Şimdi Ara

SSD'ye işletim sistemi kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben şu an 1tb hddye sahibim.w10 C'ye yüklü.D' de ise dosyalarım var.SSD alınca ssdye sistemi kuracağım fakat Hdddeki sistemi silip Hddyi nasıl ssdye kuracağım konusunda kafam karıştı.Hddyi dosyalar için kullanacağım.

Örnek olarak ssdyi takıp,hddyi çıkarsam ssdye sistemi kursam sonra hddyi tekrar taksam ne olur? Bu işin kolayı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uchigatana -- 9 Haziran 2016; 7:15:56 >

• Acronis işini görür kalıp yedek alırsın onuda ssdye yapıştırır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum mantık çok basit.Şimdi sen önce bitane USB buluyorsun içinde Windows yüklenmiş olan (programla yazdırılması lazım) hddnin sata kablosunu söküyorsun ve ssd & USB yi takıyorsun ondan sonra bilgisayar açılırken biosa girip first boot deviceyi USB, second boot deviceyi ssd olarak ayarlıyorum.)(anakart marka modelini internette araştırırsan bulursun bios menüsü ayarlarını YouTubede vardır videolar) bundan sonra işlemler basit normal format atacaksın ve işlerini halledip son reseti attıktan sonra ssd + hdd başlayacaksın bios tanda first boot device ssd second boot device hdd olarak seç ve başlat keyfini çıkar (:

Dipnot : formatı AHCİ modunda atacaksın oda bios tan ayarlanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GSkill fN -- 9 Haziran 2016; 7:59:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GSkill fN kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim deneyecem bu şekilde sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd ye windows 7 kurma
    13 yıl önce açıldı
    harici hdd ile sistem kurmak ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.