Şimdi Ara

SSD TOPLAM KAPASİTE SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar! Orijinal windows 7 home premium için windows 10 yükseltmesi yaptım. Yükseltme yaparken windows 7'yi temiz sıfırdan kurdum ve hiç bir program vs yüklemeden yükseltmeyi gerçekleştirdim. 256 gb kapasiteli sandisk ssd için toplam boyut 166 gb görünüyor. Bu kadar düşk olmamalı. Yapmam gereken bir şey var mı? Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: TechTR

Merhaba arkadaşlar! Orijinal windows 7 home premium için windows 10 yükseltmesi yaptım. Yükseltme yaparken windows 7'yi temiz sıfırdan kurdum ve hiç bir program vs yüklemeden yükseltmeyi gerçekleştirdim. 256 gb kapasiteli sandisk ssd için toplam boyut 166 gb görünüyor. Bu kadar düşk olmamalı. Yapmam gereken bir şey var mı? Teşekkürler...

1. resimde görüldüğü üzere 256 gb'lik ssdnin 70,79 gb'ı ayrılmamış görülüyor.
    2. resimde de Windows'un yüklü olduğu sürücüde birimi genişlet ibaresi olmadığı görülüyor.
    3. resimde de ayrılmamış alanı kullanabilir hale getirmek için yaptığım işlemde sonra aldığım hata iletisi görülüyor.

Yardım ederseniz sevinirim.
     SSD TOPLAM KAPASİTE SORUNU SSD TOPLAM KAPASİTE SORUNU SSD TOPLAM KAPASİTE SORUNU

• Harf atayamiyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O işlemi yapıyorum fakat en sonunda 3. fotodaki hatayı alıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd disk sorunu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.