Alıştık artık alt seviye oyunculara, milletin gözüne iyi gözüküyor.Bana görede hiç bi halt olmayacak biri Aydın gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Nuntius
Stancu eden gelecek vaad oyuncu süper.
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: thatsright2
Alıntıları Göster
su stancuya verilen şans cem sultana verilseydi
quote:
Orijinalden alıntı: thatsright2
Alıntıları Göster
oyuncu gelecek süper Stancu eden vaad .
quote:
Orijinalden alıntı: jAccuse
oyuncu gelecek süper Stancu eden vaad .
Alıntıları Göster
Rumen kulübünün sahibi, "Umarım Tanase 2 gol daha atar da Bogdan Stancu gibi onu da 5 milyon euroya satarız" sözleriyle adeta Galatasaray ile kafa buldu.
quote:
Orijinalden alıntı: mabovski
Rumen kulübünün sahibi, "Umarım Tanase 2 gol daha atar da Bogdan Stancu gibi onu da 5 milyon euroya satarız" sözleriyle adeta Galatasaray ile kafa buldu.
Alıntıları Göster
Beyler sizce bu adam kimin fake'i.
quote:
Orijinalden alıntı: mabovski
Alıntıları Göster
adı üstünde bogdan stancu
quote:
Orijinalden alıntı: Bucephalas
adı üstünde bogdan stancu
Alıntıları Göster
O gitsin mersinde oynasın veya zapata gibi karpuzcu olsun.Futbolculuk yakışmıyor ona.
quote:
Orijinalden alıntı: Türkçü2025
O gitsin mersinde oynasın veya zapata gibi karpuzcu olsun.Futbolculuk yakışmıyor ona.
Alıntıları Göster
Stancuyu 5.5 e alıp sol tarada koyarsan böyle olur işte aslında iyi bir oyuncu genç şutları iyi kalaeyi karşısına alışına hayranım ama ne gerek var stancuya alt yapıdaki oyuncculara da keşke bu kadar şans versek en azından onlar nerde olduğunu bilir ama yinede stancuyu beğeniyorum iyi santrafor
quote:
Orijinalden alıntı: ^^aZaZeL^^
Stancuyu 5.5 e alıp sol tarada koyarsan böyle olur işte aslında iyi bir oyuncu genç şutları iyi kalaeyi karşısına alışına hayranım ama ne gerek var stancuya alt yapıdaki oyuncculara da keşke bu kadar şans versek en azından onlar nerde olduğunu bilir ama yinede stancuyu beğeniyorum iyi santrafor
Alıntıları Göster
Senin ağzının dediğiyle kulağının duyduğunun bir tutmadığını ne zman farkına varıcan.