Şimdi Ara

SSF4 - Hakan Pehlivan - VIDEO YAYINLANDI! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
185
Cevap
0
Favori
24.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arsenic

Valla dikkatli izleyince bana hiçte fazla damage veriyor gibi gelmedi, Juri'nin can barı 900hp imiş, ona rağmen canı az gidiyordu. Genelde yabancılar maç ortasında yağ dökünce uruş gücü artıyordur diye düşünüyorlar ama genel olarak vuruşları az can götürüyor diye rahatsız olan çok.

http://www.youtube.com/watch?v=t41BLb5dh-U

izle ilk raund da ultra ile ne kadar vurduğuna iyi dikkat et karakterin tam güçte ultra ile yakalamak için yağlanması gerekiyor sanırım
    video da adamlar look at the damage diye bağırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TechnicaL

quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

Valla dikkatli izleyince bana hiçte fazla damage veriyor gibi gelmedi, Juri'nin can barı 900hp imiş, ona rağmen canı az gidiyordu. Genelde yabancılar maç ortasında yağ dökünce uruş gücü artıyordur diye düşünüyorlar ama genel olarak vuruşları az can götürüyor diye rahatsız olan çok.

http://www.youtube.com/watch?v=t41BLb5dh-U

izle ilk raund da ultra ile ne kadar vurduğuna iyi dikkat et karakterin tam güçte ultra ile yakalamak için yağlanması gerekiyor sanırım
    video da adamlar look at the damage diye bağırıyor.

Ultralar ayrı belirli bir seviyenin üstünde rakibe ultra yedirmek zordur. Normal vuruşlarına dikkat et zayıf kalıyor.
    Ultrayı boşver superi daha feci rakibin canını neredeyse yarıya indiriyor ama işte normal vuruşlar çok daha önemli ultrayı herkese yediremezsin.
    Mesela en güçlü ultra Akuma'nın ama Akuma oyuncuları %90 kullanmıyor çünkü yedirmesi çok zor bir ultra.

Edit: Verdiğin linkteki videoyu izledim de shoryuken.com forumlarında üretilen teoriler doğru çıkmış, yağlanınca vuruşu 2 misli güçleniyor sanırım, fırlatıp atınca vs. giden can normal haline göre muazzam (anlaşılan rakip Hakan'ken direk saldırıp yağlanmasına fırsat vermemek gerekecek), şimdi normal vuruşların neden zayıf olduğu anlaşıldı, yağlama olayı bir nevi power-up sistemi şeklinde çalışıyor. Hakan'da zayıf gördüğüm tek şeyde bu durumda halledilmiş oluyor, muazzam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 12 Mart 2010; 13:37:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xelnaga

SSF4 - Hakan Pehlivan - VIDEO YAYINLANDI!
    alternatif kostüm

süper bi karakter olacak gibi
    daha şimdiden ilgi en üst seviyede
    yağlanma olayı oyuna farklı bir tat katacak
    yağlanınca farklı kombolar yapmak mümkün olacak gibi görünüyor

ibukinin alternatif kostumünü görmek isterük

• Yeni oynanış videolarını ekleyelim;

• quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

arkadaşlar ne var biliyormusunuz ? bu oyuna bir türk karakter daha eklenmeli en az hakan kadar epic bir karakter olabilir.

adı nuh demircan...

bilen bilir.. 3 vs 1 da alayını alan arkadaş.

bilmeyenler için video geliyor sıkı tutunun.çünkü böyle bir şey görmediniz.

işte karşınızda nuh "the ironfist" demircan.

ve sonunda gavga hatalı sollamadan diyen amcaya bayılıyorum bende evet.

yarildim gulmekden,UMK3 deki endurance mode gibi olmus,kim yapmis bunu ya harbi cok saglam komedi olmus karnima agrilar girdi

• quote:

Orijinalden alıntı: cinocraft

quote:

