Şimdi Ara

SSS 3. Hafta | Balıkesirspor - Galatasaray | 20.09.2014 | 20:00 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.039
Cevap
4
Favori
26.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mancini'ye şans verilmesi gerektiğini düşünürdüm hep sonuçta kendi kadrosunu kuramamıştı, keşke verseydik.
  • Yemin ediyorum iki kere geldiler ikisi de balına gol İlk pozisyon zaten Semih'e çarptı ikincisi de birinden sekip yine Balıkesirlinin önünde kaldı. Yok böyle bişey.

Sahada bizde yokuz o ayrı!
  • Go out prandelli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adnan polat dönemine hoşgeldiniz türk insanına rahat batıyor arkadaş FT gitmiyecekti iyi kötü bir şeyler yaptırıyodu adam kendince

sene sonu ünal aysal GG
  • arkadaşlar prandelli iyi hoş adamda bizi bundan sonra almak ekolü paklar
  • nerde o prandelliyi savunan arkadaşlar???? tek tek yazdım bunların olacağını, konu açtım millet bana fake dedi, sen prandelliden daha mı iyi biliyorsun dedi, yöneticiler konumu kapattı. gördünüz mü şimdi sevgili prandellinizi??? aynen devam 3 ön liberoyla oynamaya, hatta 1 tane daha alsın.
  • BURAK a öyle küfürler ediyorum ki şu an nefesim yetmiyor devam etmeye.

kaleciyle çarpıştıklarında eli kırılsın diye dua ettim bir şey olmadı .keşke kırılsaydı çatlasaydı 2-3 hafta olmasaydı sahada
  • Yazık yemin ediyorum, bizimkiler ölmüş ağlayanı yok.
  • Kapanan takima karşi burak etkisiz sok umutu umutla 2. Yariya başlamazsa bu adam bi b.ktan anlamiyordur.

Yahu kime orta açiyon .sneijderla brumami kafa topuyla gol atacak burakmi.

Umut girmediği dkka prandelli bavulunu toplasin gitsin.

Kanattan gelip verkeçla içrri girecen keseceksendw yerden kesin şu topu .

• quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

Ya adamlar döktürmüyor yenilen 2 golde şanssızlık yok 4. yıldız gitti yok Balıkesir'den 2 gol mü yenir gibi saçma sapan yorumlar yapmayın.Kapanan takımları açamama sorunumuz devam ediyor ilk golü biz atsak durum farklı olurdu 2. yarı düzgün oynasalar şu Balıkesir'e karşı maçı gene çevirirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: lee byung

quote:

Orijinalden alıntı: Fhistle-X

Burak selçuk ve Prandellı şu takımdan sıktır olup gitmediği sürece bu takımdan bi bok olmaz.Takımın içine iyice sıctılar.Lig sonuncusuna yenılıyoruz.

Oğlum niye banlattın ki kendini. Herifler pusuda bekliyor.

Bardak taştı artık ceza yemezsem çok daha pis sovecegım.2 senedir Burak ile Selçuk'u çekmekten bıktım.Bir diğer taraftadakanat oynatmayan 3 lü orta saha fetişi Taktik dehası var.Ben normal de her gelen hocayı desteklerdım Mancini yi sonuna kadar da desteklemıstım ama Bu adamdan gerçekten hiç-bir-şey olmaz!

• Eğer değişiklik yapılmadan 2.yarıya başlarsa bu adama olan tüm inancımı kaybetçem.Bu ne lan bu nasıl maç
  • Terim olsa kesin alır gs derdim ama maalesef gençler. Zorlasa 2-2 anca olur bu maç.
  • Başkanlık seçilmerinde rakip çıkmaz diyordum, rakip çıkar arkadaşlar.
  • Felix Magath gelseydi Selçuk bırak ilk 11 oynamayı şuan a2 ile antremana çıkardı.

• 3 hoca geldi geçti hepsi aynı oyunu oynattı neredeyse..

Ne diye değiştirdik o zaman?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

Dortmund ve Arsenal maçlarını düşünmek istemiyorum

elek yapacaklar elek

bu ünal ve burak defolup gitmedikçe bize rahat yüzü yok

rezil başkan şirket yönetir gibi takım yönetiyor ruhdan eser yok
  • alman ekolü paklar*
  • üşüyoruz terim reyiz
  • Çocukluğum Balıkesir'de geçti.En son Balkes maçına gittiğimde adamlar 2.ligde Tokat'ı yeniyordu şimdi Gs'yi yeniyor vay anasını 3 sene önce söyleseler hadi lan derdim.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.