arkdaşlar makine müh. 2.sınıfa geçiyorum.son bi ay staj yapiym dedim adam gibi yer yok.otomobil yedek parçalrı satan modifiye yapan bi yere girdim bi gün durdum baktım tezgahtarlık işi başka bişey değil.istanbul içi nerede yapılır bu staj? renault, toyota fln hep ilbahardan başvuruları almış onları kaçırdık
bir de stajın geçerli olması için ne gibi şartlar lazım? illa makine üreten bi yer mi olması gerekiyor? ya da makine mühendisi nin mi vermesi lazım bana astaj yapmıştır diye belgeyi? kısacası yol yordam lazım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
arkdaşlar bi daha çamıştım benzer bi konu yine cvp yok hiç mi kimse staj yapmadı burda
Arkadaşım ben mimarlıkta okuyorum,3.sınıfa geçtim şantiye stajımı yapıyorum şu anda.Genellikle stajlar 2.yıldan sonra yapılır benim bildiğim.Bölümle ilgili tecrübe açısından ilk yıl yetersiz olabilir.Stajla ilgili her sorunu okuldaki staj danışmanına ilet.Tahminimce başında bir makine mühendisi olmasını isterler,seninle ilgili belgeleri onun doldurmasını isterler.Yine de okuluna sor.Kolay gelsin.
valla dostum bende bu sene başlıyorum makinaya gelecek sene benide böyle sıkıntılar bekliyo galiba
quote:
Orjinalden alýntý: fernsehn
Arkadaþým ben mimarlýkta okuyorum,3.sýnýfa geçtim þantiye stajýmý yapýyorum þu anda.Genellikle stajlar 2.yýldan sonra yapýlýr benim bildiðim.Bölümle ilgili tecrübe açýsýndan ilk yýl yetersiz olabilir.Stajla ilgili her sorunu okuldaki staj danýþmanýna ilet.Tahminimce baþýnda bir makine mühendisi olmasýný isterler,seninle ilgili belgeleri onun doldurmasýný isterler.Yine de okuluna sor.Kolay gelsin.
teşekkür ederim fernsehnevet biraz acele oldu ama ilerde biraz daha rahat olayim diye uğraşıyorum yaz okuluna kalmam gerekirse diye.
HOcam belki sana yardımcı olabilirim staj konusunda babamların orası alıyomu die sorarım babama
bende makina mühendisliginde okuyorum,4. sınıfa geçtim,2. sınıfa geçtigine göre atölye stajı yapacaksın,ben atölye stajını okulda yaptım,ünüversitenin atölyesi vardı,aletleri makinaları falan tanıyosun işte,çok önemli bir staj olmadıgı için çogu yeri kabul ederler heralde,ama makina mühendisi bulunması lazım tabi,imzayıda o atacak.
quote:
Orjinalden alıntı: ozbrme1
HOcam belki sana yardımcı olabilirim staj konusunda babamların orası alıyomu die sorarım babama
dostum ilgin için teşekkürler.burada makina mühendisi çalışıyor mu acaba? bana staj belgesi verebilecek biri var mı ? bunları bi sorarsan çok sevinirim arkadaşım. benim amacım orda bir mühendisten birşeyler kapabilmek.istersen msn den görüşelim yarın. iyi akşamlar görüşürüz
quote:
Orjinalden alıntı: MAK.S.S.
bende makina mühendisliginde okuyorum,4. sınıfa geçtim,2. sınıfa geçtigine göre atölye stajı yapacaksın,ben atölye stajını okulda yaptım,ünüversitenin atölyesi vardı,aletleri makinaları falan tanıyosun işte,çok önemli bir staj olmadıgı için çogu yeri kabul ederler heralde,ama makina mühendisi bulunması lazım tabi,imzayıda o atacak.
illa atölye mi olması gerekiyor mak.s.s? işletme fln olmuyor mu?
benim ev arkadaşlarım makina müh de okuyorlar 2. sınıfa geçtiler onlar stajlarını yaptı bitirdi. şimdi yaz okuldalar. stajı atölyede yaptılar 4 hafta sürüyor ve sonunda sınav oluyorsun. sen biraz geç kalmışın heralde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme