Şimdi Ara

Stajer dişçiye gideyimmi yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ülkücüadam

Az önce seni biraz trolledik şimdi ciddi cevap verebilirm.

Sanırım dişinin içi boşalmış demiştin.

Eğer içi çürükse yani tamamen boşalmışsa hemen tıbbi bir müdahale yaptırmalısın ilerde daha kötü oluyor çünkü.

anlık acıyı dindirmek için asla ilkel yöntemler kullanma tuz basmak alkol basmak yada kolonya basmak gibi.

Agzını ve o dişini güzelce fircala agrı kesici olarak en azından bu geceyi geçirmek için parol yada arvales varsa öncelikli tercih arvalestir alırsan gece uyuyabilirsin.

Birde ağrı varsa bir bezi hafif ılık su ile ıslatıp dişinin bulunduğu bölgeye dışardan uygularsan ağrı azalır.
    kanka gittim içi çürümüş kanal yapmamız lazım dedi bende gece gece ne kanalı dedim eleman doktor ama yeni mezun 2015 te mezun olmuş stajer diyebiliriz yani kanalda ciddi bi iş yaptırmadım şuan ağrıyo baya napabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

kanka gittim içi çürümüş kanal yapmamız lazım dedi bende gece gece ne kanalı dedim eleman doktor ama yeni mezun 2015 te mezun olmuş stajer diyebiliriz yani kanalda ciddi bi iş yaptırmadım şuan ağrıyo baya napabilirim

Alıntıları Göster
    Ağzını güzelce fırçala içinde kırık kalmış olması da ciddi bir ağrı yapar. KAnal yaptırana kadar dişin o kısmını kullanmamaya çalış.

küçük bir yerde yaşıyorsan nöbetçi eczaneye gitmelisin. Arvales alırsan ağrın dinecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muteki no Seigi

Ben stajer dişçiyim , devlet hastanesine veya adsm ye gideceğime üniversiteye giderim stajere yaptırırım
    Hocam sus uyandırma kerizleri sonra sıra bulamıyoruz

Ben stajere gittim hep düzgün yapıldı ne zaman fakülteden mezun oldum dışarıda gitmeye başladım yaptıkları dolgular kırılmaya düşmeye başladı.

Stajyer olunca bunlar zannediyor ki amelece yapılıp gönderiliyor. Benimkini hoca kaç kez geldi kontrol etti. Dışarıda öyle değil al yaptım işte bu şimdi git diyor. Ama üniversitede mükemmel olmadan bıraktırmıyorlar. E tâbi üniversiteye de bağlı Çemişgezek Diş filansa gidilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ağzını güzelce fırçala içinde kırık kalmış olması da ciddi bir ağrı yapar. KAnal yaptırana kadar dişin o kısmını kullanmamaya çalış.

küçük bir yerde yaşıyorsan nöbetçi eczaneye gitmelisin. Arvales alırsan ağrın dinecektir.

Alıntıları Göster
    hocam parol içicem ama fena yan etki yapıyo uyuşturuyo beni pazartesiye kadar bu ağrıya nasıl dayanıcam yarın yine stajerler var ve tek çözüm kanal sence kanalı stajere yaptırayımmı

hocam parol içicem ama fena yan etki yapıyo uyuşturuyo beni pazartesiye kadar bu ağrıya nasıl dayanıcam yarın yine stajerler var ve tek çözüm kanal sence kanalı stajere yaptırayımmı

Alıntıları Göster
    Yaptırma hocam. git iyi bir ağrı kesici al ve ağzının o kismini kullanmamaya çalış. Diş hiç bişeye benzemez hatalar kalıcı hasarlara yol açar.

Yaptırma hocam. git iyi bir ağrı kesici al ve ağzının o kismini kullanmamaya çalış. Diş hiç bişeye benzemez hatalar kalıcı hasarlara yol açar.

Alıntıları Göster
    hocam pazartesiye kadar nasıl dayanıcam konu o burdaki arkadaşlar stajere yaptır demişler
  • 2015te mezun olmuş ne stajeri? 3. sınıf diş öğrencisiyim biz de hasta bakıyoruz bu korkunuzun sebebini anlayamıyorum. İçiniz rahat olsun stajermiş öğrenciymiş düşünmeyin tedavinizi yapacak kişi ağrınızı dindirecek rahatlıcaksınız işte.

hocam pazartesiye kadar nasıl dayanıcam konu o burdaki arkadaşlar stajere yaptır demişler

Alıntıları Göster
    Hocam karnınız ağrımıyor.

Diş oldukça önemli bir mesele ve geri dönüşü genellikle sancılı oluyor.

SAĞLIK İLE ALAKALI OLAN ARKADAŞLAR YAAĞĞ NE OLACAK GİT BİZ HASTA BAKIYORUZ YOKSA NASIL ÖĞRENECKELER KİMSE GİTMEZSE FALAN DİYE YAZABİLİRLER.

CAN SİZİN KEYİF SİZİN HOCAM. Benim de çekilecek dişim var 20 yıllık doktoru begenmedim çektirmedim. Niye kasaba kalp ameliyatı yaptırayım yahu.

Yine tabiki sizin kararınız şansınızı deneyip kutunuza gidebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: devsirme

2015te mezun olmuş ne stajeri? 3. sınıf diş öğrencisiyim biz de hasta bakıyoruz bu korkunuzun sebebini anlayamıyorum. İçiniz rahat olsun stajermiş öğrenciymiş düşünmeyin tedavinizi yapacak kişi ağrınızı dindirecek rahatlıcaksınız işte.
    hocam kanal tedavisi yapılacak geri dönüşü olmayan bi operasyon ama

SAĞLIK İLE ALAKALI OLAN ARKADAŞLAR YAAĞĞ NE OLACAK GİT BİZ HASTA BAKIYORUZ YOKSA NASIL ÖĞRENECKELER KİMSE GİTMEZSE FALAN DİYE YAZABİLİRLER.

