Şimdi Ara

stabilo point 88 neden çok pahalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tanesi 6 tl.Acaba çok uzun süre kullanabilir miyim? kullanan varsa ne kadar süre gider acaba?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Stabilo Point 88 Kalemlerin Pahalı Olmasının Nedenleri

Stabilo Point 88 kalemler, yüksek fiyatlarıyla bilinirler. Bu kalemlerin pahalı olmasının birkaç nedeni vardır:

• Olağanüstü Kalite: Stabilo Point 88 kalemler, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Uçları uzun ömürlüdür ve sürekli yazma sağlar. Gövdeleri dayanıklıdır ve kırılmaya karşı dirençlidir.

• Alman Mühendisliği: Stabilo kalemler Almanya'da tasarlanmış ve üretilmiştir. Alman mühendisliği, hassasiyet ve kalite ile bilinir. Stabilo Point 88 kalemler de bu yüksek standartları karşılamaktadır.

• Ergonomik Tasarım: Stabilo Point 88 kalemler, rahat bir yazma deneyimi sağlamak için ergonomik olarak tasarlanmıştır. Avuç içinde rahatça otururlar ve uzun süreli yazma sırasında yorgunluğu azaltırlar.

• Çeşitli Renk Seçenekleri: Stabilo Point 88 kalemler, çok çeşitli renk seçenekleriyle gelir. Bu, onları farklı yazma ve çizim ihtiyaçları için ideal kılar.

• Marka itibarı: Stabilo, yazı gereçleri sektöründe saygın bir markadır. Yüksek kaliteli ürünleriyle tanınır ve bu kalemler de itibarına katkıda bulunur.

Bu faktörler, Stabilo Point 88 kalemlerin yüksek fiyatlarının arkasındaki nedenlerden bazılarıdır. Yüksek kalite, hassasiyet ve çeşitlilik arayanlar için mükemmel bir seçimdirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • güncel
  • bunu bende merak ediyorum takip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klakson Çalan Adam

bunu bende merak ediyorum takip

kimse bilmiyor sanırım
  • 10lusunu 11.11.16 da n11 den 20tl ye almıştım . Hala kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FKILIC

10lusunu 11.11.16 da n11 den 20tl ye almıştım . Hala kullanıyorum.

o kadar ömrü var mı bu kalemin hocam ya? 1,5 senelik mürekkep varsa içinde iyimiş.Şuan 10'lusu 60 lira yalnız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: medizinischen Labor

quote:

o kadar ömrü var mı bu kalemin hocam ya? 1,5 senelik mürekkep varsa içinde iyimiş.Şuan 10'lusu 60 lira yalnız.

Fiyat 2 kat artmış 1.5 senede . Kullanım şekline göre değişir tabii . 10lu olduğu için hep aynısını kullanmıyorum ondan dolayı da ömrü uzun gelmiş olabilir .

Burda ucuzmuş fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 25 Mart 2018; 13:57:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: medizinischen Labor

quote:

Fiyat 2 kat artmış 1.5 senede . Kullanım şekline göre değişir tabii . 10lu olduğu için hep aynısını kullanmıyorum ondan dolayı da ömrü uzun gelmiş olabilir .

Burda ucuzmuş fiyat

Hocam ordada kargo ücretini sen karşılıyorsun yine 4-5 lira arasına tekabül etmiş oluyor.Malesef yabancı marka olduğu için kurdan etkileniyor fiyatlar.Neyse sağolun yinede sipariş vereyim burdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medizinischen Labor -- 25 Mart 2018; 14:0:21 >

• medizinischen Labor kullanıcısına yanıt
    Stabilo zamanında 1.5 km çizgi çekebilirsiniz diye reklam yapmıştı 0.5 lerine. Ki 2010 da aldığım 20 li halen kutusunda duruyor. Kaybolmadığı yada araklanmadığı sürece uzun götürür.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 23 nisanda migroslarda oyuncaklarla birlikte %50 indirime giriyor ben de onu bekliyorum atlayacağım hemen. Ayrıca 3 yıl civarında kullandığım stabilom var sanırım şu an son demlerini yaşıyor.

• AliExpress uzerinden tanesine bir kac sent karsiliginda sahip olabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.