Şimdi Ara

Staj yapan arkadaşlara sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Endüstri meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim hastanede staj yapcam çarşamba perşembe cuma günleri staj yapıcam. çarşamba günü sözleşmeyi imza attırdım o gün başlamadım buğun ise personel sefi buğun mu yarın mı başlıyorsun ne zaman istiyorsun dedi zaman yarın cevabını verdim. ve cuma günüde 7 senelik kankamın doğum günü eve kız arkadaşı ile olacak bende kız arkadaşımı alıp gitmeyi istiyorum fakat staja gitmezsem neler olur bilmiyorum.

Orijinalden alıntı: demeter07

Arkadaşlar ben Endüstri meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim hastanede staj yapcam çarşamba perşembe cuma günleri staj yapıcam. çarşamba günü sözleşmeyi imza attırdım o gün başlamadım buğun ise personel sefi buğun mu yarın mı başlıyorsun ne zaman istiyorsun dedi zaman yarın cevabını verdim. ve cuma günüde 7 senelik kankamın doğum günü eve kız arkadaşı ile olacak bende kız arkadaşımı alıp gitmeyi istiyorum fakat staja gitmezsem neler olur bilmiyorum.

omg

soruya gelince hiç bişey olmaz ben geçen sene staj yaptım ve okulu bitirdim 3 ay staja gitmedim hiç bişey olmadı takdirle bitirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

quote:

Arkadaşlar ben Endüstri meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim hastanede staj yapcam çarşamba perşembe cuma günleri staj yapıcam. çarşamba günü sözleşmeyi imza attırdım o gün başlamadım buğun ise personel sefi buğun mu yarın mı başlıyorsun ne zaman istiyorsun dedi zaman yarın cevabını verdim. ve cuma günüde 7 senelik kankamın doğum günü eve kız arkadaşı ile olacak bende kız arkadaşımı alıp gitmeyi istiyorum fakat staja gitmezsem neler olur bilmiyorum.

omg

soruya gelince hiç bişey olmaz ben geçen sene staj yaptım ve okulu bitirdim 3 ay staja gitmedim hiç bişey olmadı takdirle bitirdim

tamam o zaman yarın gitmem hastane diye çekiniyorum da sen 3 ay bir şey olmadı ise bana birşey olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

quote:

omg

sorun olur mu gitmemem tahminin nedir hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demeter07 -- 23 Eylül 2010; 20:33:50 >

• up
    Baykar'da Staj yapan var mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.