Orijinalden alıntı: xelnaga

alternatif kostüm

süper bi karakter olacak gibi
    daha şimdiden ilgi en üst seviyede
    yağlanma olayı oyuna farklı bir tat katacak
    yağlanınca farklı kombolar yapmak mümkün olacak gibi görünüyor

ibukinin alternatif kostumünü görmek isterük

Hemen

Ryu'ya böyle bir kıyafet veren zihniyetin ben

•  SSF4 - Hakan Pehlivan - VIDEO YAYINLANDI!
  • çocukların kahramını yanık tenli Turkuaz saçlı Türk kahramanı Hakan gerçekten süper :) Nisanın 16damı piyasada olacak?
  • Adam harbi canavar gibi dövüşüyor.
    ULTRA HARD'da bunu dövemk zor olur.
    Ayrıca GAVUR'larda bol bol seçerler bunu çünkü iyi bir karakter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Adam harbi canavar gibi dövüşüyor.
    ULTRA HARD'da bunu dövemk zor olur.
    Ayrıca GAVUR'larda bol bol seçerler bunu çünkü iyi bir karakter.

SSF4 çıkınca seni de bekleriz. Oyunu sattın fazla maçta yapamadık karşılıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 120slim_fintr

çocukların kahramını yanık tenli Turkuaz saçlı Türk kahramanı Hakan gerçekten süper :) Nisanın 16damı piyasada olacak?

Arkadaslar oyunun tam cikis tarihini bilen varmi internette bazi sitelerde Avrupa 30 Nisan diyor bana Asya cikis tarihi lazim gerci.
  • Nisan 28 hocam..
  • Harika
  • ya bu Hakan'ın tam hikayesini bilen varmı. Oyundaki rolü ne yani, bu etrafındaki çocuklar falan?
  • I love my daughters, they are so pretty dediğine göre kızları o çocuklar... hikayesi tam olarak oyun çıktığında öğrenilire heralde... ekşide çok güzel yorumlar var.. biri şey demiş... erkek çocuğu bulana kadar uğraşmış ama bulamamış yiğittir vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 15 Mart 2010; 11:34:16 >
  • evet erkek çocuk denk getirene kadar uğraşma işi falan gerçekte de buralara özgü şeyler olsa gerek. Bizim bir tanıdık vardı 5. kızdan sonra pes etti artık Bu HAKAN'ın durumu da gerçekten böyleyse daha da bi yakın geldi bana...

yalnız çocukların hepsi aynı boy, tipteler. Sekiz falan olmasın bunlar kedi-köpek yavruları gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahbalik

ya bu Hakan'ın tam hikayesini bilen varmı. Oyundaki rolü ne yani, bu etrafındaki çocuklar falan?

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

I love my daughters, they are so pretty dediğine göre kızları o çocuklar... hikayesi tam olarak oyun çıktığında öğrenilire heralde... ekşide çok güzel yorumlar var.. biri şey demiş... erkek çocuğu bulana kadar uğraşmış ama bulamamış yiğittir vs...

Seth Killian bir röportajında açıklamıştı. Hakan zengin bir işadamıymış ve yağ fabrikası varmış (öyle birşeydi detaylarını hatırlamıyorum). Oyunda sanırım yağlı güreşi tanıtmak ve üstünlüğünü göstermek için turnuvaya katılıyor çünkü Zangief'e kafa tutma durumu varmış (kişisel rakibi yani rival Zangief), zaten düşününce "I say Turkish wrestling rules" lafı Zangief'in "Russian wrestling is always number one" lafına bir cevap niteliğinde.

• Ben bu karakterin Arap bir karakter olduğunu ilk tv de haberlerde gördüğüm an söylemiştim !! çünki dikkat ederseniz Hakan dövüşürken arkaplandaki develer ve birçok arap simgesi göze çarpıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank_Rijkaard07
    Ben bu karakterin Arap bir karakter olduğunu ilk tv de haberlerde gördüğüm an söylemiştim !! çünki dikkat ederseniz Hakan dövüşürken arkaplandaki develer ve birçok arap simgesi göze çarpıyor

Ne Arabı ya?

Hakan karakteri Türk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 15 Mart 2010; 19:34:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank_Rijkaard07

Ben bu karakterin Arap bir karakter olduğunu ilk tv de haberlerde gördüğüm an söylemiştim !! çünki dikkat ederseniz Hakan dövüşürken arkaplandaki develer ve birçok arap simgesi göze çarpıyor

Hala Arap diyorsun karakterin Türk olduğu açıklandı. Aşağıdaki resim official Capcom sayfasından

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.