Şimdi Ara

STAR S5233 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.823
Cevap
7
Favori
816.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sarji telefon surekli msj atilip kurcalandiginda ne kadar gidiyor?
    Arama geldiginde sesi yeterli seviyede cikiyormu?
    Beyaz rengini alan yada bulabilen var mi?
  • arkadaşlar ben çıktığı ilk gün kullanmaya başladım s5233 starı.çok memunum hiç sorunla karşılaşmadım.gayet dikkat çkici kibar bi cihaz.Arkadaşlar wifi yi hiç sorun yapmayın türkcellin ayda 10 tlye paketleri var şuan kullanıyorum.3G olmasada olur diyenler için süperr telefon.almak isteyenlere tavsiye ederim...[&:
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarıkanaryam

beyaz rengide varmıki..?

Beyazida Pembeside varda, Turkiyede var mi soru o ;)
  • siyahtan başka rengi yok.bilginize...
  • Wi-Fi yoksa pekte bir işe yaramaz; şimdilik...
    3G'yi beklemek farz..

Katalog bilgilerini hepimiz biliyoruz çünkü.

quote:

Orjinalden alıntı: mölike

dediğim gibi bu özellikleri fazla önmsemiyorsanız çok hoş bi telefon...:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chenk -- 10 Haziran 2009; 18:50:50 >
  • ARKADAŞLAR SAMSUNG STARI 5 GÜNDÜR KULLANIYORUM İNTERNETE GİRDİM KONUŞTUM DURMADAN KURCALADIM ŞARZI DURMADAN KURCALANDIĞI HALDE 4 GÜN GİTTİ BU MÜTHİŞ BİDEĞER CİDDİ ANLAMDA ŞARZ SORUNU YOK HATTA KULLANDIĞIM EN UZUN ŞARZLI SAMSUNG. RESİM KALİTESİ DIŞARDA VE GÜN IŞIĞINDA İYİ SAYILIR AMA KAPALI MEKANDA VASAT VE KAMERANIN OTOMATİK ODAKLAMASI YOK. DAHA ÖNCE SAMSUNG OMNİA KULLANDIM VE ARABAMIN CAMINI PATLATIP ÇALDIRMIŞTIM İNANIN BANA DOKUNMATİK EKRAN FEVKALEDE ÇALIŞIYOR APPLE IPHONE KAFA TUTACAK KADAR BAŞARILI ŞOKTAYIM ÇÜNKÜ OMNİANIN EKRANI BÖYLE DEĞİLDİ. 3G YOK WİRLESS YOK AMA SU VAR ARTIK İNTERNETE BAĞLANMAK ÇOK UCUZLADI SORUN OLMAMALI TEK SORUN 3G OLABİLİR AMA ZATEN UZUN BİR SÜRE 3G Yİ ÇOK PAHALI SATACAKLARDIR OPERATÖRLER SONUÇ OLARAK İYİKİ ALMIŞIM BU TELEFONU ÇOK HUZURLU VE MUTLUYUM ÇÜNKÜ BU PARANIN KARŞILIĞINI ÇOK AMA ÇOK FAZLASIYLA HAKEDİYO HELE DOKUNMATİK EKRANIN BAŞARISINI KULLANMADAN NE KADAR ANLATSAMDA ANLAMAYACAKSINIZ KULLANMANIZ LAZIM!!! SON OLARAK MASA ÜSTÜNDE SAMSUNGA ÖZEL WİDGETLER VAR VE BUNLAR ONLİNE GÜNNCELLENİYOR DEĞİŞTİRİLEBİLİYOR İNTERNETTEN BAŞKALARI İNDİRİLEBİLİYOR SAMSUNG BU KONUDA BU TELEFONU ÇOK İYİ DESTEKLEMİŞ FACEBOOK YOUTUBE MSN SPACE HAVA DURUMU ÇOK ŞIK İKONLARLA MASA ÜSTÜNÜZDE DURUYOR VE SORUNSUZ BAĞLANIYOR VE ŞUNUDA BELİRTMELİYİMKİ TELEFONUN İŞLEMCİSİDE BENİ ŞAŞIRTTI İNTERNETTE VE TELEFON MENÜLERİNDE GEZİNİRKEN FEVKALEDE HIZLI YA AÇIKÇASI BU FİYATA BU ÖZELLİKLER ARKADAŞLAR BEN BİRAZ ŞAŞKINIM

• bende bugun biraz kurcalamadim, dokunmatik ekran konusunda hassasiyeti gercekten cok hosuma gitti, beyaz rengini bulabilirsem alacagm

alanlara hayırlı olsun bu arada,güle güle kullanın..
    ilk deneyim olarak basit bir telefon gps,wifi falan filan yok ama kullanılabilecek bir telefon.
    ayrıca şöyle enteresanda bir akıllı ekran uygulaması var mesela telefon tuş kilidindeyken tuş kilidliyken ekrana bir harf çizerek tuş kilidi açılabiliyor ya da mesajdır,aramadır,kameradır gibi uygulamaları harf yazarak açabiliyosunuz,çok değişik hoş bir uygulama olmuş.
    dün gün boyu kurcaladım ve çok arkadaşımda kurcalamasına rağmen 1 diş seviyesi düştü galiba şarj süresi uzun olucak gibi duruyor.
    şimdi işyerindeyim akşam daha ayrıntılı bir inceleme yapıcam arkadaşlar.
    alan kullananlara hayırlı olsun.

1-Msn,mail,vb. uygulamalar kullanılabiliniyormu?
    2-En önemliside arandığınızda,telefonun dışarıya verdiği ses gene klasik samsunglarda olduğu gibi düşük mü?

Yanıt bekliyor olacağım arkadaşlar.

Orjinalden alıntı: ocularis

Aklımı kurcalayan iki ayrı soru işaretini yanıtlamanızı istiyorum kullanan arkadaşlardan;

1-Msn,mail,vb. uygulamalar kullanılabiliniyormu?
    2-En önemliside arandığınızda,telefonun dışarıya verdiği ses gene klasik samsunglarda olduğu gibi düşük mü?

Yanıt bekliyor olacağım arkadaşlar.

ayni sorularin cewaplarini bende bekliyorum
  • güzel telefon, malzeme kalitesi iyi olmasına rağmen benim beklentimin biraz altında gibi, belki buralardaki fotolarında etkisi olabilir bu düşüncemde, onun dışında fiyatına göre oldukça iyi ama bunun hemen ardından çıkan s5603 de bu sınıfta bence dikkate değer 16m kapasitif ekran 3G kamerada autofocus özelliği ve 130-140 tl gibi bir fiyat farkı var 600 tl civarlarında, almayı düşünenler bence bu iki modelide inceleyip karar verseler daha iyi olur gibi tabi dizayn ve fiyat önceliği olanlar için ayrı bir konu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 12 Haziran 2009; 1:04:31 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.