Şimdi Ara

Stalingrad 3D (2013)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rus yapımı 30.000.000 dolar bütçeli bir film. Bence oldukça başarılı bir film. Rusya'da 10 Ekim tarihinde vizyona girecek ki umarım Türkiye'ye de gelir.

Konusu : Stalingrad tüm ödüllere layık olanlar için cehennemde olmuştur cennet de. Ama bu insanların aldığı tek ödül sevgidir. Nasıl kazandıkları, nasıl mağlup edilmedikleri, kim oldukları ve sokağın diğer tarafında kimin olduğu, beraberlerinde hangi sırları götürdükleri bu filmde anlatılıyor. Konu “büyük bir savaşın arka planında gelişen bir dramatik bir aşk hikayesininden” uyarlanmış. Olay 1942 yılında Alman birliklerinin Volga Nehri kıyısını işgal ettiği dönemde geçiyor. Volga’yı geçerken ve Alman ordusuna karşı saldırı başlatırken başarısızlığa uğrayan Sovyet birlikleri geri çekilmek zorunda kalır. Ancak birkaç asker düşmanın bulunduğu kıyıya ulaşmayı başarır. Azınlıktadırlar ve bu nedenle bir evde saklanırlar. Orada bir kızla tanışırlar. Almanlar bu kızın evini de işgal etmişlerdir. Bu nedenle cephe hattından ayrılma fırsatı olmamıştır. İnsanlık tarihindeki en kanlı savaşın arka planında bir aşk hikayesi doğar ve o andan itibaren askerler ne olursa olsun bu kızı korumaya söz verirler. (ALINTI)

Stalingrad 3D (2013)

IMDB Sayfası :http://www.imdb.com/title/tt1966566

Fragman :http://www.youtube.com/watch?v=_Da3EgZUA0Y
    2. Fragman :http://www.youtube.com/watch?v=kv1vfMi8W20

Yönetmen : Fedor Bondarchuk

Senaristler : Ilya Tilkin
    Sergey Snezhkin

Oyuncular : Petr Fedorov
    Dmitriy Lysenkov
    Aleksey Barabash
    Andrey Smolyakov
    Maria Smolnikova
    Thomas Kretschmann
    Heiner Lauterbach

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kunteper96 -- 29 Eylül 2013; 23:43:15 >

• Fragmanı çok iyi duruyor.
  • Vay arkadaş yine Kretschmann! Bu adam kesin Alman komutanlarından birinin reankarnasyonu.
  • fragman kalite kokuyor. senaryo da iyiyse çok iş çıkar bu filmden.
  • türkiyeye gelir mi çok güzel bir filme benziyor belgesel tadındada olursa tadından yenmez en son bu filme benzer kapımdaki düşmanı izlemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatrash

türkiyeye gelir mi çok güzel bir filme benziyor belgesel tadındada olursa tadından yenmez en son bu filme benzer kapımdaki düşmanı izlemiştim

Umarım Türkiye'ye gelir, tabii ki tarihi de oldukça iyi yansıtacak ama tamamen belgesel gibi olacağını sanmıyorum , zaten film içinde bir aşk hikayesi de var ki bu filmi daha güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kunteper96 -- 4 Ekim 2013; 19:12:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunteper96

quote:

Orijinalden alıntı: heatrash

türkiyeye gelir mi çok güzel bir filme benziyor belgesel tadındada olursa tadından yenmez en son bu filme benzer kapımdaki düşmanı izlemiştim

Umarım Türkiye'ye gelir, tabii ki tarihi de oldukça iyi yansıtacak ama tamamen belgesel gibi olacağını sanmıyorum , zaten film içinde bir aşk hikayesi de var ki bu filmi daha güzel

bu tarz filmleri izledikçe tarihe olan ilgim artıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Transformers One (Eylül 2024)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fragmandaki şarkıyı bilen duyan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

fragmandaki şarkıyı bilen duyan ?

What a wonderful world ama Brazzaville nin bu versiyonunu anca film çıkınca ostsinden dinleyebiliriz gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 4 Ekim 2013; 21:16:19 >
  • Kaliteli görünüyor, bakalım nasıl çıkacak.
  • Biz ne zaman böyle filmler yapicaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

fragmandaki şarkıyı bilen duyan ?

What a wonderful world ama Brazzaville nin bu versiyonunu anca film çıkınca ostsinden dinleyebiliriz gibi.

Şarkının mp3 versiyonları hep fragmandan çevrilmiş, arada bomba sesleri vs. var ama dinlenir gene de :))
  • Yesss işte bu... Türkiyeye ne zaman gelcek?
  • Torrentte yeri hazır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 5 Aralık 2013; 22:23:49 >
  • Fragmanlar etkileyiciydi, 2. dünya savaşı filmlerini severim mutlaka izleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 14 Aralık 2013; 5:37:27 >
  • eee hani nerde film?2013 diyor?
  • Fena birşeye benziyor film.
  • Stalingrad(1993) ile hiçbir alakası yok sanırım.Keşke ismini farklı birşey koysaydılar.
  • Bu film 2014'te çıkacak diye biliyorum.
  • 3D'sini merak ettim şimdiden
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.