Şimdi Ara

ssd yanına takılan harddisk tanıtamama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 hafta önce vatandan bilgisayarımı topladım. elimizde ocz vertex4 ssd ve seagate barracuda 1 tb hdd var. ben ikisinin de bağlantılarını yapıp bilgisayara taktığımda sadece ssdyi görüyor ki windowsu zaten ona yükledim, sorunumuz da burda başlıyor 2.harddiski bilgisayara gösteremedim bir türlü nasıl yapayım? yoksa elimdeki disk mi arızalı
    yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

ncelikle iyi akşamlar;
    2 hafta önce vatandan bilgisayarımı topladım. elimizde ocz vertex4 ssd ve seagate barracuda 1 tb hdd var. ben ikisinin de bağlantılarını yapıp bilgisayara taktığımda sadece ssdyi görüyor ki windowsu zaten ona yükledim, sorunumuz da burda başlıyor 2.harddiski bilgisayara gösteremedim bir türlü nasıl yapayım? yoksa elimdeki disk mi arızalı

Selam
    Disk yönteminin resmini buraya eklerseniz, size ne yapacağınız konusunda yardımcı oluruz.

Çalıştır'a Diskmgmt.msc yazın ve açılan ekranın resmin. .JPG formatında kaydedin ve buraya ekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

ncelikle iyi akşamlar;

Selam
    Disk yönteminin resmini buraya eklerseniz, size ne yapacağınız konusunda yardımcı oluruz.

Çalıştır'a Diskmgmt.msc yazın ve açılan ekranın resmin. .JPG formatında kaydedin ve buraya ekleyin.

buyrun hocam

• Resme gerekeni yazdım. Orayı okuyarak uygulama yaparsanız, HDD'niz gözükecektir sistemde.
    Kolay gelsin..

Edit: Resim üzerine HAM diye yazmam gerekirken RAW yazmışım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay_KG -- 5 Şubat 2013; 20:26:03 >
  • Ah salak kafam. Görmemişım altta yazdığını teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ah salak kafam. Görmemişım altta yazdığını teşekkür ederim

Rica ederim.. Sorunu anladıysanız, bundan memnuniyet duyarım..
    Kolay gelsin..
  • teşekkür ederim, hallettim hocam
    h
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.