CAN SİZİN KEYİF SİZİN HOCAM. Benim de çekilecek dişim var 20 yıllık doktoru begenmedim çektirmedim. Niye kasaba kalp ameliyatı yaptırayım yahu.

Alıntıları Göster
    hiç kanal tedavisi yaptırdınızmı hocam

• quote:

Alıntıları Göster
    Yazdığınıza siz inandınız mı ? Gidin bakın çoğu fakülte hasta dolu kimse sizin kanal tedavinizi yapmaya meraklı değil.

Ben bir kanal tedavisini yaparken 10 kere olup olmadığı uzmanlar tarafından kontrol ediliyor ve olmazsa söküp yeniden yapıyorum

Dışarısı ise kasap dolu adam olmasa da ne uğraşacağım adam dişine önem vermemiş ben mi vereyim diyip yolluyor

Bilginiz olmadan fikriniz olmasın

• 30 yıllık hekimin çekmekten başka çare yok dediği disi stajer hekim kurtardı

hocam kanal tedavisi yapılacak geri dönüşü olmayan bi operasyon ama

Alıntıları Göster
    Biraz daha ertelerseniz kanal da kurtarmayabilir çektirmek zorunda kalabilirsiniz. Emin olun stajer dediğiniz kişiler çoğu zaman daha ilgili ve dikkatli oluyor. Karar sizin geçmiş olsun

Orijinalden alıntı: Muteki no Seigi

Yazdığınıza siz inandınız mı ? Gidin bakın çoğu fakülte hasta dolu kimse sizin kanal tedavinizi yapmaya meraklı değil.

Ben bir kanal tedavisini yaparken 10 kere olup olmadığı uzmanlar tarafından kontrol ediliyor ve olmazsa söküp yeniden yapıyorum

Dışarısı ise kasap dolu adam olmasa da ne uğraşacağım adam dişine önem vermemiş ben mi vereyim diyip yolluyor

Bilginiz olmadan fikriniz olmasın

Alıntıları Göster
    Bu abin diş konusunda neler yaşadı neler gördü bir bilsen. Ağrılı geceler bitmeyen çileler.

Özele gidiyorsun parayı basıyorsun sonra arada ki farkı hissediyorsun.

Sevgili dostum ben sizin kobayınız olmak istemiyorum olmak zorundada değilim kendinizi başka kobaylarda geliştirebilirsiniz.

• quote:

Bu abin diş konusunda neler yaşadı neler gördü bir bilsen. Ağrılı geceler bitmeyen çileler.

Özele gidiyorsun parayı basıyorsun sonra arada ki farkı hissediyorsun.

Sevgili dostum ben sizin kobayınız olmak istemiyorum olmak zorundada değilim kendinizi başka kobaylarda geliştirebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    hocam bu arada ben özele gittim daha yeni 2015 mezunu bi arkadaş inceledi yarın başka doktor olacakmış

hiç kanal tedavisi yaptırdınızmı hocam

Alıntıları Göster
    Yaptırdım sevgili dostum.

Stajer illa kötüdür demiyorum belki çok iyi de çıkabilir. Benim gittiğim doktor yaklaşık 40lı yaşlarda bir bayandı. O kadar fazla şey söylemişti ki çok şaşırdım. Yani hissetrmişti adeta profesyonelliğini gerek yaptığı işle gerekse anlattıklarıyla dişlerime dair.

Kısaca istiyorsan stajere yaptır ama ben diş konusunda çok çektim bir kaç gün daha bekleme imkanınız var ise bekleyin.

Bir de şöyle bişey var bazı doktorlar kanal kurtarır diyor. Daha iyi doktora gidiyorsun diyor ki buna kanal yaparlar ama ilerleyen yıllarda sana iyi gelmez 3 5 yıl sonra bunu çektirirsin şimdi çektir rahatla diyor. Dişi kurtarıyorlar ama bir kaç yıl sonra big suprisee. Kısaca iyi bir doktor şart dişi başka bişeye benzemiyor.

• Arkadaşım 2015 mezunu biri stajyer nasıl oluyor onu anlayamadım. Diş hekimi diplomasını aldığı anda hekim oluyorsun. 3,4,5. sınıf öğrencileri stajyer hekimdir okulu bitiren biri stajyer olamaz.

Orijinalden alıntı: @w@terfly@

Arkadaşım 2015 mezunu biri stajyer nasıl oluyor onu anlayamadım. Diş hekimi diplomasını aldığı anda hekim oluyorsun. 3,4,5. sınıf öğrencileri stajyer hekimdir okulu bitiren biri stajyer olamaz.
    hocam 2 senelik birisi stajer sayılır bence
    Düzgün bir kanal tedavisi uzun yıllar sorun çıkarmaz. Ancak kimi durumlarda optimum tedavi uygulanamaz. Bu durumda herhangi patolojik bir olaya neden olmadığı sürece tedavi yapılıp diş olabildiğince ağızda tutulmaya çalışılır. Yani 5 yıl dişin ağızda kalması kötü değil iyi bir durum. Tabiki hastaya gerekli bilgiler verilmesi şartıyla. Asıl direk dişi çektirmek ,tedavi seçeneklerini denememek kasaplıktır.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.