Şimdi Ara

Stajyerlerin Firma Açısından Faydaları (Önemli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar staj yapan kardeşlerimiz zor koşullarda çalışarak çoğu zaman firma tarafından ücret bile almamaktadır.Aynı şekilde ben de çalıştıgım firmadan maaş almıyorum , bana verdikleri tek şey öğlen yemeğidir.

Firmaların acaba stajyer çalıştırmasının artıları nelerdir ?
    Benim şahsi düşüncem,
    1)Firmanın ayak işlerinin yapılması
    2)Eksik olan bölgelerde stajyerlerin işçi gibi çalıştırılması
    3)Ödenen vergilerden bir kısmının stajyer çalıştırıldıgı için düşülmesi ( emin değilim )

Sizde bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim

• bir kere askeri ücretin 3 de 1 ini verme zorunluluğu var kesinlikle orda yapma başka yer bul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexi7

bir kere askeri ücretin 3 de 1 ini verme zorunluluğu var kesinlikle orda yapma başka yer bul.

Öyle bir şey yok dostum,

2. Staj yapma zorunluluğu bulunan yüksekokul ya da üniversite öğrencileri 3308 sayılı kanun kapsamına da girmediğinden bu kapsama girenlerin sahip olduğu asgari ücret hakkına (yaşlarına uygun asgari ücretin en az %30'u) sahip değillerdir. 3308 sayılı kanuna tabi olmayan öğrenciler için işveren açısından ücret ödeme yükümlülüğü yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

quote:

bir kere askeri ücretin 3 de 1 ini verme zorunluluğu var kesinlikle orda yapma başka yer bul.

Öyle bir şey yok dostum,

2. Staj yapma zorunluluğu bulunan yüksekokul ya da üniversite öğrencileri 3308 sayılı kanun kapsamına da girmediğinden bu kapsama girenlerin sahip olduğu asgari ücret hakkına (yaşlarına uygun asgari ücretin en az %30'u) sahip değillerdir. 3308 sayılı kanuna tabi olmayan öğrenciler için işveren açısından ücret ödeme yükümlülüğü yoktur.

lise misin üni mi
  • quote:

Yıl 2013..
  • quote:

quote:

quote:

Öyle bir şey yok dostum,

lise misin üni mi

üni son sınıf

• Adamlar beleşe köle çalıştırma derdinde birde size maaş mı verecekler?Staj yeri bulduğunuza sevinin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIZLARIN KORKULU RÜYASI

Adamlar beleşe köle çalıştırma derdinde birde size maaş mı verecekler?Staj yeri bulduğunuza sevinin.

arkadaş şirket sahibi galiba
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KIZLARIN KORKULU RÜYASI

Adamlar beleşe köle çalıştırma derdinde birde size maaş mı verecekler?Staj yeri bulduğunuza sevinin.

arkadaş şirket sahibi galiba

nikini oku bir.
  • Geçen seneki stajda eleman eksiği vardı bu yüzden bir sürü iş yaptığım da oldu oturduğum da oldu. Hiçbir şeyi yapmam için zorlamadılar ama yapar mısın deyince yapmam demek de olmuyor tabi. Ücretsiz eleman onlar için de iyi tabi ki. Ayrıca bir çok firma memnun olduğu elemanı okul bittikten sonra işe alma gibi bir fırsat yakalamış oluyor. Deneme süreci gibi bir şey oluyor.
  • Ilk iki madde oluyorsa ya lise ogrencisidir yada vasat bir universite ogrencisidir. Sahsen hicbir arkadasim o sartlarda staj yapmadi bende mumkun degil yapmam(ayak isleri anlaminda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwr -- 22 Haziran 2013; 15:43:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.