Şimdi Ara

ssd taktın sonra sistemde oluşan bir ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar corsair neutron gtx taktım sisteme , eski hdd yide ek olarak ilave ettim şuan yan disk olarak görüyor onu , oda ikiye ayrılmış birinde halen windows kurulu

bazen ve sanırım bu eski hdd ye girdiğim de yada o devereye girdiğinde sistem de clik diye bir ses gelip sanki yeni açılan makinanın güç vermesi ( vııın ) gibi 3-5 saniyelik bir ses oluşuyor bu normal mi sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

arkadaşlar corsair neutron gtx taktım sisteme , eski hdd yide ek olarak ilave ettim şuan yan disk olarak görüyor onu , oda ikiye ayrılmış birinde halen windows kurulu

bazen ve sanırım bu eski hdd ye girdiğim de yada o devereye girdiğinde sistem de clik diye bir ses gelip sanki yeni açılan makinanın güç vermesi ( vııın ) gibi 3-5 saniyelik bir ses oluşuyor bu normal mi sizce ?

Kullanmadığın zaman uykuya geçtiğinden, bastığında yeni açılıyor, o ses ondan, bende de oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

arkadaşlar corsair neutron gtx taktım sisteme , eski hdd yide ek olarak ilave ettim şuan yan disk olarak görüyor onu , oda ikiye ayrılmış birinde halen windows kurulu

Kullanmadığın zaman uykuya geçtiğinden, bastığında yeni açılıyor, o ses ondan, bende de oluyor.

sesi yapan ssd mi yoksa eski hdd mi
  • ssd ses yapmaz, içerisinde hareketli parça yok.
    hdd'den geliyordur.
    hdd üzerinde işlem yapmadığında kendini uykuya alıyordur, güç tasarrufu için, daha sonra hdd'yi kullanmak istediğinde tekrar çalışırken ses yapıyordur. endişelenilecek birşey yok.
  • quote:

quote:

+rap mi rip mi rock mıır nedir ha ondan
  • güç seçeneklerinden disk bekleme süresi ile ilgili kısımları sıfır yaparsan 2. disk sürekli aktif olur sesten kurtulursun.
     ssd  taktın sonra sistemde oluşan bir ses
  • quote:

quote:

quote:

sesi yapan ssd mi yoksa eski hdd mi

HDD tabiki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni laptopum ve hdd den gelen ses
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebani

güç seçeneklerinden disk bekleme süresi ile ilgili kısımları sıfır yaparsan 2. disk sürekli aktif olur sesten kurtulursun.

tşk. bunu yapmak iyimi olur acaba rada gelen ses e katlanmak mı lazım yoksa

• ben masaüstünü belgelerimi vs 2. diskte taşıdığımdan sürekli aktif tutuyorum diski.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zebani

güç seçeneklerinden disk bekleme süresi ile ilgili kısımları sıfır yaparsan 2. disk sürekli aktif olur sesten kurtulursun.

tşk. bunu yapmak iyimi olur acaba rada gelen ses e katlanmak mı lazım yoksa

HDD nin hep açık kalırsa sabit biz ses elde edeceksin az miktarda, fakat kapalı tutarsan sadece açarken ses gelecek, sonra yine kapanacak, benim 20 dk da duruyor.Yanlış hatırlamıyorsam

• birde devamlı şekilde aktif duruma gelip sonra uykuya geçmesinin diske veya güç sistemine zararı olur mu acaba ?
    ikinci hdd de kurulu windows olması bir tutarszılık yaratır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 10 Mayıs 2013; 16:55:13 >
  • İki sorunuzun cevabı: Herhangi bir şey olmaz. Benim sorum neden uyku modunda çalıştırmak istiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

İki sorunuzun cevabı: Herhangi bir şey olmaz. Benim sorum neden uyku modunda çalıştırmak istiyorsunuz?

istediğimden değil öyle çalışıyormuş zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.