Şimdi Ara

sshd hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sshd almak gibi bir niyetim yoktu. Sadece depolama için hdd lazımdı. 409 liraya sshd buldum. Seagate st2000dx001. Bunu mu alsam mı almasam mı diye ikileme düştüm.

Ryzen 9 5950X || ROG RYUJIN 360 || Asus ROG CROSSHAIR VIII EXTREME || XPG Spectirix D50 4X8GB 4133MHz CL19 DDR4 Ram || MSI RTX 3090 X TRIO || Corsair MP600 Pro Hydro X Edition CSSD-F2000GBMP600HXE 2TB x 2 RAID.0 || Cooler Master HAF 700 EVO || EVGA Supernova 1000 P2 80+ Platinum, 1000W || Corsair LL140 x 4 || GIGABYTE AORUS 27" FI27Q-X || Astell&Kern KANN MAX || Denon PMA-720 AE || JBL Studio 280 BK x 2|| Asus Rog Claymore II || LOGITECH G502 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse || SteelSeries QcK Mouse Pad || 2 x Logitech F710

İntel i7 4770K || Asus Z-87 Deluxe || Asus GTX760 DirectCU II O.C. || Corsair LS120 SSD || Cooler Master Haf912 || 2 x 2TB WD Green HDD || Logitceh MK520 || Logitech Darkfield || Sony 65AG9 || Sony STR DA 3700ES || JBL STUDIO 250P || 2 X JBL STUDIO 280 || 2 X JBL STUDIO 180 || PIONEER SW21
  • düz hdd daha uyguna geliyorsa almaya gerek yok..
  • SSD'lerin ömrünün mekanik disklere göre çok daha kısa olduğu unutulmamalı. Ayrıca SSD'nin boyutu ne kadar düşükse ömrü de o kadar kısa olacaktır. Bunun anlamı bu diskin 8GB'lik SSD bölümünün kısa zamanda yavaşlayacağı ve orta vadede bozulma ihtimalinin yükseleceğidir. Bahsi geçen diskin sıfır fiyatının 400TL'nin iki katı civarlarında olması gerekir, bu ürün sıfır olarak satılıyorsa şüphelenmek gerekir. Gerçekten kullanılmamışsa refurbished* ve ya paralel ithalat** söz konusu olabilir. Ürün ikinci el ise kesinlikle önermem. HDD'lerin kullanılmamışları olsa bile her an bozulabilirler, garantisi olmayan ürün almak kumardan farksızdır.

*refurbished: Arızalı ürünün fabrikada tamir edilip yeniden üretici marka tarafından satılması.

**paralel ithalat: Ürünün TR distürbitörü dışında başka bir firma tarafından ithal edilmesi. Bu durumda TR distürbitörü ürünü garanti kapsamına almaz, global garantisi devam ediyorsa sorun olduğunda yurtdışına gönderilmesi gerekir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İntenso SSD Hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.