Şimdi Ara

stadda bardakların folyosunu açıp satmayı niye beceremiyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genelde stadda sular pet şişede değil, üstü aluminyum/plastik folyo kaplı bardaklarda satılıyor. Satan kişilere talimat verilerek müşteriye gözü önünde folyonun açılarak verilmesi sağlanamaz mı? Alan kişi gerçekten su içmek için aldı ise böyle açık olarak da içebilir. 40-50 metre oturduğu yere kadar taşıma zahmetine katlanır veya dökerim diye düşünüyorsa aldığı yerde içip ambalajı çöpe atar.

Bardağı sahaya atmak için kullanmaya kalkarsa da ya kendini ya da etrafındakileri ıslatmaktan başka bir sonuç elde edemez.

Birkaç yıl önce bunun konuşulduğunu hatırlıyorum. Ama uygulamaya geçmedi malesef bildiğim kadarı ile.

Basit bir çözüm değil mi? Tabi davul tokmakları, ayakkabı, terlik, eski cep telefonları, bozuk para için çare değil, ama sorun %80 azalır diye düşünüyorum.

• Utanılacak bir durum insanlık için bence.
    İnsanlara su kabını sahaya fırlatmamasını öğretmek bu kadar zormu?
    Oraya olay çıkarmak için değil zevk alınması için gidilmesi gerektiğini anlatmak bu kadar zormu?

Madem insanları eğitemiyoruz o zaman tek çözüm cezalandırmaktır. Koyun stadın birçok yerine kamerayı, tespit edin kişileri, savcılığa sevk edin.
    Devletin spor kanunlarında değişiklik beklemek lazım. Futbol maçların için özel yasalar çıkarılması lazım.
    Sahaya yabancı madde atıpta birisini yaralamaktan, hatta adam öldürmeye teşebbüs etmekten yargılanması gerektirecek yasaları çıkarmadıktan sonra düzelmez.

Şu bardağına gelince ya adam tribünde oturan çocuğuna yada eşine su alıp götürecekse onlarıda mı büfeye getirmek zorunda olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Utanılacak bir durum insanlık için bence.
    İnsanlara su kabını sahaya fırlatmamasını öğretmek bu kadar zormu?
    Oraya olay çıkarmak için değil zevk alınması için gidilmesi gerektiğini anlatmak bu kadar zormu?

Madem insanları eğitemiyoruz o zaman tek çözüm cezalandırmaktır. Koyun stadın birçok yerine kamerayı, tespit edin kişileri, savcılığa sevk edin.
    Devletin spor kanunlarında değişiklik beklemek lazım. Futbol maçların için özel yasalar çıkarılması lazım.
    Sahaya yabancı madde atıpta birisini yaralamaktan, hatta adam öldürmeye teşebbüs etmekten yargılanması gerektirecek yasaları çıkarmadıktan sonra düzelmez.

Şu bardağına gelince ya adam tribünde oturan çocuğuna yada eşine su alıp götürecekse onlarıda mı büfeye getirmek zorunda olacak.

Katılıyorumm

• Bir yolunu bulurlar merak etmeyin..Aslında bunların yolu iyi bir eğitime bağlı,ama okulda öğretilen değil taa en başında aile tarafından verilen eğitim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gushi

Bir yolunu bulurlar merak etmeyin..Aslında bunların yolu iyi bir eğitime bağlı,ama okulda öğretilen değil taa en başında aile tarafından verilen eğitim..

onu anca 3-4 nesil sonra görebiliriz
  • Bardagın folyosunu açmak çogu kişiye eziyet olabilir. dusunsene 10 tane arkadasına su alacan nasıl taşıyacan ??

olay cok basıt. Tribüne bir file cekilir olay biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

Bardagın folyosunu açmak çogu kişiye eziyet olabilir. dusunsene 10 tane arkadasına su alacan nasıl taşıyacan ??

Ben böyle bir ortamda maç seyretmeyi kendime yediremem.
    Bildiğin kafes olacak yani. Medeniyetsizliğin zirveye ulaşması olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reflektör falan koymam artık
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • su istedin 10 kere suyun üstüne hapşırdılar :D ne olacak ?
  • Su istediğimizde açıp bardağa koysunlar . Konserlerde öyle yapılıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

Bardagın folyosunu açmak çogu kişiye eziyet olabilir. dusunsene 10 tane arkadasına su alacan nasıl taşıyacan ??

Ben böyle bir ortamda maç seyretmeyi kendime yediremem.
    Bildiğin kafes olacak yani. Medeniyetsizliğin zirveye ulaşması olur.

Bencede tribüne file çekilmeli. Stadda yaşananlar medeniyetsizlik zaten, medeniyetsizlere de kafes file şart.
  • acıkçası kurunun yanında yaşta yanar. File ve eğitim şart :D
  • Tek çözüm arkadaşın da belirttiği gibi , kamera sistemi ve ağız cezalar .
  • kapıda bozuk paraları alıyorlar ama içeride çay alıyorsun bozuk para veriyorlar.
    suyu kabının folyosunu çıkarmak çare değil su bardağı atmasa ayakkabısını atar.Bunlar çözüm değil.Hemde ortada çokta abartılacak bir şey yok hepsi hepsi bir bardak su apartmayalım arkadaşlar.Yaşı 30 ve üzeri olanlar bilirler 1990 lı yıllarda taraftarların üzerlerinden neler çıkmazdı, döner bıçakları, çivili sopalar falan... biraz zaman lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.