Şimdi Ara

''STADYUM'DAKİ RESİMLERİMİZ''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
9.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maçlara gidenlerde var uzaktan seyredenlerde...

Maçlarda artık herkessin elinde teknolojininde etkisiyle fotoğraf makinaları video cameralar var.Tabii maça gidipte o ortamı görüntülemeyende yoktur heralde.

O kadar futbol tartışıyoruz burada.Neden maçlardaki cansız hatıralarımızıda buraya taşımayalım.Futbolla veya takımımızla ilgili çektiğimiz fotoğrafları yayınlayalım derim ben.Stadyum veya takım olması şartda değil hani.

Sınırlama veya zorlama tabiiki yok isteyen arkadaşlar kendilerine göre resimler koysun diye açtım topiği umarım hoş olmuştur.

• İlk resim benden olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi be cool -- 3 Nisan 2006; 8:03:37 >
  •  ''STADYUM'DAKİ RESİMLERİMİZ''

• DEMİRCİBU@ bu resim senin için

• yaw GALATASARAY'ımızın maçlarına şöle dh ekibi olarak topluca gitsek nası olur ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzerme jr.

yaw GALATASARAY'ımızın maçlarına şöle dh ekibi olarak topluca gitsek nası olur ?

ben kıbrıstayım.seneye fener maçına samiyene gideriz.anca o zaman gelebilirim.o zamana kadar haberleşiriz tabi istanbul içi arkadaşlarla her maça program yapabilirsiniz çok ta neşeli olur hani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Be Cool cum sen Kıbrıs dan geldiğin için kamera getirmişsin ama bize yakın olduğundan gerek duymuyoruz

Bende maçlara gidiyorum en son gençler maçına gittim ama kadıköydeki maçı kazanamazsak bu seneyi kapatacağım.Seneye kombine alıcam ama gideriz...
  • hocam sadece gs li arkadaşlara ait bi başlıkmıdır yoksa bizde ekleyebilirmiyiz???

(bi de bu yüzden gerilmeyelim sonra)
  • cemo91@ in mekanı

• quote:

Orjinalden alıntı: X-MorTal

hocam sadece gs li arkadaşlara ait bi başlıkmıdır yoksa bizde ekleyebilirmiyiz???

(bi de bu yüzden gerilmeyelim sonra)

herkes ekleyebilir arkadaşlar.bütün takımlara tabiiiki açık ayrım yok
  • Orası geçiciyde haktancım şimdi eski açıktayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemo91

Orası geçiciyde haktancım şimdi eski açıktayım

bütün tribünleri gezmiş biri olarak yeni yönetim yeni sezonda sana loca vercekmiş.
  • Fotoğrafta ben yokum.ama kendi çekimimdir.yanlız olunca kendini çekmek zor oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarmUp -- 3 Nisan 2006; 20:13:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: be cool

quote:

Orjinalden alıntı: cemo91

Orası geçiciyde haktancım şimdi eski açıktayım

bütün tribünleri gezmiş biri olarak yeni yönetim yeni sezonda sana loca vercekmiş.

Bende bu anı bekliyodum

• quote:

Orjinalden alıntı: X-MorTal

resimler güzel.makina fena çekmemmiş

• sony cybershot 3.2 megapixel güzel çekiyor gerçekten
  • bu da 2 sezon önce Lyon ile oynadıgımız maçta cetigim fotgraf. Makinayı titretince bu göruntu oluştu
  • yer ali samiyen stadyumu kapalı alt tribünü.erciyes maçı. resimde gördüğünüz adam tam önümde duruyordu.hakemin elle kesilen golü vermemesinden sonra delirmiştik.kapalı üstten atılan koltuk tam adamın kafasına düştü.adam delirdi haklı olarak allahtan 2 gol attıkta adam biraz sakinleşti.maç biitti bi resim çekineyim dedim.adamda tesadüf arkamdaydı.sonra resmi görünce çok güldüm.hala yukarı bakıyo kim attı diye 10 dakika aradı

DEMİRCİBU@ adam senden şüpeleniyodu valla

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.