Şimdi Ara

SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.208
Cevap
726
Favori
1.746.716
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konsol aksesuarları bölümü altında, PS3 uyumlu SSD adında, 209 liralık Adata hiç de fena olmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dracos
    quote:

Orijinalden alıntı: TakeNoPrisoner
    Vatanın Perşembe akşamı sandisk 64 gb ssdyi 139 tlye sattığını gördüm %8 indirim yazıyordu , neyse cumayı bekleyim dedim belki %25 %30 olursa daha uygun olabilir. Az önce baktığımda ne goreyım %30 174 tl ye satıyor. Artık alıştık gerçi bu tarz hareketlerine ama insanın yine de garibine gidiyor

hiç kasmaya gerek yok
    www.eksenbilgisayar.com
    The resource cannot be found.
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=100082

Enteresan, N11 %8-10 komisyon almasına rağmen, Eksen'in N11 mağazasında daha ekonomik.

50 TL Tic-Toc çek ile (elinizde yoksa çek satış'tan 35 TL'ye alarak), yukarıdaki linkten en 30 TL daha ucuza alabilirsiniz.

• acaba uygun fiyatlı performansı orta halli olan bir marka öneriniz var mı? 80 veya 120 gb olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dijitalkurt

acaba uygun fiyatlı performansı orta halli olan bir marka öneriniz var mı? 80 veya 120 gb olabilir?

128gb sandisk ultra plus ya da 120gb kingston v300 alabilirsin ya da yukarıda link verdiğimiz 80gb intel var
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Orijinalden alıntı: Dracos
    quote:

Orijinalden alıntı: TakeNoPrisoner
    Vatanın Perşembe akşamı sandisk 64 gb ssdyi 139 tlye sattığını gördüm %8 indirim yazıyordu , neyse cumayı bekleyim dedim belki %25 %30 olursa daha uygun olabilir. Az önce baktığımda ne goreyım %30 174 tl ye satıyor. Artık alıştık gerçi bu tarz hareketlerine ama insanın yine de garibine gidiyor

hiç kasmaya gerek yok
    www.eksenbilgisayar.com
    The resource cannot be found.
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=100082

Enteresan, N11 %8-10 komisyon almasına rağmen, Eksen'in N11 mağazasında daha ekonomik.

50 TL Tic-Toc çek ile (elinizde yoksa çek satış'tan 35 TL'ye alarak), yukarıdaki linkten en 30 TL daha ucuza alabilirsiniz.

mağazası falan da olmasına rağmen öyle fazla tanınan bir firma olmadığından isim yapmak için diye umuyorum, fahiş bir kar yoktur herhalde bu denli yani :)

• Güzel fiyat;

Intel 180 Gb ssd sata 2.5" 335 Serisi 500/450 319 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

Güzel fiyat;

Intel 180 Gb ssd sata 2.5" 335 Serisi 500/450 319 TL

Evet fiyat güzel ama kapasite olarak arada kalmış biraz :)

Sadece işletim sistemi isteyen genelde 120GB alır, biraz dosya koyacağım dyen 240GB alır.

• Amerikadan ürün getirtme şansı olan varsa kaçırmasın, 48 saat sürecek sadece indirim. Ve Newegg'in bu indirimlerinde stok genelde çok hızlı bitiyor ve söylenen kampanya süresini bulmuyor.

www.newegg.com
    256GB SAMSUNG 840 Pro Series 2.5" SATA III SSD - MZ-7PD256BW - Newegg.com
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=20-147-193&nm_mc=EMC-GD011314&cm_mmc=EMC-GD011314-_-index-_-Item-_-20-147-193

Mobilden girip göremeyenler için:

SAMSUNG 840 Pro Series MZ-7PD256BW 2.5" 256GB SATA III MLC Internal Solid State Drive (SSD) - - - > 199 dolar

• quote:

Orijinalden alıntı: Judassem
    Amerikadan ürün getirtme şansı olan varsa kaçırmasın, 48 saat sürecek sadece indirim. Ve Newegg'in bu indirimlerinde stok genelde çok hızlı bitiyor ve söylenen kampanya süresini bulmuyor.

www.newegg.com
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=20-147-193&nm_mc=EMC-GD011314&cm_mmc=EMC-GD011314-_-index-_-Item-_-20-147-193

SAMSUNG 840 Pro Series MZ-7PD256BW 2.5" 256GB SATA III MLC Internal Solid State Drive (SSD) - - - > 199 dolar

5 yıl garanti, Samsung Türkiye'de geçerli oluyor mu, bilginiz var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Orijinalden alıntı: Judassem
    Amerikadan ürün getirtme şansı olan varsa kaçırmasın, 48 saat sürecek sadece indirim. Ve Newegg'in bu indirimlerinde stok genelde çok hızlı bitiyor ve söylenen kampanya süresini bulmuyor.

www.newegg.com

5 yıl garanti, Samsung Türkiye'de geçerli oluyor mu, bilginiz var mı ?

