Şimdi Ara

STAR S5233 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.823
Cevap
7
Favori
816.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nette araştırdım renk olarak bi tek siyah ve grisi var yurtdışındada...
    pembesi ve beyası çıktımı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 15 Haziran 2009; 13:26:26 >
  • arkadaşlar telefonu iki gün önce tek çekim 450 tlye aldim daha önce iphoneda kullandim lg kf700 de samsung f480 devamli telefon değiştirdim için bi sürü telefon deneme şansim oldu..bu telefon gerçekten dokunmatiği iphonela hemen hemen ayni diğer omnia falandan çok daha iyi inanilmaz iyi dokunmatik olarrak..java programlarda çok güzel oturuyor telefona örnek olarak opera kullaniyorum çok iyi...tip olarak çok ince ve hafif---müzik çalar özelliği çok iyii...yazmasi çok basit iphonadan basit ....ama gel gelelim her güzelin bir kusuru vardir bu telefonda wifi ve 3g yok zaten 3gli üst modeli önümüzdeki hafta çıkıcak ama benim için 3g önemli değil çünkü zaten 3g bilgisayarla kullancam ondan kalkip teleofnu bağlamam 3 g modem takarim görüntülü konuşmayi bundan 3-4 sene önce awrupada kullaniyordum öyle çok bişi beklemeyin net değil ayrica ses hoparlörden olduğu için yanki falan yapiyor ....kısacasi ben tipi d
    düzgün iphıne kalitesinde dokunmatiği olsun resimlerimi gezim(ekran çewirdikçe dönmesi süper)müziğimi dinler film izleirm bide şarjı uzun gitsin derseniz telefon süper....resim kalitesi gündüz ve ışıklı ortamda iyi ama flaş ve otomatik odaklama yok zaten hiç bir telefon kamerasindan performans beklenmez..açıkcasi samsung beni hep hayal kırıklıüğına uğratmişti ama bu sefer iyi iş çıkarmiş...lg cookie ile arasinda kalmiştim ama tip ve özellik olarak bu telefon daha iyi ...arti olarak kısa yolla ve sosyal ağlar var facebook myspace gibi çektiniz resimleri aninda paylaşabiliyorsunuz....msn programi olrak ebuddy programi çok başarili şekilde çalişiyor.....sorulariniz olursa cevap verebilirim .....umraim yardimci olmuşumdur....

• alsam mı acaba
    sence şarjı ort. kaç gün gider bu telin?

http://www.duslerinedokun.com/
  • S5233 program oyun duvarkagidi tema vs.. gibi eklentileri bulup indirebilecegimiz adresleri bilen arkadaslar varsa, paylasirlarsa sevinirim
    Yanlız kafama takılan bisey var bilenler yardımcı olursa sevinirim. Telefonun üst menüsünde kutu içerisinde E (Edge bağlantısı kurulu) simgesi gorunuyor. Acaba su anda telefonum bu durumda iken faturama ekstra bi ucret gelırmı? eger oyleyse nasıl kapatabılırım. Yardımlarınızı beklıyorum arkadaslar telefonu bırkac gun kullandıktan sonra ayrıntılı bir inceleme yapacagım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azizkguc -- 16 Haziran 2009; 11:52:55 >

quote:

Orjinalden alıntı: baranss

Arkadaslae bende telefonu yeni aldım. Gayet güzel, ipod touch kullanıcısı olarak dokunmatik ekranın bu kadar iyi olabileceğini beklemiyordum.
    Yanlız kafama takılan bisey var bilenler yardımcı olursa sevinirim. Telefonun üst menüsünde kutu içerisinde E (Edge bağlantısı kurulu) simgesi gorunuyor. Acaba su anda telefonum bu durumda iken faturama ekstra bi ucret gelırmı? eger oyleyse nasıl kapatabılırım. Yardımlarınızı beklıyorum arkadaslar telefonu bırkac gun kullandıktan sonra ayrıntılı bir inceleme yapacagım.

• arkadaşlar peki henüz türkiye'ye gelmeyen modelde wireless var mı bilgisi olan var mı?
    Intel Dual Core 2.8ghz, 3.5 GB Kingston Ram, 1.5 TB Western Digital Caviar Black HDD, Sapphire HD4650 1GB Ekran kartı, Sony Dvd Writer, 23'' Acer X233H Wide Screen Ekran, Datron RTA1030 Wireless Modem, Logitech X530 5.1 Ses Sistemi
  • quote:

Orjinalden alıntı: selcux

arkadaşlar peki henüz türkiye'ye gelmeyen modelde wireless var mı bilgisi olan var mı?

eğer s 5603 ten bahsediosan,ondada yok..

Orjinalden alıntı: sarıkanaryam

aynen katılıyorum bunun tek artısı büyük ekranı..tabi bide aradaki 150 -160 liralık farkı..
    yoksa s5603 3g+kamerasındaki flaşı ile zaten öne çıkıyor....
    ama bunun içinde wifi olmayana tele 630 lira verilirmi bilmem,ben olsam 450 liralık olan s5233ü tercih ederdim...

kardes bende öyle yaptım umarım pişman olmam.Ben aslında nokia 5310 expres müzik alacaktım ama bu telefon beni çok etkildei arada sadece 70 tl vardı.kararımı samsung dan yana kullandım:siparişi verdim.elime geçtiğinde izlenimlerimi paylaşacağım.

2010 Model Honda Jazz Fun+ Gümüş gri
  • Telefon çok karizmatik Hem ince hemde fazla uzun değil. hayran kaldım açıkçası şekline Telefonu alıp kullananlara sormak istiyorum. Bu telefonu babama hediye olarak almayı düşünüyorum. Yalnız bir şeyi merak ettim. babam İşcep vs uygulamalarını telefonda sık kullanır. rahatlıkla uygulama yüklenebilir mi yüklenmezmi merak ettim. Babalar günü anneler günü valla bize kalmadı birşey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicentre -- 16 Haziran 2009; 15:07:15 >

Orjinalden alıntı: can206

quote:

Orjinalden alıntı: sarıkanaryam

aynen katılıyorum bunun tek artısı büyük ekranı..tabi bide aradaki 150 -160 liralık farkı..
    yoksa s5603 3g+kamerasındaki flaşı ile zaten öne çıkıyor....
    ama bunun içinde wifi olmayana tele 630 lira verilirmi bilmem,ben olsam 450 liralık olan s5233ü tercih ederdim...

kardes bende öyle yaptım umarım pişman olmam.Ben aslında nokia 5310 expres müzik alacaktım ama bu telefon beni çok etkildei arada sadece 70 tl vardı.kararımı samsung dan yana kullandım:siparişi verdim.elime geçtiğinde izlenimlerimi paylaşacağım.

en doru kararı vermişsin bence..
    şimdiden hayırlı olsun arkadaşım telefonun...

• bu telefonun kulaklık girişi diğer samsung ların gibi mi? 3.5 mm giriş var mı?

GÖZLERİM ARAR OLDU.. 10' NU !..
  • lg cookie ye göre nasıl bu cihaz.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.