Şimdi Ara

ssssssssssssssss

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 9 Kasım 2018; 1:06:57 >

• Bıçakları köreldiğinde görürüm seni.Haddinden pahalı meretler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pankre@s

Bıçakları köreldiğinde görürüm seni.Haddinden pahalı meretler.

Hocam peki köreldiğinde permatikten kötümü oluyor bıçaklar, idare etmiyormu yani
  • quote:

aynen...evlat acısı gibi koyuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Hocam peki köreldiğinde permatikten kötümü oluyor bıçaklar, idare etmiyormu yani

Permatik hiç kullanmadım bilmiyorum...Ben genelde şu dedelerimizin babalarımızın kullandığı üsten takmalı yaprak jiletli makinelerden kullanıyorum..
  • 10 tıraş götürüyor beni. Onun yedekleri satılıyor.Tanesi 4 liraya geliyor sanırım.

Bu arada sakın dia marka ve bimde satılan dandik markalardan almayın.1 traş sonra çöp oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoQi -- 29 Şubat 2012; 18:47:19 >
  • hocam o takıp çıkmalı başlık yazın almıştım ondan birde kampanyalı kutusu wardı içinde 30 tane başlıgı olan halen kullanıyorum 2 kutu almıstım 60 tanesi 45 liraya gelmişti su an 17 tane kaldı yazı çıkarırım
  • Askerde titreşimli olanını kullandım. 12 i bıçak ile yedim askerliği. Şimdi 2li bıçağa döndük :) askerde daha değerli hissediyordum kendimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Daha önceleri permatikle sakal traş oluyordum, nerdeyse 5 sefer sakalın üstünden geçmeme rağmen anca alıyordu, bugün bunu alayım dedim, 6.90 fiyatı, eve geldim, deneyeyim dedim, şok oldum, resmen akıyo suratımda meret, tek seferde suratı temizledi resmen. mutlaka deneyin.

ssssssssssssssss

Kac para aldin reklam icin?

• Benim için de devrim niteliğindeydi bu tıraş bıçağı ama 2-3 ay sonra hiç güzel tıraş etmemeye başladı. Bıçakları sanki kesmiyor da kopartıyor gibi. Ondan sonra başka bir tıraş bıçağı almaya başladım ama adını hatırlamıyorum şimdi..
  • Valla bende onun turunculu olanını kullanıyorum. Dediğin gibi akıyor resmen, parasına bakma hocam.. Bir jilet 7-8 traş gidiyor bana zaten günlük traş olan biri değilim.. 7 tane şuan var kutusunda önümüzdeki seneye biter sanırım.. Yaprak jilet le olamıyorum bn:D
  • aklı olan o bimdekilerden almasın sakal sünnet diyemi bu kadar dandik acaba.

bime gittim geçen hafta party le cola çikolata tarzı şeyler aldım traş takımınıda aradan çıkartayım dedım jilet aldım ıcınde 4 adet var traş köpüğü ve kolonyası aldım eve geldim akşam traş oldum neyse üç gün sonra tekrar oldum traş kolonyasını bır kez kullandım ıkıncıye kullanmadım jilette resmen kullan at üçüncüye kesmedi bir sürü küfür ettirdiler bana
  • Hocam ben diasadan aldım, üzerindeki yazılar pek çakma jilet gibi durmuyordu, üzerinde made in india yazıyor ayrıca, çakmamı bilemedim, kayıyor meret, yukarda biri reklam yapmayın yazmış, reklam değil hocam, herkez bilsin denesin istedim
  • bende kullanıyom etek tıraşında 3yıldır 0 kesik
  • siz hala 3 bıçak mı kullanıyorsunuz?
     ssssssssssssssss
  • Valla bundan kullanıyordum da boşuna para harcıyormuşum buna.

Hem pahalı hem çabuk köreliyor bıçakları. Sonra kuzenimin tavsiyesi ile Gilette Blue 3 Plus kullanmaya başladım. Hem kullan at tarzında hem ucuz hem güzel. Bıçak araları mach 3'ten daha geniş. Bu da tıkanmasına sebep olmuyor. Daha o gün bugündür mach 3 yatıyor evde. :) Gilette Blue 3'un bir tanesi en az 10 - 15 traş idare eder bir kişiyi :) 6 lı paket alsan en az 70 - 80 traş demek oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olugenu

siz hala 3 bıçak mı kullanıyorsunuz?
     ssssssssssssssss

ssssssssssssssss

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.