+1 yanıt bekliyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben araştırmıştım hocam, Türkiye'deki Samsung servisinde geçerli olmuyor. Samsung'un garanti sözleşmesinde ilk aşamada aldığınız yere götürün, bu mümkün değilse şu bölgeler için şuraya gönderin tarzı bir ifade var. Biz Orta Doğu olarak geçiyoruz yanlış hatırlamıyorsam ve SSD'lerin sorun olduğunda Hollanda'ya gitmesi lazım. Bence çok daha iyi, burada olsa iki yere lehim yapar geri gönderirler, veya kullanıcı hatası der geçerler. Yurt dışında tak diye yenisini veriyolar, tamir falan nadiren oluyo. Biraz kargo tuzlu oluyor tek sorun o.
    Türkiye'deki servislerin çoğundan daha çok güven veriyo bana yurt dışındaki servisler şahsen. Kaldı ki bazı firmalar kargo ücretini de ödüyor RMA oluşturursanız. Alma şansı olan hiç düşünmesin alsın bence. Zaten bu Pro serisi piyasadaki en dayanıklı SSDlerden. Arızalanma ihtimali her gün 10GB veri yazıp silmeyecekseniz çok düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judassem -- 13 Ocak 2014; 16:05:29 >

• Judassem kullanıcısına yanıt
    hergün 10 gb veri yazıp silince ne oluyor? anlayamadımda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fds14

hergün 10 gb veri yazıp silince ne oluyor? anlayamadımda.

SSD'lerin yapısını biliyorsunuzdur, hücrelerden oluşuyor. Her hücrenin üzerine belli sayıda veri yazıp silebiliyorsunuz. Belli bir süre sonra da artık hücreye daha fazla veri yazamaz hale geliyorsunuz. Low Level Format buna bi nebze çare oluyor ama o da çok güvenilir bir yöntem değil. Demem o ki her gün çok büyük miktarlarda dosya kopyalayıp silecekseniz SSD sizin için en iyi tercih olmayabilir, daha doğrusu en ekonomik tercih olmaz.
  • Judassem kullanıcısına yanıt
    Hocam,

Satın almaya çalışıyorum ama bir türlü tamamlayamadım işlemi. Paypal'dan yapıyor adres unverified diyor. Kredi kartından yapıyor fatura adresi uymadığı için kredi kartı bilgilerine olmuyor.

Öneriniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musaulker

Hocam,

Satın almaya çalışıyorum ama bir türlü tamamlayamadım işlemi. Paypal'dan yapıyor adres unverified diyor. Kredi kartından yapıyor fatura adresi uymadığı için kredi kartı bilgilerine olmuyor.

Öneriniz nedir?

Hocam birincisi Newegg yurtdışına gönderim yapmıyor onu biliyorsunuz değil mi? Amazon gibi değil yani.

Yok sorun o değil de zaten Amerika'daki birine göndertecekseniz ürünü şöyle bir prosedür deneyebilirsiniz. Paypal hesabınızı açın, orada Fatura Adresi bölümüne gelin. Buradaki adresi Newegg'den satın alacağınız SSD'nin gideceği adresle değiştirin. Teslim adresi ve Fatura adresi birbiriyle uyduğu için sorun çıkartmaması gerekir. Newegg kesinlikle yurt dışına gönderim yapmadığı için muhtemelen Paypal'daki fatura adresinizi Amerika dışı gördüğü anda siparişi iptal ediyordur.

Aynı şeyi ben de başka bir sitede yaşamıştım, hangi site hatırlamıyorum. Onun için Paypal'da kayıtlı bir fake adresim var, yurt dışından alışverişlerde o adresi kullanıyorum. Şu websitesini kullanarak siz de sallama bi adres alabilirsiniz kendinize:

http://tr.fakenamegenerator.com/

Kredi kartındaki fatura adresini yurt dışı bi adresle değiştirmek imkansız olduğu için tek yol Paypal'de bahsettiğim yolu denemek. O da olmazsa artık şansınıza küseceksiniz hocam. Newegg maalesef çok hassas bu konuda.

• Sandisk standart 64gb 139 tl
    http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/sandisk-sdssdp-064g-g25-64gb--standart-sata-30-ssd-(okuma-475mb--yazma-200mb)/productdetails.aspx?I_ID=71344
    Sandisk standart 256gb 425 tl
    http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/sandisk-sdssdhp-256g-g25-256gb-ultra-plus-sata-30-ssd-(okuma-530mb--yazma-445mb)/productdetails.aspx?I_ID=71343

nasıl sizce alsam mı bilemedim. 128gb modeli bimekste 209tl idi kaçırdım. pişman oldum. benim hdd de bozuldu. 64gb da çok küçük gibi artık win7 kurunca nerdeyse 50gb kaplıyor. bi film indirmek istesem harici takmam gerekir. diğeri de gereksiz mi olur diye kaygılıyım... benim esas ihtiyacım işte tam 128gb:))

• -spawn- kullanıcısına yanıt
    2 tane 64 al hem raid 0 yaparsın

• 209 tl

pepsi kodu geçiyorsa 198 tl ye alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

209 tl

pepsi kodu geçiyorsa 198 tl ye alınır

Geçiyor.

• Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. bimeks istediğim 128likte indirim yapmış görünce bu sefer kaçırmadım aldım.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/126632/sandisk-128-gb-sata3-standart-ssd-disk-490mb-350mb.aspx
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.