Şimdi Ara

Stadia İçin Paylaşılan İlk Yorumlar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bana atıp tutanlar vardı, dedim ve hala diyorum 1 Gbit internetin bile olsa bana göre asla normal oyunculuğun yerini tutmayacak; bir şekilde o gecikmeyi, o sanallığı hissettirecek bir projedir. O sanal görüntüdeki cansızlığı bana göre gidermek imkansız ya da çok zordur.
  • Google bu işi nasıl başaramadı cakamiyorum hala. Sony nin uk deki serverindan ps now la cayır cayır oynuyorum. Nvidia nin İsviçre'deki serverindan da ayni şekilde. 50 megabit ttnet bu performansı aldığım sistem. Ya ben çok şanslıyım, ya beklentim düşük olduğundan bana iyi geliyor sonuç ya da bu google harbiden bu iş için hiç ugrasmadi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca google arama motoru dışında neye el atsa battı diyen adam da android telinde sabah akşam youtube da takiliyordur baksan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IGN olayı özetlemiş, Türkiye'de hâlâ Afrika'dan daha kötü internet bağlantısına sahip olan yerler olduğu için bize direkt ters zaten.Dijital oyunları zar zor indiriyoruz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bobsantino

    Zaten şuanda da oyuna ve sisteme ayrı para ödüyoruz.


    Tamam da Stadia'da kiracı durumundayken diğer tarafta sahip konumundasın. Stadia aylık 10 Euro ve 1 oyun ücreti parasıyla 2 yılın sonunda -tam olarak 50 ay- PS5 ve her ay 1 oyun parasına ulaşıyor. O noktadan sonra Stadia daha pahalıya geliyor. Bunun dışında PS5 Stadia'dan çok daha oturmuş ve güvenilir bir sistem. Hiç olmazsa yarın öbür gün sistem kapatılırsa benim oyunkların parası ne olacak diye ağlama ihtimali bile yok. Fiziksel sahiplik her zaman başta gelmeli bana kalırsa.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yani ortalama 7-8 saat oynayan bir ülkemiz oyuncusu kotayı doldurup 1 ay daha bekleyecek.Biz çok yanlış yöndeyiz...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.