Şimdi Ara

Staj Başvuru Mektubu Nasıl Yazılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha yazmış birileri varsa yardım edebilir mi?

• yok mu daha önce yazan?
  • hiç kasma kendini..
    staja başvuracağın yerde bir tanıdığın yoksa işin zor...
    varsa zaten mektuba falan gerek yok :)
  • Ya o işleri ayarladık.Sağ olsun hocamın vasıtasıyla -Allah nasip ederse- bu yaz Kanal 24 de staja başliyacam da Cv ve Staj başvuru mektubu lazımmış onun için
    quote:

Orjinalden alıntı: Kotiledon

hiç kasma kendini..
    staja başvuracağın yerde bir tanıdığın yoksa işin zor...
    varsa zaten mektuba falan gerek yok :)

• ad:
    soyad:
    referans:(bayılıyom bu kelimeye )

yeterli.

anladığım kadarıyla prosedür gereği vermen gerekiyor o zaman.

okulumda aldığım teorik eğitimi pratikle birleştirerek mesleki gelişimimme katkı sağlamak istiyorum,
    derlerde gördüklerim firmanıza,da staj yapacak altyapıyı bana kazandırmıştır
    hocam da mesleki yeterliliğim konusunda bana güvenir
    mealinde sekiz-on cümle yaz ve göndermeden önce hocana okut.
  • Mektup mu?

Büyük bir firma ise , staj başvuru kağıdı vardır. Gerekli tüm bilgiler mevcuttur orda. Ama dükkan gibi bi yerse kendin dilekçe dolduracaksın. Onu da okul yönetimi halleder zaten

Ben otosana demirdöküme falan başvurmuştum bilgisyarcı kimliğim ile staj başvuru zamanları oluyor, gidip form dolduruyorsun. Ama referans kısımlarını mecburen boş bıraktım tanımadığım olmadığı için ve hiç bir büyük firmadan onay mektubu gelmedi Torpilin a.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Mektup mu?

Büyük bir firma ise , staj başvuru kağıdı vardır. Gerekli tüm bilgiler mevcuttur orda. Ama dükkan gibi bi yerse kendin dilekçe dolduracaksın. Onu da okul yönetimi halleder zaten

Ben otosana demirdöküme falan başvurmuştum bilgisyarcı kimliğim ile staj başvuru zamanları oluyor, gidip form dolduruyorsun. Ama referans kısımlarını mecburen boş bıraktım tanımadığım olmadığı için ve hiç bir büyük firmadan onay mektubu gelmedi Torpilin a.....

Kanal 24 diyorum hocam naptın sen yaa dükkan falan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.