Şimdi Ara

SSD Samsung 850 EVO 250GB 2.5'' - 277 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.888
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung 850 EVO 250GB 2.5'' SATA III SSD - MZ-75E250B/EU

arkadaşlar firma ve site hakkında hiç bir bilgim yok
    iletişim bilgilerine baktığımda perpada bir firma görünüyor
    fiyatı iyi geldi...

http://www.nanokatalog.com/Samsung-850-EVO-250GB-25-SATA-III-SSD-MZ-75E250BEU,PR-2117.html?gclid=CMbWlqTomcoCFQw6GwodQoUBYQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capacitor -- 8 Ocak 2016; 10:44:53 >

• Fiyat güzel de önlerden işsiz bir kişiyi kurban etmek gerek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

Fiyat güzel de önlerden işsiz bir kişiyi kurban etmek gerek...

perpada yaşayan biri varsa bizzat gidip bizim için firmayo kontrol ederse büyük sevap işlemiş olur
  • Firma güvenilirse fiyat güzel amazonda şu an 333 TL TR'de normalde en ucuz:http://urun.n11.com/hard-disk/samsung-850-evo-250gb-mz-75e250bw-P46310957

Sitenin Oluşturulma Tarihi: 27.10.2015

Detaylı bilgi için:http://www.whois.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 8 Ocak 2016; 11:31:34 >
  • Çok iyi fiyat geçen sene 3lü kombo ile 300 e almıştım. Ama doğrulamak gerek
  • alan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ay amazondan 175-tl ye mal etmiştik, TR için iyi fiyat sayılır taksiti varsa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    perpadaki firmalar genelde ithalatçı oluyorlar
    gidip elden almak lazım fırsat bulsam telefon ile arayacağım :)
  • Ben aradım. Telefona çıkan kişi fiyat doğru kredi kartı ile 277 lira isterseniz buraya gelip nakit de alabilirsiniz 264 liraya dedi. Stok sordum baya satış oldu 3 tane kaldı dedi.
  • spiritreader S kullanıcısına yanıt
    Firmaya güvenebilsem ben de bir tane almayı düşünüyorum n11 deki çekler bitti yoksa meyiletişimden dertsiz tasasız alınır
  • Aynen n11 en ideali ama sonuçta bu firmanın direk mağazası da var ve bilinen de bir yere benziyor (İstanbul'da yaşamıyorum). Hani parayı alıp hemen kaçacak da değiller öyle olsa gelin elden teslim alın demezler. Her türlü iletişim bilgileri var. Sıkıntı olacağını sanmam. Tabi yine de siz bilirsiniz
  • spiritreader S kullanıcısına yanıt
    Hocam gold bilgisayar, hızlıal, sanalpazar, pcdepo, victor gaming machine iflas etti. Garantiler yanan mı dersin, parası araya giden mi. O yüzden güvenmek kolay değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 8 Ocak 2016; 12:37:17 >
  • Kesinlikle haklısınız hocam hatta bu siteler dışındaki diğer iyi olarak bilinen sitelerin de ileride ne olacağı bilinmez bu batan şirketleri göz önünde bulundurduğumuzda. Ama bu sitede öyle çok fazla ürün çeşidi yok. Hani iflas edecek kadar ürün alıp satmıyorlar gibi gözüküyor. Yine de isterseniz bir de siz arayıp garanti durumunu sorun. Garantiyle direk Samsung TR ilgileniyorsa sıkıntı kalmaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Hocam gold bilgisayar, hızlıal, sanalpazar, pcdepo, victor gaming machine iflas etti. Garantiler yanan mı dersin, parası araya giden mi. O yüzden güvenmek kolay değil

garanti ile ilgili bilgim yok ... bu firma ile ilgili hala kesin bir durum yok
    iflas erteleme istemişler sanırım bu gün bile ram aldım hızlıaldan sorun olacağını sanmıyorum
  • quote:

İflas etmediler, iflas ertelemedeler şuan, ikisi farklı şey.
    Ayrıca Sanalpazar bu dörtlü şirketten ayrı, sorun yok sitelerinde de açıklama yapmışlar.
    Ayrıca garanti satıcıdan değil distribütörle alakalıdır. Kimsenin garantisi de yanmaz parası da boşa gitmez. Elinizde fatura olduğu sürece gidersiniz distribütöre verirsiniz garantilik ürünü, bilginiz olsun.
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Eğer dist garantili ise gold bilg. ithalatçı garantili satıyordu mesela ürünleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

İflas etmediler, iflas ertelemedeler şuan, ikisi farklı şey.
    Ayrıca Sanalpazar bu dörtlü şirketten ayrı, sorun yok sitelerinde de açıklama yapmışlar.
    Ayrıca garanti satıcıdan değil distribütörle alakalıdır. Kimsenin garantisi de yanmaz parası da boşa gitmez. Elinizde fatura olduğu sürece gidersiniz distribütöre verirsiniz garantilik ürünü, bilginiz olsun.

Gold'un kendi ithalat firması olan Metro elektronik te bu 4 mağaza arasında sanırm, olası bir iflas durumunda bu firmanın verdiği garanti sakat durumda şuanda. ama bu firmaları batrımak yerine el değiştirerek kurtarırlarsa yeni firma garantiyi üstlenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 8 Ocak 2016; 15:04:43 >

• Aradım firmayı şu an itibariyle bir adet stok kaldığını söylediler. Bu ayın sonunda yüklü miktarda ürün geleceğini ve n11'e mutlaka ekleyeceklerini söylediler. Ürünler kutu defolu vs. değil tamamen orjinal 5 yıl Samsung garantili imiş. Tabi ki bunlar firmanın söyledikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 8 Ocak 2016; 15:16:56 >
  • Az önce perpadan geldim, konuyu görmüş olsaydım uğrar bakardım. Kendi getirdikleri ürünlerse, garantilik bir durumda sıkıntı çıkartırlar mı acaba
  • Ben kargo ile Samsung SSD aldım 3 günde elime ulaştı.. Jelatini üzerinde sıfır ambalajlı ürün..

Tavsiye ederim.

resim yuklemek

jpg upload

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.