Şimdi Ara

Star Conflict[Steam-Free To Play]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar bugun steamda gördüm ve hemen indirdim 1.14gb boyutunda bir oyun.Şu an sadece tutorial bölümünü oynadım ve açıkçası uzun zamandır almadığım keyfi aldım diyebilirim oyunun boyutu küçük ama grafikleri dokular efektler gerçekten çok kaliteli olmuş.

Oyunun steam sayfası:

http://store.steampowered.com/app/212070/?l=turkish

Gameplay videosu

• Anlaşılan kimseyi sarmadı
  • Kardeş bende indirdim , grafikler ve kontrol gerçekten süper ötesi bir şey.3 tane savaş mekiği aldım füzelerini ve ekipmanlarını güçlendirebiliyorsun paranla. Büyük lazer gemilerinden kaçarsam dog fightlarda son 2 vuruşu füze ile yaptınmı süper oluyor.Ana konu olsun bu bence ve oyun bilgisi hakkında daha fazla materyal eklenebilir.Yakın zamanda bayağı bir türk bu oyunu oynayacaktır kesin.Oyunda clan sistemi gibi bişeyde var.3 ana grup var.Ben Federation kasıyorum.Emeğine sağlık kardeşim bilgilendirmek gerek milleti.
  • Ben de jericho oynuyorum gerçekten güzel oyun olmuş şuan open beta aşamasında daha da geliştirilicektir oyun zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maul* -- 1 Mart 2013; 21:22:26 >
  • Zamaninda hatirlayanlar bilir black prophecy diye muthis bir oyun vardi potansiyelide cok yuksekti ama sonra beklenilen ilgiyi bulamadigi icin kapandi EVE e tek rakip olarak gosteriliyordu.Soylediginiz oyunu bende bugun steamde gordum arastirdim ne yazikki TR herhangi bir bilgi yok ulkemizde cok az biliniyor umarim guzel ve zevklidir.Ayrica mart sonuna dogru Star Trek bedava olacakmis bakalim o nasil olacak onuda merak ediyorum.Bu oyunu oynayacaklar asslinda bir grupda toplanip klan kursak guzel olur diye dusunuyorum.
  • bu oyun harikaaaaaaaaaaaaa
  • Beyler bunun gibi offline oyunlar yok mu pc'de?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • war thunder'ın uzayda geçen hali gibi duruyor, uzay teması daha çekici olduğu için deneyeceğim, teşekkürler bilgilendirdiğin için
  • çok zevkli bir oyuna benziyor deneyeceğim ben de
  • yükledim oynadım. oyunun oynanış kısmı çok güzel ama başarılı olmak için gemileri modifiye etmek ya da yenilemek gerekiyor, onlaarı satın aldığımız ayarladığımız yerlerdeki arayüz berbat neyin ne olduğu anlaşılmıyor + çok fazla detay var silahlarda vs

biraz basitleştirilse güzel olur. bir de first person bakış açısı koysalar on numara oyun olur, ki millet içerideki chat odasında da konuşuyordu bunu, isteniyor.

ben silahıyla parasıyla otuyla bokuyla uğraşırım diyen varsa oynasın acayip zevkli bir oyun + dog fight'ın dibine vurmuş hem de uzayda

herkes bir anakin kesilmiş sanki, oynayanların çoğunluğu star wars hayranı zaten
  • Bende uzun zamandır oynamamıştım girip bir bakiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

Anlaşılan kimseyi sarmadı

ana konu olsun kanka steam id ver lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda ML -- 19 Haziran 2013; 22:11:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escorion

quote:

jermained2

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Escorion

quote:

jermained2

ekledim adamım

• ben de oynuyorum oyunu isteyen eklesin steam dan dogu1622
  • Bu aralar bu oyuna sardım konuyu hortlatmak gibi olacak üç aydır yazan olmamış ama sonuçta oyunun konusu burası, o yüzden yazıyorum. 1 haftada rank 15 olmak mümkün çok sıkıcı oluyor fakat sürekli rank 1 pve yaparsanız başarırsınız. 1 oyundan (3 round) 3000 küsür sinerji puanı geliyor. Bu şekilde puan toplaya toplaya geminizi geliştirmiş oluyorsunuz tek yapmanız gereken hep geliştirmeniz gereken gemiyle oynamak, paranızı başka gemilere ve gemi içi upgrade'lere harcamamak ve sürekli bir sonraki gemi için para biriktirmek. Bu sayede 4-5 gününüzü heba edip tier 5 gemilere ulaşabilirsiniz. Oyunu pencere modunda oynayıp bir yandanda dizi-film vs izlemenizi öneririm bu sıkıcı süreci atlattıktan sonra biriktirdiğiniz reputation puanlarını, artifact puanınızı vs tier 5 geminize gönül rahatlığıyla harcayabilirsiniz. Öteki türlü dandik bir gemiyi geliştirseniz 2 maç sonra bir üst gemi açılınca o gemiyi bırakıp ona geçeceksiniz geliştirdiğiniz de boşa gidecek paraya da yazık olacak o yüzden bu önerimi dikkate alıp oyunun sıkıcı tarafıyla baştan yüzleşmenizi tavsiye ederim. Böylece ileride rahat edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 13 Mart 2014; 23:41:13 >

• efeemmi kullanıcısına yanıt
    rank 1 pve de max kac rank olana kadar oynanabiliyor?
  • Şöyle, 4 tane gemi slotu bulunuyor bunlardan 4. olan rank 12ye ulaşınca kendiliğinden bedavaya açılıyor. Bu slotlarda en az bir adet tier 1 (rank 1-2-3) gemi bulunması yeterli. Örneğin Rank 12 (Tier 4) geminiz var bu gemiyi tek başına slotlarda tutarak pve yapmaya kalkışırsanız tier 4 pve açılır. Eğer yanına tier 1 gemi de eklerseniz. slotlarda bulunan gemiler içinde en düşük tier 1 olduğundan rank 12 gemiyle tier 1 pve'ye girmiş olursunuz.
    Yani sorunuzun cevabı şu, her gemiyle tier 1 pve yapmak mümkün.

(dip not bilmeyenler için: rank 1-2-3 = tier 1 , 4-5-6 = tier 2, 7-8-9= 3, 10-11-12=4 ve 13-14-15 = tier 5)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 12 Şubat 2014; 12:52:46 >
  • beyler bende bayadır türk bi topluluk arıyodum bu oyun için steam id burakomurtak diye ararsanız ekleyebilirsiniz çok pro sayılmam ama bi aydır falan oynuyorum neyin ne olduğunu bilyiorum ekleyin beraber oynayalım tam sevdiğim tarz ^^
  • selam beyler normalde battlestar galactica oynuyorum orda iyide bi seviyedeyim tabi yavaş yavaş yeni arayışlara başladım.. ben bu oyuna daha bugün üye oldum indirdim güzel bi oyun ama tabi çözemedim bide ingilizce hep .. steam falan değilde varsa raicall ts falan verin adres geliyim ben orda bakalım .. zaten normal çıkıp dolaşma yok galiba sürekli maç arıyosun falan yani dışarda asteroid olur maden olur bişeyler yardımcı olursanız mutlu olurum .. saygılar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.