa bizle paylaşabilirmi

quote:

Orjinalden alıntı: pandemeny

Renk olarak internette beyaz siyah ve pembesi var ama arkadaslarin dedigi gibi Turkiyede varmi bilmiyorum, arastiriyorum hala.
    Resim kalitesi olarak eskiden 1.3mp super harika derken 3.2 yi begenmez olduk bence tlfon icin yeterli. daha kalitesi resimler isteyenler fotograf makinasi alsinlar bence :)
    Ayrica benim icin onemli bir konuda, S5233'un isletim sistemi nedir? Omnia'da kullanilan programlar S5233'e yuklenebilecekmi? veya hangi programlari yukleyebilecez? bilgisi olan arkadaslar aydinlatirlarsa sevinirim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.