Şimdi Ara

Star city garaj gunleri yenibosna 6 aralik basliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
7
Favori
5.080
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    6-14 aralik tarihleri arasi basliyor
    Garaj katinda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla her sene gidiyorum. gerçekten iyiydi bu güne kadar. inşallah bu da öyle olur. aşagıdaki otoparka stand kuruyor markalar.

30-40 tlye sezon hummel üstleri falan alıyorsun çok belli belirsiz defolu. aynı ürün sezonda 189 tl.
    60 tl ye defosuz mont aldım aynı ürün sezonda 169 tl.

yani değerlendirilebilir. gidince yazarım tekrar. hatırlatan arkadaşa teşekkurler
  • genelde hummel standında işe yarar şeyler oluyor bu yüzden en kalabalık stand orası oluyor, diğer firmalar çer çöp doldurup getiriyor. yine de gidip bakmakta fayda var.
  • yakınmış gidilebilir.
  • Geçen sene 50 tlye Hummel ayakkabı, 30 tlye Hummel eşofman altı almıştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adı değiştirmek lazım o zaman...Starcity Hummel günleri...
  • Sabah kaçta başlıyor erken gitmek lazım? Kredi kartı geçerli mi para peşin kırmızı meşin mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    istanbul da 24 saat acik yerler ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Genelde tek çekim çalışıyorlar. Hummel için söylüyorum; altta garajda satılan ürünlerin aynısı ve aynı fiyata üst katta mağazasında da vardı. Geçen sene en azından bu şekildeydi. Bu sene ne olur bilmem.
  • 13 aralıkta gidersek bişey kalır mı her gün yeni mallar geliyor mu yoksa ürün bitince defolular mı kalıyor_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metulen

Genelde tek çekim çalışıyorlar. Hummel için söylüyorum; altta garajda satılan ürünlerin aynısı ve aynı fiyata üst katta mağazasında da vardı. Geçen sene en azından bu şekildeydi. Bu sene ne olur bilmem.

Hazirandaki garajda öyle değildi aşağıda 30 liraya aldığım eşofman yukarda mağaza da 100 liraydı

• 2si 50 tllik LTB pantolon ,dagi ve hummeldan ayakkabı almak için gidilir arkadaşlar. gerisi hakikaten çer çöp gibi geliyor banada..
  • Cop olur diye bekliyorum ama belki giderim..

• Bana arabayla yaklaşık 30, yaya olarak 25-26 km olmasa giderdim. O kadar yolu kesin sağlam olduğuna emin olamadığım indirim için toplu taşıma ile tepmek çok mantıksız geliyor

• Network urunler fiyat olarak iyi oluyor gecen yil 29 tl ye gomlek 49 tlye pantolonlar vardi.

• Garaj ne ya karanlıkta tozun pisliğin içinde satış yapıyorlar. Giyim firmaları defolu malları satışa koyuyor bildiğin çöp gibi ürünleri. Ayrıca buz gibi insanlar birbirini ezecek sanki bedava. Millette ucuz bi şey var diye gidiyor halbuki fiyatlarda çok oynama yok.

• Arkadaşlar burada ucuza bot alabileceğim bir marka oluyor mu?
  • Anadolu yakasından buraya nasıl gidilir - en sorunsuz ?
  • oziie O kullanıcısına yanıt
    metrobüsle yenibosnaya kadar gidersin. Oradan yanyoldan geçen kuyumcukent otobüslerine binersen starcity önünde inersin. Ama hepsi geçmeyebilir yinede sormak lazım starcity den geçer mi diye? Zaten mesafe olarak yakındır.
  • oziie O kullanıcısına yanıt
    marmaray ile yenikapı durağında inin, yenikapıdan yenikapı-yenibosna (31 nolu) otobüse binin, starcity'e 100 metre yürüme mesafesindeki altınyıldız durağında inersiniz.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.