Şimdi Ara

Stalkta çığır açtım :( [itiraf.avi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne zamandır gördüğüm birisi vardı, ne adını biliyorum ne bir arkadaşını tanıyorum. Tek bildiğim bizim okuldan olduğu. Kaldığı yurdu bildiğimi düşünüyordum ne zamandır görmemiştim ama.

Herneyse sonra şans eseri bugün otobüste önümde oturup face'de geziniyordu. Face'de okul gruplarından birinde olduğunu gördüm, ama grup 25.000 kişilik falan bir Facebook grubu, accayip büyük yani. Bir de profil resminin siyah beyaz olduğunu gördüm. Başkada birşey görmedim.

Ama benim gibi bir Stalker için bunlar fazla bileydi.

Sonra gruba girdim, fotoğraflara bakıyorum ama bitmiyor bile, sağlam bir bilgisayardan bakmama rağmen ilerledikçe kasmaya başladı.
    Ben de taktiği kurdum ve bilgi birikimimden faydalanmam gerektiğini hissettim.

Sonra Facebook'ta üyelere bak dedim, sürekli daha fazla göster göster diyerek tüm üyeleri açtım. Tabiki eksikler vardı ama çok mantıklı yoldaydım. Sonra Chrome'dan Ctrl+S yapıp tüm sayfayı kaydet dedim. Böylelikle tüm fotoğraflar kayıt edilecekti.

Ondan sonra işte bilgim burada devreye giriyor, tüm fotoğrafları tarayıp, siyah beyaz olanları ayıklayıp, aynı isimle kaydedecek programı yazdım. Siyah-beyaz fotoğrafları ayırdıktan sonra gerisi 2 dakika falan sürdü. Fotoğrafın face'te kayıt edildiği adı buldum işte bilmemne.jpg diye, oradan Chrome'un kaydettiği sayfanın kaynağında bu fotoğrafın kaynağını aradım, hemen yanında da profil adı bulunuyordu.

Stalk konusunda 1 level daha aldım gibi. Ama ne yazık ki sevgilisi varmış, bu kadar emeğe bana varması lazımdı.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csb
  • Bu kadar emege evlenmesi gerekirdi senle ayip etmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Programı nasıl yazdın, kodları atar mısın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşsiz
  • Sonra bi uyandım donda bi ıslaklık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi bari chromeda ctrl s nin kaydettiğini öğrendim kaptın şükunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elric. -- 2 Ocak 2017; 19:7:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evdekiler oğlum kalkta şu çiçeğe bir bardak su ver dese vermezsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Lapidus -- 2 Ocak 2017; 20:49:17 >
  • TC'sine kadar biliyorum ama yanımda değil her şey stalk ile olmuyor. :)

Pek takma ayrıca kimsenin umrunda değilsin
  • detay istiyorum hocam.
  • Abiii ohaaaa siz heçkır mısınız ?
  • Siz Daha Stalker Görmemişsiniz Ama Tebrikler Yaptığınız Şey de Hafife Alınır Bir Şey Değil
  • Sen bu hırsla devam etsen Musul'u geri alırız.
  • Keşke bu kadar uğraşacağına direk kıza sorsaydın gördüğünde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kirchhoff

Programı nasıl yazdın, kodları atar mısın?

Basit hocam, siyah-beyaz fotoğrafın özelliği RGB değerlerinin birbirine eşit olması. Yani değerler birbirine eşitse siyah-gri-beyaz tonlarında renkler verebiliyor sadece.
    Ama resimler jpg sıkıştırmasından geçtiği için eşitlikler yok olmuş olabilir diyerekten, RGB farkı belirli bir değerin üstüne çıktıysa renkli fotoğraftır diyerek ayırt ettim.

Kısaca algoritma bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.