Şimdi Ara

SSD sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar ben msı ge60 OND modeli i5 ve 128ssdli modeli var freedos geldi win 8 C dosyalarımı ssdye kurmuştum ama bugün 3 defa takıldı ekranda fare oynuyor fakat işlem yapmıyordu ve en sonunda bilgisayarı resetlediğimde bilgisayar check cabel connection diye hata verdi bende yeniden format atmaya çalıştım fakat bu seferde ssd gözükmüyor bilgisayarda sadece 750gblık hdd gözüküyo ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim :(
    ekrana gelen yazıyıda ekliyorum.
     SSD sorunu!!!

• Bios menüye girip ethernet kartınızın onboard özelliğini kapatın. Açılışy apıp düzelip düzelmediğine bakın. Düzelme yok ise onboard olup da kapatılabilen tüm donanımı kapatıp tekrar deneyin. Çok çok büyük ihtimal ile sizin etnernet kartınız arızalanmış, iyisinden bir ethernet kartı satın alın.
  • dopac34 kullanıcısına yanıt
    garantisi suan devam ediyor bide ssd gözükmüyo o nasıl olacak peki?
  • Ssdnin guc ve sata kablolari takili mi kontrol edin olmadi baska bir cihazda deneyin. Bios update de cozum olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michael Scofield M kullanıcısına yanıt
    yalnız garanti kagıtını delmemiz garantiyi yakar mı ?
  • Sanmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bilgisayar üzerinde garanti etiketi vs gibi çıkartmamanız gereken zımbırtılara dokunmadan bilgisayarınızı aldığınız yere götürün. Sizin el yordamı ile tamir edebileceğiniz hiç bir şey ok ortada. Arızalı ethernet kartınız nedeni ile diskiniz görünmüyor, gerekli parça değişimi sonrasında başka bir arızası daha yoksa kendiliğinden görünecektir endişe etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 27 Mayıs 2014; 1:50:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd/hdd caddy problemi
    6 yıl önce açıldı
    ssd disk sorunu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Uslubunuza dikkat edin. Benim garanti kağıdı teriminden anladığım dosya içeriinde bulunan garanti küpürüdür, yardım isteyen arkadaş ürün hazır bir pc garanti kağıdı üzerinde var dedi de ben mi görmedim amacım yardım etmek bağcıyı dövmek değil.
    Bazen kendime hakim olamıyorum sanıyorum ki haddi aşıp fazladan cümleler sarf ediyorum. Yine böyle bir hataya düştüğümü düşünüp yazdıklarımı da kaldırıp özür diliyorum. Bunları haksız olduğumu düşündüğüm için değil, haklı dahi olsa şahsıma yakışmayan bir tepki olduğunu bildiğim için ve ayrıca hiç kimseden bir para, mevki, makam ya da buna benzer hiç bir karşılık beklemeden yardımcı olan birisine saygımdan ötürü yapıyorum.

Çanta ile göndermenizi önermiyorum, teknik servislerde bu gibi durumlara pek dikkat edilmiyor. Bilgisayarınız size geri döndüğünde çantası olmadan dönüş yapmış olabilir. Tabi bunu şimdiden söylemek oldukça zor ama bence siz "su testisi kırılmadan önleminizi alsanız" çok daha aklı selim olur. Geçmiş olsun, kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 27 Mayıs 2014; 1:50:23 >
  • Sayın dopac34 model numarasına bakarak bilgisayarın ne olduğunu kestiremediğim ve üyenin de bunu belirtmediği aşikar konun uzamasına gerek yok, ben anlıyorum ya da anlamıyorum diye bir yorumda da bulunmadım amacım insanlara yardımcı olmaktır. Sizin de amacınız aynı ise bu gereksiz sohbete hiç luzum yoktur.

Hayırlı günler.
    aydınlattığın için teşşekür ederim tavsiyenize uyup servisi aradım onlarda sizin yapabilecek birşeyiniz yok dediler ve cihazımı kargo ile göndermemi istediler ayrıca garanti kagıdınıda kimseye uyup delmem zaten :) yalnız kargoyu bilgisayarın kendi orjinal laptop cantasıyla göndermeyi düşünüyorum sorun olurmu acaba yorumlarınız bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.