Şimdi Ara

SSVICHHOSST.EXE HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımı ilk açışımda ekrana "windows ssvichhosst.exe dosyasını bulamadı" diye bir hata geliyor.Bunun yanında ctrl - alt - delete ile çıkan görev yöneticisi artık çalışmıyor.
    Bu arızayı nasıl giderbilirim acaba bilen varmı.
    Birde görev yöneticisinin çalıştır komutunu bilen varmı

Orjinalden alıntı: clarion

taskmgr.exe görev yöneticisi

ssvichhosst.exe bu dosyayı ilk defa duydum gördüm...bence virus lerle başın dertte

ssvichhosst.exe bu dosyayı ilk defa duydum gördüm...bence virus lerle başın dertte

Aynen katılıyorum ama arkadaş yanlış yazmış gibime geliyor .
    Anlatımlarımdaki resimlerimi yüklediğim, resim barındırma sitesindeki hesabımın, erişim limitini geçmesi nedeniyle, konularımdaki resimler görüntülenememektedir. Resimleri görüntülermek için resmin linkini direkt adres satırına yazmanız gerekiyor. Veyahut ilgili konudaki bölümü fareniz ile seçip microsoft world gibi bir programa yapıştırırsanız resimleri görebilirsiniz...
  • Msconfig ile bahsi geçen uygulamanın sistem başlanıgıçında çalışmasını önleyebilirsiniz.(başlat/çalıştır/msconfig ordan başlangış sekmesi ve o uygulamanın işaretini kaldırın)
    "Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir. Bilgi paylaştıkça çoğalır."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vcredist_x86.exe hatası
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_21781762/tm.htm bu link işini görür umarım. svchost.exe galiba sorun çıkaran dosya bu olsa gerek...
    Başlat çalıştıra gpedit.msc yazıp enlere basın ve kullanıcı yapılandırması-yönetim şablonları-sistem altında bulunan ctrl+alt+del seçeneklerine gel görev yöneticisini devre dışı kaldırı çift tıkla ve devre dışı bırak tamam dediğnde sorun kalmayacaktır..
  • Uyarıyı kaldırmanın yolu; regeditten siilmekten geçiyor. başlat-çalıştır-regedit yaz , kayıt defteri düzenleyicisinin arama sekmesine SSVICHOSST (SSVICHHOSST değil) yaz ve arattır, çıkan değerleri sırası ile sil uyarı kalkacaktır.
    Diğer adları (Antivirüs Prg.):
    Worm.Sohanad.R PCTools,

Virus.Win32.Sality.s Kaspersky Lab,

W32.Yautoit Symantec,

W32/Sality.ac McAfee,

WORM_SOHANAD.EI Trend Micro

Burada konu (ing.) ayrıntılı anlatılmış.
    "Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir. Bilgi paylaştıkça çoğalır."

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.