Şimdi Ara

Stajer dişçiye gideyimmi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dişim baya ağrıyo şuan dişçilerde hep stajer yeni mezun dişçiler var gideyimmi sizce

• Üniversite hastanesindeki diş bölümüne çok gittim hepsi öğrenciydi memnun kaldım çoğunda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Üniversite hastanesindeki diş bölümüne çok gittim hepsi öğrenciydi memnun kaldım çoğunda
    DOLGU FELAN YAPTIRDINMI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

DOLGU FELAN YAPTIRDINMI

Alıntıları Göster
    Dolgu + kanal tedavisi yaptırdım.
  • Stajer dişçiye gideyimmi yardım
  • git git stajyer dişçi teorik olarak her şeyi biliyor zaten hem daha samimi olursun daha rahat geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Vettel

git git stajyer dişçi teorik olarak her şeyi biliyor zaten hem daha samimi olursun daha rahat geçer
    HOCAM STAJERE NASIL GÜVENCEM YA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

HOCAM STAJERE NASIL GÜVENCEM YA

Alıntıları Göster
    gideceğin tüm hekimlerde stajyer oldu bu işin aşaması sen gitmessen o gitmezse bu insanlar nasıl deneyim kazanıcak
  • Diş için devlet hastahanelerine gidilmez gerçi aciliyet ve maddi durum söz konusu değilde hiç bir şekilde devlet hastahanesine gidilmez ama diş için çekilecek dert değil yani
  • S.Vettel kullanıcısına yanıt
    stajere hiç gittinmi hocam
  • Pratikte Deneyim kazanmasına yardımcı olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç gün önce marmara dişe gittim,son sınıf öğrenciler işlem yaptı ve çok memnun kaldım.Pratikte iyiler ve çok ilgililerdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben stajyer doktorum hhayatta gitmem stajyere

• quote:

Orijinalden alıntı: FrederikChopin

Ben stajyer doktorum hhayatta gitmem stajyere
    neden
  • Ben stajer dişçiyim , devlet hastanesine veya adsm ye gideceğime üniversiteye giderim stajere yaptırırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muteki no Seigi -- 14 Haziran 2018; 21:51:38 >
  • 3.sınıf dişçiyim, stajyere öğrenciye asla yaptırmam,

• quote:

Orijinalden alıntı: Muteki no Seigi

Ben stajer dişçiyim , devlet hastanesine veya adsm ye gideceğime üniversiteye giderim stajere yaptırırım
    Hocam özel hastanedeki nöbetçi doktor ama yeni mezun olmuş stajyer yani bildiğin dişimin içi boşaldı büyük ihtimal dolgu gideyimmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8643D86AA

3.sınıf dişçiyim, stajyere öğrenciye asla yaptırmam,
    Neden hocam

• Az önce seni biraz trolledik şimdi ciddi cevap verebilirm.

Sanırım dişinin içi boşalmış demiştin.

Eğer içi çürükse yani tamamen boşalmışsa hemen tıbbi bir müdahale yaptırmalısın ilerde daha kötü oluyor çünkü.

anlık acıyı dindirmek için asla ilkel yöntemler kullanma tuz basmak alkol basmak yada kolonya basmak gibi.

Agzını ve o dişini güzelce fircala agrı kesici olarak en azından bu geceyi geçirmek için parol yada arvales varsa öncelikli tercih arvalestir alırsan gece uyuyabilirsin.

Birde ağrı varsa bir bezi hafif ılık su ile ıslatıp dişinin bulunduğu bölgeye dışardan uygularsan ağrı azalır.
  • Hayatımda ilk defa mecburiyetten Zonguldakta üniversitenin diş hekimliği fakültesinde gitmiştim. Diş taşı temizliği yapmıştı stajyer, hemde makine ile değil ucu kancalı alet ile, her dişin arasını özenle temizledi valla, çok memnun kalmıştım, çok canımda yanmamıştı. Kadındı stajyer.
    İstanbulda başlayan kanal tedavim vardı özel doktorumda, ağzımda geçici dolgu varken Zonguldaktayim yine, yemek yerken dolgu düştü, bende onu bir güzel o içi boş dişle ısırdım ve ortadan ayrıldı diş. Gittim yine fakülteye, baktı bunu kurtaramayız dedi, çekelim dedi. El mecbur kabul ettim, İstanbula dönmeme 1 hafta vardı öyle kalamazdım. 1 hoca, 2 stajyer vardı başımda, hoca 2 parça halinde çekicem dedi, bir parçayı çıkardı, gerisi kolay dedi verdi stajyer çocuğa aletleri bu dişi parça pinçik etti çekemedi, hoca bozuldu baya aldı aleti, 2. uyuşturucuyu yaptı, girişti dişe yarım saat uğraştı bildiğin derin kazı yaptı zorla çıkardı parçaları. Bu arada başıma toplandı 6 stajyer falan, bildiğin kobay oldum orada. Garip hissettim. :)
    Sonra İstanbula döndüm implant yaptırıcam o boşluğa, röntgen çektik cerrah demesin mi kemik kalıntısı var orada, implantı çakmadan onu da çıkardı. Kıssadan hisse, sağlam bir fakülte değilse gitme.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.