Şimdi Ara

STABİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar forumda wp hep stabil bi işletim sistemi diyorsunuz stabil nedir açıklarmısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: xBraveHeartx

Arkadaslar forumda wp hep stabil bi işletim sistemi diyorsunuz stabil nedir açıklarmısınız.

Stabil demek bir işletim sisteminin hatasız ve düzgün çalışması, donma ve kopma sorunu gibi aksaklıklar çıkarmadan seri seri yağ gibi akması demek.

Windows ve İOS gibi işletim sistemleri stabilite olarak ilk 2deki sistemlerdir.

Cihaz alırken hız ve donmama gibi özellikler arıyorsanız stabilite sizin aradığınız şeydir.

Şahsen WindowsPhone kullanıcısı olarak Lumia'ları önerebilirim uygun fiyattan stabil cihazlar. İhtiyacınıza göre bakabilirsiniz cihazlara. Kafanıza takılan birşey olursa sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: napoleon07

quote:

Orijinalden alıntı: xBraveHeartx

Arkadaslar forumda wp hep stabil bi işletim sistemi diyorsunuz stabil nedir açıklarmısınız.

Stabil demek bir işletim sisteminin hatasız ve düzgün çalışması, donma ve kopma sorunu gibi aksaklıklar çıkarmadan seri seri yağ gibi akması demek.

Windows ve İOS gibi işletim sistemleri stabilite olarak ilk 2deki sistemlerdir.

Cihaz alırken hız ve donmama gibi özellikler arıyorsanız stabilite sizin aradığınız şeydir.

Şahsen WindowsPhone kullanıcısı olarak Lumia'ları önerebilirim uygun fiyattan stabil cihazlar. İhtiyacınıza göre bakabilirsiniz cihazlara. Kafanıza takılan birşey olursa sorun.

hocam dün bi telefoncuya gittim dedimki lumia 930 getirtebilirmisiniz yurt dısından bana dediki getiremeyiz ama o telefonun ozelligi nedir dedi altın olsa kullanmam bende stabile bi telefondur dedim bana stabil nedir dedi olece kaldım onu merak ettigimden sordum. 930 yerine not 2 al daha iyi dedi bende o altın olsa kullanmam dedim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xBraveHeartx -- 23 Haziran 2014; 10:36:28 >

• xBraveHeartx kullanıcısına yanıt
    İyi demişsin de stabile lafında bozulmasaydın ii olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten oda stabilin ne oldugunu bilmiyordu zaten ondan sordu bana
  • Kararlı manası taşır sadece sistemde değil herşeyde kullanılan bir terim. Durağan olması gerekenin dışına çıkmayan.

• O satıcıların alayı öküzdür.. Samsungtan başka önerdikleri bir telefon olmaz, çünkü bir halttan anladıkları yok..
    Geçen arkadaşa l925 bakıyoruz, adam habire samsung öneriyor ve diyorki wp zor telefon, millet kullanamıyor geri getiriyor bende tabi hemen, wp yi kullanamayan adam embesildir deyince bozuldu falan yüzü renkten renge girdi..:) belliki kendiside kullanamamış mal..:)

Akllı telefonu kullanan adama wp nin zor gelmesi mallık ötesi bir durum..:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isaac clarke -- 23 Haziran 2014; 11:53:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GPU KULLANIMI STABİL DEĞİL
    3 yıl önce açıldı
    Ram Overclock Olmuyor?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen oyle vitrinlerine doldurmuslar samsung sanki b.. varmıs gibi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xBraveHeartx -- 23 Haziran 2014; 12:05:36 >
  • Satış elemanları ve telefoncuların yazılım konusunda zerre kadar anladıkları yok hepsi en çok ne satıyorsa onu öneriyorlar tutturmuşlar bir galaxy birde iphone gidiyorlar hiçbirinin lafına kanmayın gelin forumda bizlere sorun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim arkadaşada yaptılar wp kullanmak zor diyince arkadaş cebindeki lumiayı çıkarttı adamın rengi görecektiniz
  • Aslında stabil tam olarak dedikleriniz değil. Dedikleriniz stabil olmasının sonucudur ama stabil demek telefonun ilk aldığınız gibi kalması demektir. Yani ilk aldığınızda telefon nasılsa sürekli öyle olması demektir. Tabii bunun içine hız falan da giriyor. Telefoncular önermemekte haklı olsalar da niye önermediklerini bilmedikleri için(çoğu) uyuz oluyorum.

• Pazarı çözdük iki dakikada vallahi :D ahahah

Arkadaşlar olayı anladınız mı şimdi ?

Samsung ve İphone'un bu kadar satmasının sebeplerinden biri ; çok fazla çeşit olmasının yanında satış elemanlarının ''abi en çok bu satılıyor'' diyip insanları manipüle etmesi. Uçurumdan atlayan koyunlar gibi bazı insanlar, sırf İphone adı var diye arama yapıp mesaj yollamak için İphone alanlar var bir sürü. Sonra İphone çok satıyor. EE satar tabi baksana adamda iki gram akıl yok.
  • Hakkaten kime sorsam lumia nasıl bi telefon çok berbat diyor nerden biliyon deyincede telefoncu arkadasım var o soyledi diyo :D
  • Aynen hangi satıcıya sorsam wp yaramaz sakın alma diyor. Fakat mallık satıcılarda değil onlar; dönüşümü olan, fazla reklamla göz önünde çıkmış, abuk sabuk görünümü ve özellikleriyle çabuk etkileyebileceği saf milletimize en kolay satış yapabileceği markaları öneriyor. Asıl mal olan şurda iki satır okumayı düşünemeyen, netten ve formlardan araştıramayan, bizlere danışmakdan aciz vatandaşdır.
    Satıcı yanımda adama Android de touchwiz, Sense veya Optimus arayüzünü gösteriyor alıcı olacak Aho'larda kendinden geçiyor. Millet akıllı telefonu o renk çümbüşü olarak gördüğü sürece böyle kazıklanmaya mahkumdur..
  • Stabillik = Seri - Rahat - Performans
  • wp uygulamalarında olmayan şey olarak özetleyebiliriz, facebook'a girerken ne kadar beklettiğini bilirsiniz (625)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.