Şimdi Ara

Stajer ehliyet yasası kocaman bir YALAN !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar her surucu kursu kendine gore farkli tarihler veriyor. Kimisi 10 ocak son sinav diyor kimisi haziranda cikacak diyor.. Acikcasi bende sasirdim. Suan mi kayit olsam yoksa mart sinavina mi katilsam cunku 300tl daha ucuza buldum . Bisey onerin arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ulkemizdeki en eski sehir efsanelerinden birisi, 12sene once babam aldiginda ona soylemisler, 5yil once ben aldim benden sonrakiler stajiyerdi son grup bendim, 2yil once kardesine aldik oda son gruptaydi sonraki gruplar stajiyer olacakti. ehliyeti aldigimdan beri daha fazla ilgimi ceker oldu her sene fix haberler cikiyor bu sekilde milleti bi heyecanlandiriyolar. Nufus cuzdanlariyla ehliyetin birlesip tek belge olmasi, ehliyet sahiplerinin 2 senede 1 saglik kontrolunden gecmesi, bide icinde çip olan ehliyet ve kimlik haberleri cikiyo 1 2 senedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004te ilkokul mezunlarına son demişlerdi apa topar kayıt olup bütün sınavları hemen verip sertifikayı aldım ama ehliyeti almak bu seneye nasip olacakki halen ilkokullulara son diyorlar geri o zaman ilk okul mezunuydu şimdi yaş 29 üni okuyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.