Şimdi Ara

Staj yeri için öneriler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilişim teknolojileri 2. (lise 2) sınıf öğrencisiyim. Staj yeri bulmam lazım. Staj yeride bilgi işlem olması gerekiyormuş. Sizce nereleri önerirsiniz. (internet kafe olmaz). Bu arada kuşadasında yaşıyorum. Ona göre öneri verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailovic -- 25 Nisan 2011; 18:20:15 >

• Şimdi bilişim teknolojileri falan geç bildiğin liselisin. Konuya gelirsek casper gibi satış mağazaları olabili, teknik servis olabilir.
  • kuşadası diyorum casper ne arar burada...
  • önerisi olan yok mu?
  • biliyorsundur umarım,,bu ayın sonuna kadar staj yerini bildirmen gerekir ki sanırım sen teknik meslektesin,,kusadasında mutlak bi teknik servis vardır ben bir iki defa işim çıkmıstı pc için gelmiştim ama iş için yer söyliyemem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarrChief

biliyorsundur umarım,,bu ayın sonuna kadar staj yerini bildirmen gerekir ki sanırım sen teknik meslektesin,,kusadasında mutlak bi teknik servis vardır ben bir iki defa işim çıkmıstı pc için gelmiştim ama iş için yer söyliyemem..

hocam 2 hafta varmış yani gelecek ayın da ilk haftası var.Bakıyım bi teknik servislere sorayım ne diyeyim direk stajer arıyonuz mu gardaş diye mi gireyim mevzuya
  • aynen öyle diceksin:D:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bilişim teknolojileri 3. sınıfım bizim staj son sınıfta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.